billdm#43054
Na végre valaki szintén így látja!
Ezt a középkezdéses dolgot sosem hiszik itt el!Neten meg még jobban kijön mindez!Nem véletlenül,hogy sok meccsen van 8-10-13 gól!Ha az ellenfél is tudja ezt..."szép" kis meccs van belőle..
Egy Inter-Barca meccsen..vicces jelenetek tudnak lenni!Itt Zlatan,ott Roni..
Én ezért mondtam múltkor,hogy csak kis csapattal,és ellene játszom,mert azokkal nem nagyon lehet ilyet csinálni!Én nem az ellen voltam,hogy valaki a kedvencével legyen!!De pld Ronit,és Messit csak lelőni lehet..Zlatanról nem is beszélve!Én meg még anno a 6 ban Adriano miatt voltam ki,nos itt nem egy ilyen játékos van!
Ezért szoktam mondani,hogy ÁRKÁD a játék!
Ha valaki jó játékos minden meccsen rúg ilyen gólt!
Ha belegondolsz az is vicc,hogy a Nations Cup-on nem a nemzetükkel játszanak az emberek!
Igen..kitaláltad..Brazil,Inter...stb!Csak akkor mitől Nemzetek kupája??Vicces ha egy Lengyel a Brazilokkal játszik,egy Magyar ellen..aki..minő véletlen..a Brazilokkal játszik szintén!
Mert mindenki tudja ezek a csapatok igazán vissza adják a játák Arcade jellegét!
Ezért szoktam csak friendlyt játszani,ott azért kevesebb ilyen van!Az "éles" meccseken ez megszokott!Ott csak az számít,nyerjen valaki!De ez akkora vicc!Mintha bármit is számítana a rank!
Igenis kiscsapattal lehet aránylag élethű meccset játszani!Igaz nem futnak úgy mint akik bespeedeztek,nem rúgnak akkorát mint egy ágyú,de élvezetes a játék!