PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!Tudom, hogy már néhány helyen volt róla szó, de elég kezdõ vagyok.Ti milyen gamepadot ajánlotok hozzá.Elõre is köszi!

Telycsy
hellosztok tely vok nekem is megvan a pes és naon szeretem!!!sokat szoktam vele jáccani !!!!csak van 1 2 gond vele!!!

DaemoonHunter
Akkor töltöm is:)

tobias88
jaa, én a wes 10re gondoltam, aszittem valami ingyenes kipróbálás van
Breki33
van rendes kódom hozzá ugye
tobias88
hogyhogy?? április 1-ig? vétel nélkül?
Breki33
Tegnap felmentem a netre játszani a We9-el hát vhogy jobban nézett ki
mint a pes6-om csak néztem milyen gyep reklámtáblák.

Áprilisig még lehet is játszani

mondjuk 3-0 után ugyanúgy kilépnek
shevy
szerintem meg, jobb mint a super, frissítik is, bugmentesebb mint a super

Breki33
Shevchenko -nak boldog születésnapot !!!
DaemoonHunter
Valaki tudna vélemyényt mondani az új evo. patch-rõl? Nekem most a superpatch van fennt, de ha nem lesz frissítés, elõbb utóbb az evot teszem fel. Megéri inkább ezt felrakni?

Csabesz6
eztökigaz

halamdrid:\

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Breki33
Szurkolj középcsapatnak!2007.03.19. 11:41 miatov
Ha madridista vagy, kínos. Szidod Calderónt, hogy micsoda mekemóka embereket vásárol, Capellót, hogy egy csatárral játszik, és kiöli a maradék fantáziát is a csapatból, Roberto Carlost és Salgadót, hogy húzzanak végre a francba; sopánkodsz, hogy négy éve nem nyertetek semmit, a friss aranylabdásotok egy egyeneset nem tud a labdába rúgni, és a Valencia is elõttetek lesz; rettegtek, nehogy az Atleti is ott legyen.

Ha Barça-drukker vagy, szar neked. Bellamy meg Riise ver ki a BL–bõl, két éve nem tudjátok megverni a gyenge Realt, egy Palop szopatja Ronaldinhot, Messi a Real elleni mesterhármassal is meccsenkénti feles gólátlag alatt van, ügyes, de nem egy Romário. Legalább mi játszunk a legszebben, hitegetitek magatokat, amíg Kaká, Pirlo meg Ronaldo ki nem röhög. De lehet, hogy Fred és Juninho, sõt, Rosicky és Henry is.

Ha Arsenal-fan vagy, apatikusan nézed, ahogy egy Alex nevû nímand miatt vége a szezonnak, a FA kupát, ha egyáltalán továbbjuttok, úgyis a Cselszki nyeri. MU drukkerként nem tudod, örülj-e a Glazereknek, monomániásan bizonygatod, hogy Carrick igenis jó igazolás volt. Ha pedig igazi Chelsea-drukker vagy, régóta szarul érzed magad a Stamford Bridge-en, szomorúan nézed japán Mourinho-rajongó szomszédodat, fingja nincs, ki lehet Peter Osgood, Tony Dorigo vagy Dennis Wise.

Inter-szurkolóként frusztrál, hogy akkor tudtok csak bajnokságot nyerni, amikor annak gyakorlatilag nincs értéke, a legnagyobb barmok nálatok játszanak, és ezt pont a barom Marchena dörgöli az orrotok alá vigyorogva, miután megint nem nyertek BL-t. Milan-drukkerként a köcsög Inter pöffeszkedése zavar, Gilardino idegesít, a szar Bayerntõl pedig félsz, de nem mered bevallani. A Juventusnak meg drukkoljanak a vidékiek, ha három csapat lenne Torinóban, õk lennének a harmadik legnépszerûbbek, jöhet Platini vagy Zidane, játszhatnak bármilyen focit.

Ezzel szemben egy Sampdoria/Tottenham-fórumon nincsenek idegesítõ hülyék, kóstolgató és lesajnáló rivális fanek, ugyanaz a 6-8 ember izgul és bizakodik, hogy talán most majd legyõzzük a Cagliarit/Sheffieldet, aztán persze nem. Jólesõ büszkeséggel lehet merengeni a tizenöt-húsz évvel ezelõtti nagycsapaton (Vialli! Ardiles!), az kellõ muníciót ad még évekig; és kicsit meg is nyugszunk, hogy persze megint nem tudtuk kihúzni Milánóban/a Stamford Bridge-en. Ha nyernénk, még elbíznánk magunkat, gondolnánk magunkat valakinek; márpedig nincs szánalmasabb, mint egy középcsapat, amelyik nagynak hiszi magát, lásd Lazio/Newcastle. A kieséstõl nem kell félni, mert nem esünk ki, vagy ha mégis, úgyis feljutunk. De nem esünk ki. Az utolsó pillanatban maradunk le mindenrõl (UEFA kupa továbbjutás Lens-ban 2005-ben, 6. hely/4. hely tavaly) de talán jövõre. Ha nagycsapat ellen nyerünk/ikszelünk, boldogok vagyunk, ha nem, sem dõl össze a világ, csak bejött a papírforma. Mi annyit se költünk átigazolásra, amennyibõl más cserekapust vesz. Nem mintha az elnökünk, Garrone/Levy nem lenne legalább annyira gazdag, mint Moratti/Hill-Wood, csak épp úgy kezeli a dolgot, ahogy az egy elegáns úrtól elvárható: passzióként, amibe ostobaság ésszerûtlen összegeket feccölni.

Az edzõ többnyire humortalan, precíz szakember, aki tökéletesen feltérképezi az ellenfelet, és olyan taktikát dolgoz ki, amelyik a 85. percig kifogástalanul mûködik: akkor viszont garantáltan csõdöt mond (Novellino/Pleat/Jol), vagy Garami Józsi bácsi-típusú pedagógus, aki már életében legendává válik (Vujadin Boskov/Bill Nicholson). Csapatodnak olyan meg nem értett zsenik az ászai, mint Flachi vagy Robbie Keane; a bennfentes mosolyával nyugtázod minden góljukat. Nem haragszol az innen továbbállókra, nem tartod õket árulóknak, sõt; tudsz örülni, ha Tonetto beadásából Totti gólt fejel, ha Dianát beválogatják. Kicsit kihúzod magad, ha Szinisa Mihajlovics egy meccsen három szabadrúgásgólt lõ a Lazio mezében, és igen, Kanouté is vezeti a spanyol góllövõlistát; hiába, Martin Jol megtanította helyezkedni. Órákig lehet merengeni az ilyen átigazolási híreken:

„Lehetséges érkezõk: Fantini (c, '76, Bologna); Padelli (p, '85, Crotone); Bovo (d, '83, Palermo); Marchionni (c, '80, Juventus); Belardi (p, '77, Juventus); Caracciolo (a, '81, Palermo); Sereni (p, '75, Lazio).”

Könnyû emlékezni Vialli duplájára a 90-es KEK-döntõben vagy Ricardo Villa ’81-es, kupagyõztes góljára a ManCity ellen, ha azóta sem nyertünk semmit. Az ilyen ritka mámor semmivel össze nem hasonlítható: középcsapatnak szurkolni egy folyamatos boldog lebegés, a lottóötösre várakozás, életre szóló szelvénnyel, húzás hetente.

shevy
igen

eZo
elkezdtem szedni az evo patchet (1.3 full, 3Gb) torrentrõl, ugye ez is kompatibilis az online játékkal ? ( mint a superpatch )

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

shevy
értem, akkor mind1, jó ígyis

Breki33
de de ahhoz olyan kijelzõ kell

tehát nem játékból hanem le kell szedni olyat

nekem korábban volt de aztán más kijelzõt raktam be
shevy
mármint amelyik játékost éppen irányítod, felette van egy egyes, ezt szeretém eltüntetni

shevy
ja Breki, nem tudod, hogy lehet a játékos felett hogy lehet eltüntetni a számot?

shevy
mind2
ha egészet akarod leszedni, akkor leszeded az O_soundot stb.
ha 1.2-rõl frissítesz akkor dkz, de van kitserver frissítés is, labdák, mezek, stadion, minden

Breki33
Ha ekkora a mérete sztem nem kell 1,2

dkz-s vagy kitserveres?
shevy
1,2-rõl

shevy
1.2-re lehet frissíteni, vagy alapból a sima pes6-ra, méretét nem tudom, de kb 2,5-3 GB

Breki33
1.3 közvetlenül rakható az alap-ra?

mekkora a mérete?
Breki33
??
Tényleg nagyon király az 1.3 szinte tényleg minden játékosnak arc és ráadásul milyen jók.

shevy
szerintem nagyon jó lett, 1.0-val játszottam utoljára, de szerintem ez az 1.3 sokkal jobb mint a SP. Azt sosem frissítik.

énis leszedem az 1.3-as evolution-t.Eddig az Evo jött be nekem a legjobban

shevy
leszedtem az egész patchet, mert váltottam superpatchre, de az nem jött be, úgyhogy most teszem vissza

Breki33
szokásos

felraktad az Evolution Update-t?
shevy
ugyanaz mint a pes6, teljesen felesleges leszedni, egyébként kijött az Evolution patch 1.3

AdaKiller
olyan még nekem sincs:( csak nforce-n láttam én is

Steam Nick: adakiller

KillR
tényleg? esetleg privibe egy ilyen oldalt tudnál küldeni, ahonnan be lehet szerezni?

AdaKiller
meg is jelent már a neten...

Steam Nick: adakiller

Breki33
tobias88
sztem ez válasz volt neki<#vigyor>
tobias88
pes 2007
Nem úgy volt hogy a folytatás csak októberben lessz (vagy tudatlan vagyok)
Hello Emberek!
Aki játszik közületek online, milyen netet használ, és melyik szervereken szokott játszani?
Mert nekem általában olyan a játék mintha lassított felvételt néznék (csak online).
Tudtok esetleg valami megoldást?
Elõre is köszi az infokat!
Hello!
Pls adjatok egy linket ahonnan lehet tölteni a SuperPatch-t torrent lenne a legjobb!!
Köszi!:)

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

jbal
eredetibe megvan?

Tudja valaki, hogy kell a pes6-tal neten játszani?<#rinya><#rinya>
Terminátor14
Úgy értve, hogy a pálya túlsó oldalánál lévõk. Jó, amik lent vannak azok alapból nem is látszanak, az igaz :P

CSAK a Fradi

Breki33
fenti?
Terminátor14
érdekesség:

vista alatt a graf és az élsimítás tökéletes volt, az xp-t visszarakva a fû megint vibrál, illetve a fenti reklámtáblák is, de brutálisan :(

Hétvégén meglesz végre az ati vga-m, kíváncsi vagyok azzal milyen lesz..

CSAK a Fradi

Csabesz6
ps2-re nem tudtok valami jó kis patchet?valami jonboyo, vagy k-patch vagy ilyesmi?
htx

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Breki33
És ilyenkor, derül ki , hogy nemis olyan egyszerû nagy patchet készíteni
eZo
a nézõk dologra már régóta van megoldás : hi-crowd patch
nekem a fent említett patch + a loadmixer megfelelõ beállításával jól néz ki a közönség !
Options fájl meg lehet neked jó lesz, de másnál akinek más kiegészítõi vannak fent szinte biztos, hogy nem lesz jó !
Pes5nél én is csináltam, tapasztalatból mondom :)

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

DaemoonHunter
Igazából már gondolkodtam rajta, hogy megcsinálom játékon belül a nagyobb igazolásokat és elmentem, aztán feltöltöm valahová az option file-t. A stadionokkal az a helyzet, hogy úgy emlékszem ezek a pes5-bõl lettek áttéve, és ez meg is látszik a grafikán:S fõleg a nézõkön, nálam az old traffordon nagyon rondák a nézõk.

nincs annyi hiba.igaz nincsenek stadionok benne de azt meghagytam az SP-bõl.meg igazolások megvannak nagyjából.az SP-hez már 1 hónapja vártam az updatet.

DaemoonHunter
És mi az ami jobb mint a Spatchban volt?