PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még jó hogy a teniszhez ez a két gomb nem látszükséglet.
CSAK a Fradi
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
klikk
"Megnyitod Dkz Studioval, majd Patch-Aply patch in folder, ott kiválasztod a játék dat mappáját. Ha jelzi, hogy nem találja a 0_text.afs fájlt, add meg neki....(e_text.afs-t is)
"
CSAK a Fradi
amúgy havernak kicserélték szó nélkül ( 3 napig elvileg mindenhol kicserélnek mindent, még indokolni sem kell )
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
- sima rumblepad 2 kb 6ezer Ft
- rumblepad 2 vibration feedback ( nekem ez van ) kb 8ezer Ft
- rumblepad 2 vibration feedback cordless kb 10ezer Ft
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Nem akarlak lebeszélni, de olvass vissza... leírtam 1-2 tapasztalatot a chillstream-rõl !
A döntés persze a tiéd, de ár/érték arányban egyértelmû a RP2 fölénye a ventillátorossal szembem !
kitserverben van szerintem beállítva a napoli, ott válassz
miért van az h ha vmien meccset elkezdek ,kiválasztom a stadiont és nem az lessz amit én kiválasztottam ,hanem a napoli-é...
hajrá,lilák!
CSAK a Fradi
föltettem a super patcht és ilyen lett a csapatok cimere.. másnál is ilyen vagy csak én rosszul raktam föl?
hajrá,lilák!
CSAK a Fradi
CSAK a Fradi
thx
CSAK a Fradi
dual actionnal sok gond volt
rublepad 2 sztem jobb
Chillstreamot Ezo haverja árulja P
dual action, rumblepad2, vagy a CHILLSTREAM? 1k-val növekszik az ár, 4,5rõl indul :D
CSAK a Fradi
Options->Pes Data controll->Option File->Load Option File
Innentõl kezdve nekem lett kommentár, semmit sem kell újratenni, vagy más optionfájlt letölteni
Akárkivel vagy a dortmund ellen vagy ha vele vagy lefagy
Kehl hibás benne vagy valami ilyesmit szûrtem le az evo-webrõl
FORZA MILAN!!!
A San Siro a te gyepeddel van ha jól láttam, a nou camp nem, a többit meg még nem néztem
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...