7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• billdm
    Nos akkor összegezzük!
    Nálad kevés sárga lap van,a kapusok jók,a bíró normálisan vezet,alig van szabadrúgás gól/CPU/,Te nem rúgsz középkezdéses gólt,valamint nincsenek benne bugok..
    Most vagy nem egy játékról beszélünk,vagy ennyire elfogult vagy!Szerinted..ha ennyire jó,miért vannak a külföldi fórumokon is a hozzászólások tele a hibákkal?
    Ha ennyire jó..már-már tökéletes..miért nem veszed meg eredetiben??
    Hiszen a program teljességéhez az online is hozzá tartozik!
    Jaaa,hogy online a játék nem ilyen..?
    Én éppen most szerettem volna játszani online,de egyszerűen szánalmas ami ott van!!
    Én elhiszem,hogy offline jól eljátszol a játékkal,de kérlek..ne írd azt,hogy mennyire jó a játék!!Én elhiszem,hogy nem akartok rosszat írni arról amit ti is évek óta szerettek,de ha őszinték akartok lenni ez egy 3/4 ig. megírt program,tele hibákkal!!
    Ők maguk is elismerték./Konami/.hogy hamar lett kiadva a program!!
    Arra pedig,hogy a legjobb focis program..hát..nem nehéz,mivel a FIFA iszonyat xar!
    De a Pes 2008 ettől még visszalépés szimuláció terén a 2006-hoz képest!Egyszerűen azért lett ilyen,hogy átszoktassák a srácokat a Fifától..ezért lett Fifás a játékmenet!
    Nem a levegőbe beszélek,én az elmúlt években több 1000 meccset játszottam az éppen aktuális évaddal,egyértelműen ez a legjobban Arcade!!!
    Ja,és még valami..ha ennyire klafa a program,miért mindenki csak az eredeti "másolatával" játszik??
    Tavaly sokkal több Magyar volt a neten !!KB 20 ismerősöm volt tavaly,idén KB 3 an vették meg!!
    MIÉRT???