81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    a mecs betölődésekor rögtön

a kezdőcsapatokat beállítom és utánna

ha másnál jó akkor csak a zene és az option file lehet sztem
    de fontos lenne tudni

csak az Internél és csak fine Day
  • eZo
    Mikor akad ki ? Mert csak pár labdaérintést játszottam, hogy megnézzem...
  • eZo
    Hi !
    Nekem a torrentes superpatch 2.0 van fent és megy rendesen !
  • Breki33
    hm ez érdekes visszamásoltam a 0_text.asf-et a torrentes superpatch 2.0-ból és annál is kiakad a Juve-Inter Fine Day-nál

Nálatok a torrentes asf-el tényleg nem akad ki
    mert ezek szerint nem azzal van a gond amiket én raktam be
  • eZo
    Most őszintén, melyik csoportból lenne reális a továbbjutás

"B" és "F" csoport elég húzos lesz !
  • jbal
    de csak amtematikailag.de az se sokáig
  • Breki33
    "szerintem matematikailag me'g van esely a tovabbjutasra... "
  • báttyó02
    most ezen a kapushibát kell nézni? :ð
  • jbal
  • shevy
    Corinthians mezeket tudna valaki betenni? Tevez gólöröme nem tudja valaki hogy hanyas?
  • jbal
    sry az offért de a csoportból nem jutunk tovább
  • Breki33
    vele asszem énis játszottam
  • horpeti
    Jó hétvégét!
  • horpeti
    Nah, csináltam képeket

Így nézek ki

És itt van, amit alkottam
  • horpeti
    nah, mégis játszottam kicsit még a hétvége előtt.

nyomtam azt hiszem 6 meccset, abból 5öt elvesztettem, 1et megnyertem , az utcsót.

viszont 217 pontról, 187re csökkentem :(

De találtam egy felállást, ami egész jó, csak Barcelonának nincs hozzá embere..

Bellettivel kellett lőnöm 2 gólt, csoda hogy betalált :P

nem volt rossz, szerencsére laggmentes, béna csávókt kaptam, az egyik rendes volt, 4* is hajlandó volt megverni, 2-3-4 nullákra, azt hittem ki fog lépni, de friendset is adott :)

na csum
  • horpeti
    Olaszokkal is Xeltünk itthon.. sőt, az Argentinok ellen is jók voltunk..

Most egy görög, vagy török válogatott.. hagyyámá :PPP
  • Etelkozi Vata
    Igen. Ezt a célt kéne kitűzni a szövetségben is.
    Csakhát este már hallgathatjuk "szakértőktől", hogy tulajdonképpen ebben a csoportban viszonylag könnyedén tovább lehet jutni, hiszen itthon ezek közül bármelyikt meg tudjuk verni, idegenben meg csak jók vagyunk egy döntetlenre.
    :))))))))
  • horpeti
    hehe
  • Breki33
    C csoport
    Gorogorszag
    Torokorszag
    Norvegia
    Bosznia
    MAGYARORSZAG
    Moldova
    Malta

negyedik hely talán........
  • horpeti
    Én 15-20at játszottam.

6 után kezdek csak ideges lenni... 13-nál már lenyugszom, és tök elmegy a kedvem az egésztől.. 20nál azt mondom, a faszom, megint elcsesztem 6 órát az életemből, és lefekszem aludni.

na de ennek vége lesz... ha legalább élvezném, ahh.. de már aztse. csak nyomom a gombot, és arra gondolok jaj mi lesz, ha hozzám kerül a labda, mert foglamam sincs mint kéne csinálni, najó menjünk előre..

na mind1. most egy darabig inkább nem játszom, mert átestem a ló túloldalára
  • Breki33
    én kb napi hat hét meccset játszom
  • horpeti
    de én úgy sietek, hogy nem is gondolkodom.. aztán a mostani felállásom nem a sietős kontratámadás hanem a labdatartós..

na mind1. sietés, nem sietés, akkor is aggyal kell játszani nem úgyhogy nyomom a gombot azt heló..

Ezen a héten min. 20 órát játszottam.. (5*4 et minimum...)

Ebből kb. 2 óra volt úgyhogy még gondolkodni is tudtam, 18 csak ész nélküli na menjünk előre, mert úgy kell...

igen, és kb. 15 óra játékot egyáltalán nem élveztem, csak játszottam, hogy gyakoroljak, stb stb stb... Ész nélkül...

Azt hiszem, gyökeresen váltani kell. Kevesebb, minőségibb játék... De hát most ez volt a célom, hogy megszokjam a gémpadot.. de hát ez a megszokás is olyan, hogy megszoktam, de az extrák még hátravannak.. de ahhoz hogy extrát gyakorolhassak, ész kell, hogy eszembe jusson az extra, hogy kéne..

napi 5-6 óra agy nélküli játékkal nem lesz jobb a forma... csak a vereség lesz több onlineban, ami nem érdekel... ha a 200 pontot tudom tartani egy este az már jó..

1-2 győzelemmel 6-7 vereségnyi pontot szerzek, HA HA. mintha számítana...

az számít, h. élvezzem, de az most elmarad a nagy darálásban, és a játékdömpingben.
  • Breki33
    énis szeretek sietni, de vki úgy játszik hogy hátul meg középpen járatja a labdát
  • horpeti
    hehe :)

Amúgy 80%ban már nem is élvezem a játékot.

Csak megyek előre ész nélkül, mert muszáj, de egyáltalán nem is foglalkozom azzal, meg gondolkodom arról, hogy most miként is lehetne átverni az ellenfél védelmét, teljesen ész nélküli játék..

De hiába mondom most így, akkor ott a játék közben ez érvényesül... nem tudom hol vagyok, mivel foglalkozom, de nem azzal, hogy hogyan is játszam ki az ellent.. vagy legalábbis kb. a gyűrűsférgek szintjén.

Talán kéne némi szellemi frissesség is, sőt... De az 5-6 óra játék után nehéz.. ráadásul ezzel csak cumulate fatigure lesz + kedvtelenség + formán kívüli állapot, mint most is van.

Jót is tesz talán a hétvége, h. nem mélyítem el a sematikus ész nélküli játékot, talán ha kipihenem magam, tudok majd szellemileg is ott lenni a pályán...

De hát nehéz meló után, fáradtan még ez is... (kinek nem)... De az biztos hogy az hogy nem gondolkodok semmit, cska megyek előre, az rányomja a bélyegét mindenre.
  • Breki33
    akkor írj egy papirt nagybetűkkel

INDÍTANI
  • horpeti
    Hiába tudok indítani, ha eszembe se jut, hogy most akarok.. elvileg tudok indítani minden lehetséges módon. mégse teszem, inkább beparázok, ha jön szembe egy védő, és elcselezem magam, vagy rossz helyre passzolok...

:(

Majd még többet gyakorlok, hátha...
  • horpeti
    2*on ezt cisnáltam, indítottam.. akkor rá is állt a kezem..

de most onlineban, és 4*on meg amikor indítottam, simán a védő volt jobb pozícióban, aztán 1. meccs után köv. 20on egész este nem is indítok, mintha nem is lenne az a funkció..
    tegnap is... kb. 2* indítottam egész este.. aztán jöttem rá, hogy jó..
    általában a középpályás csatározások veszik ki a figyelmem nagy részét, és ennyi a játék részemről..

no meg ahhoz hgy indítsak, kell bemozduló ember, meg ilyenek.. ahhoz kell jó felállás, nyilak.. 1ik se volt tegnap.. talán majd legközelebb..

A Barcelona alaptaktikjával legalább tudtam játszani, lehet kipróbálom legközelebb, és abból kiindulva figyelem, mit lehetne módosítani.
  • horpeti
    hja, ha jól...

én rosszul SE tudom csinálni, nemhogy jól... Anno próbálgattam, aztán hagytam (igaz billel).

Egyébként ez egy olyan finomság, amit én meccsenként kb. 1-2* ha tudnék alkalmazni... el se jutok kapuig, középpályán megrekedek harcolni...

Talán majd 1* ezt is megtanulom... De igazán olyan dolgokat nem tudok, ami nem a billkombón alapul...
  • Breki33
    ha bin-ben vannak és nem kell méretet növelni GS-el simán beimportálhatod

ha méretnövelés kell akkor DKZ studio vagy asf Explorer

legegyszerűbb egy könyvtárba rakni az egészet és könyvtárastul importálni
  • Breki33
    két három csillag

pl egy meccsen rámész hogy te most csak inditásokat gyakorolsz

10-re menni fog aztán legközelebbi meccsen automatice is megy
  • Breki33
    ha jól csinálod átlöbböli a kapus felett
  • Gyurikaa
    Üdv mindenkinek!
    Meg tudnátok mondani, hogy új stadionokat, labdákat meg hasonlókat hogy lehet berakni?
    Előre is köszi
  • horpeti
    "ezért kell alapon gép ellen begyakorolni dolgokat"

Mi az hogy alapon?

Gép ellen érdekes felismerem a helyzeteket... bár ott is hamar beleesek a grundfociba... és akkor győzzön az, akinek jó helyre pattan a labda...
  • horpeti
    akkor lő belsővel? vagy emel?

valamelyik...

ilyen finomságokra nincsen időm, energiám, figyelmem meccs közben... Hiába tudom elméletben az összes lehetséges megoldást, nincs rá energiám, h. alkalmazzam... amatőr szint a játékszinvonal...

Amúgy a jól megérdemelt helyemen vagyok onlineban is, szóval tényleg van benne valami, hogy vannak különböző osztályok.
  • Breki33
    ezért kell alapon gép ellen begyakorolni dolgokat

pl tudtad ha lősz és utána r1-et nyomsz mi történik?
  • horpeti
    Általában ha nemvagyok agyhalott, akkor valamelyest jobb a helyzet, de 5-6 óra játék után... hajnali 2kor...

Előtte is csak pár meccsig vagyok "jó", de utána siralmasan 0 minden 3-4 órán keresztül...

De akkor is erőltetem, főleg a gémpad miatt...
    És ha a gémpadot megszokom, talán kevesebb, de minőségibb játékkal agyilag is fejleszthetem magam.

De általában már hulla fáradtan érek haza melóból... kb. fél 7re.. és utána hajnali 1-2ig gém megállás nélkül + korán kelés...

Enyhén megöli a játékot... De talán így meg tudtam szokni a gémpadot.

De tényleg órákon keresztül elképzelés nélkül csak menni és menni előre, hogy lesz valami...

áh.. felejtős az egész...
  • horpeti
    Viccelsz?

Talán 10 meccsből 1 olyan van, amikor ha nálam van a labda, azt is tudom nézni, hogy kinek fogom adni... általában érzésből passzolom, meg minden cél nélkül (csak menjen tovább a labda), de az hogy én nézzem, hogy utána kinek is fogom tudni adni, meg, hogy miért is akarom azt odaadni, az már nincs.. néha radarra le tudok nézni, de kb. 80-85%ban azzal vagyok elfoglalva, hogy nálam a labda, nem másfele nézek :(

De annyira mégse figyelek, hogy cselezzek, ha rámjön, annyiban merül ki hogy ha nem támad meg, akkor örülök neki, és megyek tovább meredve a labdásomra és figyelek tovább mikor támad, ha megtámad, akkor próbálok elhúzni vagy para lesz...

Ilyen, hogy most gondoljam, hogy lövőcsel, az régen nincs.. még az elhúzás is olyan, hogy általában előbb már húzom, mikor kéne, mert beparázom, de ugye az már rossz...

Az hogy nézegessem, kit lehessen jól megjátszani, esetleg +1 lépés, ritka eset... azért szoktam persze, de leginkább azzal vok elfoglalva hogy ne vegyék el a labdásomtól a labdát...

Persze néha tényleg tudok figyelni az összjátékra, stb, pl. tegnap is akartam, de akkor meg 0 volt a beindulás, előmozdulás...

Szóval főleg a labdavezetéssel vagyok elfogalva, semmi másra nem jut energiám. Pláne nem arra, hogy felépítsek egy támadást, ha nem rágják a számba a játékosok (ők pedig nem rágják)
  • horpeti
    Breki, erről szerintem már nem a gémpad tehet, béna, agyatlan vagyok, aki nem lát a pályán, valószínű ennyi.

Nincs ehhez tehetségem, és kész...

Kár, mert tetszik, és tényleg az van, amit akarok.. de magam sem tudom mit akarok. És főleg ez a baj, helyettem nem irányíthat senki.
    Való életben is csatár voltam, a gólszerzéshez, ill. a gólpasszokhoz értettem, de az irányításhoz nem igazán... nagypályán meg egyszerűen meghaltam, semmit se láttam.

most eléggé le vagyok hangolódva :))
    fene...

• Breki33
    lövőcselt sem használod?

próbálj mewg úgy futni hogy jobbra balra kikacsingatsz ahogy közeledig a védő, és amikor kilép rád eltolod mellette

valamint mikor szemben mentek a labdáért vagy átlósan még az R1 gyorsnyomagatásával el tudod éppen vinni és ha jól csinálod már mögötted is van
  • horpeti
    általában sosem tudom mit akarok, csak jön valami, de nem jön semmi...