PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez 1ébként az összes stadiont update -eli (saját szerkeztés Frenki PP ?)??
képek hol??
képek hol??
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
nah végre vmi PP <#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
most ok vagy nem megy?
Az ole rotating tábláin mit értesz?
Maga a játék nem indul vagy a mecsnél kifagy?
ha rebouild kellett érdemes megnézni a többi file-t is GS-el
Az ole rotating tábláin mit értesz?
Maga a játék nem indul vagy a mecsnél kifagy?
ha rebouild kellett érdemes megnézni a többi file-t is GS-el
Breki! Beraktam az Olé rotating tábláit (beimportáltam a 2 file-t, az st_obj_tex.bin is) és nem indul el a gamma. Szerencsére elõte mentettem, így minden ok. De akkor se megy. Pedig GS-sel megnéztem az st_kb_tc_we8um.bint és ott jó volt. Mi a gond???<#zavart1>#zavart1><#nemtudom>#nemtudom>
Amici di nessuno...
300 megaás nagy stadionpatch
Képeket már láttatok gyerünk töltsétek PP
http://zerotracker.com/download.php?ID=10698&NAME=/PES4%20ULTIMATE%20FIX-IT%20by%20GHOST-FACE.rar.torrent
Register first.
This is the BitTorrent for the full patch. FileFront is having server problems (i.e. running out of space) but as soon as they have solved their problems it'll be ready on FileFront too.
Képeket már láttatok gyerünk töltsétek PP
http://zerotracker.com/download.php?ID=10698&NAME=/PES4%20ULTIMATE%20FIX-IT%20by%20GHOST-FACE.rar.torrent
Register first.
This is the BitTorrent for the full patch. FileFront is having server problems (i.e. running out of space) but as soon as they have solved their problems it'll be ready on FileFront too.
Köszi!
Én még a hálót is fehérre cseréltem, eredetileg úgy van, de ez szerintem izlés kérdése, én jobban szeretem a fehér hálót.
Én még a hálót is fehérre cseréltem, eredetileg úgy van, de ez szerintem izlés kérdése, én jobban szeretem a fehér hálót.
Igen a szögletzászló csúnya mivel azt nem én csináltam csak átvettem
Gondoltam, hogy készítek egy újjat csak sosincs idõm rá
Tim-es nem lehet berakni mivel másmilyen a stadion
Ez a logo túl nagy ha ezt összenyomom nagyon torzul.
Najó majd kilinkelem amit most használok bár az még nem végleges
Gondoltam, hogy készítek egy újjat csak sosincs idõm rá
Tim-es nem lehet berakni mivel másmilyen a stadion
Ez a logo túl nagy ha ezt összenyomom nagyon torzul.
Najó majd kilinkelem amit most használok bár az még nem végleges
Csaó Breki!
Két dolog. Az egyik Megnéztem jobban a San Siro-t és két dolgot vettem észre... Az egyik a szögletzászló elég csúnya azt ki kéne még javítnod a véglegeshez és a kapu mellett van a füvön TIM reklám az hiányzik, olyasmi, mint a Juvénak a kapu mögott a földön. A szögletzászlóhoz találtam logo-t de nem tudom megcsinálni.
Másik: Légyszi, ha tudod linkeld ki nekem, azt a file-t amit ki kell caserélnem a mozgó reklámtáblákhoz, mert én leszedtem az összes Pack-ot amit csak tudtam, de egyikben sem volt. Ha gáz akkor nem fontos jók lesznek ahogy vannak. Köszi Rossi

Két dolog. Az egyik Megnéztem jobban a San Siro-t és két dolgot vettem észre... Az egyik a szögletzászló elég csúnya azt ki kéne még javítnod a véglegeshez és a kapu mellett van a füvön TIM reklám az hiányzik, olyasmi, mint a Juvénak a kapu mögott a földön. A szögletzászlóhoz találtam logo-t de nem tudom megcsinálni.
Másik: Légyszi, ha tudod linkeld ki nekem, azt a file-t amit ki kell caserélnem a mozgó reklámtáblákhoz, mert én leszedtem az összes Pack-ot amit csak tudtam, de egyikben sem volt. Ha gáz akkor nem fontos jók lesznek ahogy vannak. Köszi Rossi

te tudom, de itt stzerintem nem mindenki tudja
ezért ird oda
na van a Parmai stadionban ilyen felirat?
ezért ird oda
na van a Parmai stadionban ilyen felirat?
juve mezt is terveztetek nem? mármint uj temlate-s juve mezt?vagy nem? csak kérdem,h megcsinálta-e már valaki?
AC Milan home:
http://img76.echo.cx/img76/2848/acmilanpa8pm.png
AC Milan CL home:

http://img76.echo.cx/img76/2848/acmilanpa8pm.png
AC Milan CL home:

Amici di nessuno...
ja, nem. az e_text-hez!!!
dehogynem! Mortelucci, a fantom! <#nyes>#nyes>
a neve ott van a magyarításnál, de én még egy bötût se kaptam tõle...
a HEP-ben is egy béta verzió van csak.
azért haladok vele, csak iszonyat lassan...
mellesleg tudnátok segíteni!
kilinkelem az eddigi anyagot, rakjátok be és ha találtok angol dolgokat, írjátok ide le azzal, hogy kb. mit takarhat a játékban...
Itt a magyarítás jelenlegi állása...
a neve ott van a magyarításnál, de én még egy bötût se kaptam tõle...
a HEP-ben is egy béta verzió van csak.
azért haladok vele, csak iszonyat lassan...
mellesleg tudnátok segíteni!
kilinkelem az eddigi anyagot, rakjátok be és ha találtok angol dolgokat, írjátok ide le azzal, hogy kb. mit takarhat a játékban...
Itt a magyarítás jelenlegi állása...

<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
na jó, de melyikkel és mit?
mert ezt még melóhelyen kezdtem el, de most itthon vagyok egy fingom sincs...
dehogynem, én is azokat használom! sokkal jobbak, mint az eredetiek!
mert ezt még melóhelyen kezdtem el, de most itthon vagyok egy fingom sincs...
dehogynem, én is azokat használom! sokkal jobbak, mint az eredetiek!
<#nevetes1>#nevetes1>
melyikkel is? <#zavart1>#zavart1>
lehetett... csak kérdés, hogy megérti-e...