7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    ha nincs gamepad, jó a bill is.
    Ha valaki billen gyakorol be mindent, és érzi, akkor ott is nagyon jó tud lenni. És akkor gamepaddal játszik, és ettől azt hiszi, hogy akkor már sokkal könnyebb, annak el lehet kenni a szája szélét :))))

Bár azt kell mondjam, hogy amire emlékszem a billes időszakból, kb. 1 hónap (jó meg előtte 3-4-7 évvel ezelőtt fifák,de hát ott lényegesen kevesebb dolgot lehetett használni), és most már kb. 2 hónap gémpad, határozottan a gémpadot favorizálom... nehéz rosszat mondani arra, hogy minden ott van kéznél szó szerint... no meg az analóg is tökre feelingessé teszi a dolgot.
    Vicces ha azt mondod, hogy még most sem tudom mindig pontosan az irányokat vele, és ráadásul az elhúzós cselt még mindig nem tudom megcsinálni normálisan (vissza középre el 90 fokra, lehetőleg ezt gyorsan:D), de ennek ellenére... meg van mit gyakorolni.. Billel/D-paddal ez sokkal könnyebb, szerintem ezzel nem vitatkozik senki :)

Viszont az analóggal nekem a lövések sokkal tudatosabbak lettek. LAssan már oda is lövi, ahova célzok :PP

ennyi..