7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Quaresma
    Különben pedig észrevettem, hogy nagyban befolyásolja az online játékot az, hogy neked a saját gépeden hogyan fut a játék, illetve az ellenfelednek hogyan. Nem hiába van megtiltva az, hogy LOW beállításokon nem lehet online játszani neves bajnokságokban. Bár nem hiszem, hogy ez megoldás, mert sok játékosnál nem fut rendesen a játék medium vagy high fokozaton. Azaz nem tökéletesen "folyékony". Nekem például a reality patchel nagyon rossz, az új stadion csomaggal amit itt is belinkeltetek (megjegyzem nagyon ronda az egész) sem tökéletes. Egy régebbi komplett stadion csomaggal(ami szerintem szép is) megy a legszebben, ez is sokat jelent nálam. Így online is sokkal élvezhetőbb.

Mivel PES 2008-nál mindegy, hogy ki a host, direkt lagolni is nehéz. Én mindig vendégként játszom, így ha megszakad is ritkán kapja az ellenfél a mecscet. Ritkán csináltam én a játékot, de akkor mindig meg is bántam.

Bár vannak csalók itt is. Barátságos meccsen kinek éri meg csalni?:) A srác utolsó 15 percre csalt, hogy nyerjen. Ez a csalás nem semmi. Az ő játékosai dupla vagy tripla sebességgel mozogtak, míg én alapon, így simán berámolt 5 gólt percek alatt:). Erre hogy lehet valaki büszke?:)

Ami még érdekes, volt egy gyerek aki úgy állt fel, hogy az összes játékosát kitolta oldalra:). Hogy lehet valaki ennyire ....?:) Nem volt középen senki. Aztán megszakadt 30 perc múlva, de nyertem:).

Érdemes még megjegyezni, a jó játékosnak van szerencséje, és a jó játékos 2 helyzetből kettőt be lő, hiába van neked 100:). Ez örök igazság:). Ő ezért jobb, és te ezért vagy gyengébb:).

Ha vezetnek ellened 3-0-ra, gondolj arra, te sem örülnél, ha a másik kilépne fordított esetben:). Legyél korrekt:).