7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    Viccelsz?

Talán 10 meccsből 1 olyan van, amikor ha nálam van a labda, azt is tudom nézni, hogy kinek fogom adni... általában érzésből passzolom, meg minden cél nélkül (csak menjen tovább a labda), de az hogy én nézzem, hogy utána kinek is fogom tudni adni, meg, hogy miért is akarom azt odaadni, az már nincs.. néha radarra le tudok nézni, de kb. 80-85%ban azzal vagyok elfoglalva, hogy nálam a labda, nem másfele nézek :(

De annyira mégse figyelek, hogy cselezzek, ha rámjön, annyiban merül ki hogy ha nem támad meg, akkor örülök neki, és megyek tovább meredve a labdásomra és figyelek tovább mikor támad, ha megtámad, akkor próbálok elhúzni vagy para lesz...

Ilyen, hogy most gondoljam, hogy lövőcsel, az régen nincs.. még az elhúzás is olyan, hogy általában előbb már húzom, mikor kéne, mert beparázom, de ugye az már rossz...

Az hogy nézegessem, kit lehessen jól megjátszani, esetleg +1 lépés, ritka eset... azért szoktam persze, de leginkább azzal vok elfoglalva hogy ne vegyék el a labdásomtól a labdát...

Persze néha tényleg tudok figyelni az összjátékra, stb, pl. tegnap is akartam, de akkor meg 0 volt a beindulás, előmozdulás...

Szóval főleg a labdavezetéssel vagyok elfogalva, semmi másra nem jut energiám. Pláne nem arra, hogy felépítsek egy támadást, ha nem rágják a számba a játékosok (ők pedig nem rágják)