PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
nemtom nincs online-m

sucho vagy melyik szokott

csak az Emirates az öt csillagos

ugye ha valaki már kevesebbet ad nem annyi
valamelyik másik is négy vagy öt volt míg ki nem került a peshungary-ra akkor vki gondolom benyomott egy kettest P
Terminátor14
Õõõõ, hogy az a...:D

De azért nemtom, nekem ~440mb-os volt, amit meg leszedtem az ~470.

CSAK a Fradi

Terminátor14
nem tudom a flashgettel tölteni, mert rányomok a download-os feliratra, és a böngészõ automatikusan kezdi is szedni. Úgy se jó ha bahúzom flashgetbe, vagy ha a címét másolom be, mert egy 30kb-os kis fájlt szed le :(

CSAK a Fradi

Breki33
ja a 0_text a legfeleslegesebb igazából csak a kijelzõ miatt kell
horpeti
flashgettel sem?
nem jegyzi meg amit már letöltött? és ráküldöd újra? (más tükörként, ha másról jön)

horpeti
vannak bizonyos prioritások.. :)

És az idõ mindig elfogy az 1-2-3. prioritásra.. :D

horpeti
ok.

Köztük gondolom megtalálható a bernabeau is, meg egyéb 5 csillagos stadionok is, ugye? Mert akkor azokat is megnézem, bár onlinera úgyis csak 1et fogok használni. :)

Pes5ben a San Siro jó volt :DD

Most alapból melyik stadion van PES6 onlineban? Mert a mintázata tetszik, de persze nem az EVOs kivitelben.

Terminátor14
Ja amúgy hülye vagyok :DDD

Most esik le, hogy még csak a 0_text-et szedtem le, gondolom a stadionok meg a stadionserverben vannak....csak ez a szájbabaszott geci datanet nem engedi hogy leszedjem, kb negyedszer próbálom, de eddig mindíg megszakadt közben a kapcsolat. Éshát nem lehet folytatni :(

CSAK a Fradi

Breki33
egy képet megnézni? P

hát onlájnozni van? :-)
horpeti
nah, mai nyelvlecke is megvolt! :D kösz!

Legalább kiejtést is gyakorlom! :)

Breki33
nem ez az összes stadionom

köztük három változat P

és van egy negyedik lpl-es is
horpeti
most van idõm, bár lenne meló. Máskor meg nincs idõ egyáltalán.

:)

Breki33
Az Arsenal stadionom pedig öt csillagos ha jól emléxem az kapta a legjobb osztályzatot
Terminátor14
õõõ, és igen mond cornert is :) De azt ritkábban..
A nemesisben engem nagyon zavartak a háttérzajok meg a vágások, de azért jó volt mondjuk.

CSAK a Fradi

horpeti
Bernabeud ugye ez:

http://hosted.filefront.com/Frenkie1/

Akkor majd ránézek.

stadium serverben gondolom felülírom, és akkor beállítom, ugye? :)

Breki33
pedig inkább nézni kéne.....
Terminátor14
Hát a calcio d'angolo azt jelenti szó szerint, hogy rúgás a sarokból :P Asszem érthetõ hogy miért :)

CSAK a Fradi

horpeti
mond cornert is? néha mintha hallottam volna, de legtöbbször a kácsú ángulót mondja.. az mit jelent? :DD

:D

Nemesisben volt jó... mellément mint állat:
"ajajajajajajajajjjjjjj".. :DDDDDD

Terminátor14
Ja igen, én kezdtem egy ml-t az Arsenallal, de elsõ meccsen olyan bûnronda volt a stadionban a gyep, hogy kiléptem :(

CSAK a Fradi

horpeti
természetesen akkor megnézem a Bernabeut.. aztán remélhetõleg tetszeni fog :)
Bár jó a mostani is. Úgyis csak a gyep érdekel, azt látom a pályán. :)
No meg a kapu se ártana ha jó lenne. no meg no meg.. :D

Terminátor14
Hehe, majdnem jó :) És amikor azt mondja hogy corner? :P

Nekem az tetszett a legjobban, hogy ha egy lövésem csúnyán mellément (mittomén 5 méterrel), akkor közölte hogy a labda a szögletzászlóhoz közel ment ki :D

CSAK a Fradi

jbal
a FAQ-ban benne van

horpeti
és onlinera ha változtatok stadiumot, ugye megjegyzi configban, hogy legközelebb azt töltse alapból?
Vagy külön be kell írni vhova, netán mindig ki kell választani (bár gondolom lehet beadni defaultot vhova)

jbal
oké.és ti az evolution patch 1.1-et hogy szeditek megauploadról?

horpeti
beírtátok lehet, de én nagyon nem láttam. :)
Meg nem mindig olvasom végig. Meglátom az 1024 es képeid, és pörgetek :P

Amúgy köszi. :))

Breki33
nem a spanyolra

végülis mindegy P

lényeg, hogy egyiket se érted
tobias88
én átemeltem így a kapust
horpeti
nem "spanyol", hanem "spanol" :DD

és a "spanolt" kijavítottam "spanyolra", hogy biztos azt akartam írni (el se olvastam szövegkörnyezetet)
lolZ:D

Breki33
emberke ....

kb 8* beírtuk

peshungary kitserver leírás

jbal szinte mindenkinek beírta
énis tegnap írtam valakinek

page up/down-al váltogathatsz a kategóriák között

offlineban egyszer beállítod és az a stadion marad
de te inkább leszedsz egy 156 stadiunt tartalmazó patchet mert az az egy nem tetszik P

másold be a bernabeum állítsd be és tetszeni fog :-)
horpeti
:)

Én nem nagyon értem, bár természetesen ahogy hallom, kitalálom mit mond. Nekem a lényeg, hogy jó hangulatot teremtsen, nem árt ha még spanyol is picit.

pl. szöglet: "Kácsú Ánguló" Nemtom ez az-e, de amikor szögletre megy, mindig ezt mondja, hogy ez lesz. :DD

Pl. angol után anno a nemesis hihetetlenül feldobottá tette a játékot.

jbal
ezt az élõ olaszost olaszra kell felnyomni?

Breki33
nekem talán kicsit tompa

de majd eljátszadozom , lehet a közönséghangot feljebb tolom

a nemezisenél nagyon hallatszódtak a vágások
Terminátor14
Hát elsõre nekem is érdekes volt, de viszont tök jók a hangsúlyok, meg a kiejtése is mást mint az alapnak. És végre van egy jó kis habitusa, szóval bejön :D Csak kicsit túl gyors néhol, de majd megszokom <#finom>

CSAK a Fradi

horpeti
jajó. Akkor csak én nem emlékszem arra, amit mondtam, de jó hogy ti igen.!! :D

A zlatanos? Hm, akkor csak én vagyok ilyen gnóm, hogy nem tetszik.. De valszeg, mert tegnap nagyon nyûgös voltam, fõleg, mikor megláttam az EVO patchcsel elindulni a meccset.. és nem léphettem ki, mert 2v2 volt onlineban :D

horpeti
igazad van, hülyeség tenni. Mondjuk nekem nem tûnt fel keveredés, igaz csak két meccset játszottam így.
Nagyobb baj, hogy nem jött be a nyelvezete.. Pedig a nemesises is nagyon jó volt, gondoltam köv. olasz is jó lesz.. De még nem adom fel :)

Terminátor14
Nekem is azt mondtad hogy spanyollal tolod :)

Mondjuk ez a mostani élõ olaszos nagyon odavág.

CSAK a Fradi

horpeti
Tudom, hogy lehet egyrészt több stadiont használni, és több labdát is.
De mint mondtam, nem tudom , hogy kell elõcsalni akkor, amikor választjuk a mezeket...

Pedig kitservernél van olyan hotkeyes beállítási lehetõség, de abból egyedül a home és away kitek állítását értem, ill. hogy visszaállítás, stb...

Nem tudtam abból rájönni, hogy kell átváltani a stadium választásra, ill. a labdaválasztásra.

Igazán a labda választás zavar nagyon, a stadiumra nekem így perpill megfelel az a mostani.. Valószínû hasonló stadiumot használnék, végülis a gyep érdekel engem, és az a k_patchesnél (és a te általad készített régebbi gyepcsomagnál) nekem az megfelelõ!

horpeti
igen, nekem is a spanyol rémlik..
belehallgattam olaszba, és azt mondtam úristen, és váltottam spanyolra, az máris dallamosabb volt. :)

Breki33
ha jól emléxem alapban a spanyol jobb
Breki33
figyi ugye tudod, hogy onlineban nemcsak egy stadiont lehet használni?

az eredeti online stadium az evo-ban szerintem más munkája

e_soundra sztem hülyeség rakni, hisz akkor a két nyelv keveredik

horpeti
egyébként nem tudom hirtelen hogy az olaszt, vagy a spanyolt hallgattam PES6ban.

PEs5ben a nemesist, azt tudom.

Itt lehetséges hogy a spanyolt, mivel az olasz nem volt annyira rulZ.. De mondom, fogalmam sincs így, majd meghallgatom.
De azt tudom, hogy nagyon tetszett azért. :))

horpeti
nem, nem a vibráció a gond, természetesen használok anizot rá.

Maga a gyep színe, mintázata az, ami nekem nem tetszik, onlineban.

Néha mikor offlineban játszom, akkor elviselem, hogy vmi ismeretlen, és nem biztos hogy tetszik.

de onlineban olyannal szeretnék, ahol jól érzem magam, ami igazán otthonossá teszi a meccset. És a te PES6os régebben linkelt gyepcsomagod olyan, meg hasonló a k_patchben levõ is.
Az Evoban levõ meg világosabb, picit másmilyen mintázatú. Biztosra veszem, hogy az EVOs az élethûbb, ha látnám élõben, stb. De én nem szívesen játszottam azon, a régebbivel kellemesebbnek éreztem a játékot.

e_soundra raktam, de szerintem nem az a gond, mivel olaszol beszél szépen.. és annál szólal meg, akinél kell. Csak ahogy megszólal, az nem tetszik. :) Pedig biztos, hogy jó, és helyesen is beszél. De nekem a másikkal kellemesebb a játék, jobban spanol, érted.

De fogom még hallgatni, legközelebb csak ezt. Aztán ha az is jó lesz, akkor azt használom.. :)

Breki33
hát olaszországban így mondják P

bár ha az angolra raktad nem tudom jó-e

gyep azért nem tetszik szerintem mert nem állítod be rendesen és ezért gondolom vibrál. Bár itt konkrét stadionokról kéne beszélni mivel én 6-8-at csináltam eddig a kitserverben pedig több 100 van

mi a jobb??????
horpeti
kommentár persze, szép tiszta. De nekem nem tetszik, ahogy pl. Shevát mondta.. :) sajna :(

gyep: élethûséggel nem volt gond. Egyszerûen nekem az nem tetszett, fõleg onlineban. hiába élethû, ha nekem nem tetszik. Nem minden pálya gyepe tetszik. :) Élõben sem.

Lehet jobbak a dolgok, Rol is folyamatosan ezt mondja, hogy JOBB JOBB JOBB. :D

De ha nekem az nem tetszik, akkor tök mind1, hogy jobb. Ez nem egy teljesítmény update, hogy jobb.. tetszik, vagy nem, ez a kérdés.

És olyan formában, ahogy én használnám, olyan környezetben (pl. csak online) nekem a másik jobban tetszik. A te "régi" gyepcsomagod pes6hoz szintén nagyon tetszett, a k_patchben is hasonló van. Ezért maradhat, mert jó onlinera. de ha k_patchben is rosszabb lett volna, szó nélkül dobtam volna rá azt a gyepcsomagot. És nem azért, mert nem élethû, meg bármi, hanem én azon játszom szívesen onlineban pl.

Breki33
hát pont az evoban jobbak a gyepek

legalábbis amiket én csináltam stadionok és belerakták õket nekem jobban tetszenek

kijelzõ is jobb mint már sokan mondták a hárombetûs rövidítés pont emiatt kell

menü az csak egy e_text

igen az az olasz kommentár
az egyik legismertebb olasz kommentár, nálam abszolút nem késik és nemis hellható hogy hol van vágva mint a nemesisben

nekem az a fura, hogy a 0_soundan van néha fütyülés és megzavar néha

a gyeprõl: párszor már megbeszéltük, hogyha nincsen rendesen beállítva a profil akkor lesz szemcsés rainy viszont ha jól van beállítva akkor sokkal szebb élethûbb

amit te tuisztábbnak nevezel olyan mintha egy uthengerrel festették volna, érdemes megnézni a berakott képeket
horpeti
Azt hiszem egyszerûen uninstallálom a kitservert, és megnézem úgy a fejeket.
Elméletileg aktívnak kell lenni, hiszen a mezeknél látszik, hogy aktív (és akkor a többinek is aktívnak kell lenni).

Annyit mondjatok el, hogy kell a ballservert használni online közben labdaváltásra?
Mert mint írtam 6.2nél tudtam a B betûvel egyedül állítani, azóta sehogy sem.. nem tudom melyik gombbal kell... vagy hogy kell eljutni oda. köszi

horpeti
a gyepek (fõleg online, de pár offlinet is néztem, csak az annyira nem számít nekem úgyse perpill), és pl. a játékosok cipõi, no meg maga a menü (jó, onlineban nem látszik szerencsére), ill. a meccs közbeni kijelzõk. Nyilván a játékosok felépítése az ugyanaz, de nekem mégsem tetszettek annyira.

Lehet, hogy jelenleg ez a legaktuálisabb, de pl. nem ismertem fel annyira látványosan az embereket a pályán, ill. mások voltak, és nekem úgy nem igazán tetszettek.
Most legfõképpen Chelsearõl beszélek, hiszen náluk fontos ez nekem, hiszen velük vagyok a legtöbbet.

K_patchnél olyan a gyep, amilyet szeretnék, onlinera, úgy néznek ki az emberek nem csak fejre-hajra, amit szeretnék, hanem pl. cipõ (nem tudom még más is módosítható-e, de vhogy az egész pali nekem jobb), a menü, meccs közbeni megjelenítések is bár picit furcsák voltak elsõre, de tetszik.
Ami nem tetszik, hogy pl. amikor mentésbõl hozom elõ a felállást, nem a címer van a mezõkben, hanem team rövidítés, ill. a meccs közbeni megjelenés, óra, állás nem az igazi, megszoktam a bal oldalon a jól láthatót... De ez még mindig jobban tetszik, mint az EVOs.

Egy vmi furcsát látok viszont. Amikor EVOval játszottam, vhogy másnak tûntek a fejek, mint amikor a k_patchel. Pedig elvileg lehetetlen, hiszen mindkettõnél ugyanaz a kitserver volt fenn, installálva.. Csak úgy meglepõdtem, hogy amikor a k_patchel játszottam hirtelen milyen feje lett Shevchenkonak... :-o

Az lehetséges, hogy a k_patch beleírt vmit, és akkor mégse a kitserverbõl venné a dolgokat, hanem magából, és azért más? Le tudom vhogy tesztelni? (töröljem ki/nevezzem át a faceserverbõl Shevchenkot, és nézzem meg, hogy maradt-e ugyanolyan a feje, haja? :D)
Furi volt, mert abszolút újnak tûnt a legelsõ pillanattól kezdve a srác feje , haja... Nagyon tetszik így, csak nem értem, miért lepõdtem meg a változáson (a változást érzékeli a legjobban az ember)...

olasz kommentár az a zlatanos kezdetû? Azt felraktam, de nem tetszett...
Majdnem eldobtam a gamepadot, amikor picit _késve_ rámüvölt, hogy SHEVA!!!, meg KÍÍN :DDD

Nem tetszett, ahogy kimondta a dolgokat.. az alap olaszban jobban tetszik. De majd még próbálkozom.. Akkor azzal voltam elfogalva, hogy nem tetszik az evo patch, annyira más volt a megszokottól (és lehet tisztább volt a gyep is, játékosok is, de nekem úgy idegen volt)

Breki33
mi nem tetszik evolutionból

kitserveres rész a lényeg +hozzá olasz kommentátor
lobig
eh, szép. milyen nehézségi fokozaton?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

báttyó02
ja az arcok nagyon jók
ráadásul rengeteg sok van,szvsz a játék 70%ának van "rendes" arca

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -