billdm#42776
.."Megszívtad mert mielőtt utánnajártál volnas milyen az online megvetted..."
Nos én azért vettem meg,mert SZERETTEM ezt a játékot!!Eszembe se jutot,hogy a net ilyen lesz!!!Ma szerintem nincs is nagy kiadónál megjelent játék ahol ennyi baj lenne online!A letörlést..persz én se mondtam!Nagyon jól el lehet vele néha szórakozni,pár meccsen!
"..Senki se mondta, hogy az online része jó
de eléggé eltúlzod más online-n játszók hozzászólásaival összevetve..."
Azért olyan sokan nincsenek akiknek itt meglenne!Szerinted nekem mi érdekem lenne így lehúzni,ha nem lenne tényleg xar a net?
Én lennék a legboldogabb ha jó lenne!
Néha tény szinte tökéletes,de ez sajna elenyésző!KB minden 10. meccs olyan amilyennek lennie kéne!
.."Állandóan szidod és negatívumokat mondasz róla aztán csodálkozol, hogy nem tudod eladni..."
Nem akarom úgy eladni,hogy az egekig magasztalom aztán ha megveszi tőlem a jó édest...szidja majd!Én szeretek korrekt lenni!Volt olyan aki már majdnem megvette,én szóltam neki..nincs benne 2vs2..nem tudta!De eszembe se jutott,hogy ezt elhallgassam előle!
Lehet furi..de én szeretek becsületes úton járni!Nem az a 6000 FT fog a felső 10 000 be emelni!Csak szeretném ha olyanhoz kerülne aki legalább annyira szereti a PES-t mint én!!
Mert elhiheted én nagyon szeretem!Nem tudom te mióta játszol ezzel a sorozattal,de én már elég régen!
Mivel nem 17 éves vagyok,én nem is szoktam mással játszani,időhiány miatt!Ezért is vagyok ilyen pipa a net miatt!