CherryOS (MAC PC-re)
  • DayWalker
    nekem meg csak akkor indul a telepítő, ha 128 MB van beállítva

ma meg felraktam a magyartást :)

ez a 2 fájl kell hozzá:

http://macians.hu/download.php?id=10.3_HUN_Install_RC4.dmg
    http://homepage.mac.com/handras/MacOSX10.3.3HU.dmg

és itt a leírás:

"Hogyan aktiválhatja a magyar lokalizációt:
    1. A képernyőn megjelenő útmutatások alapján folytassa a telepítést.
    2. Indítsa újra a számítógépet.
    3. A Dock vagy az Alma menü használatával indítsa el a System Preferences (Rendszerbeállítások) programot.
    4. Kattintson az International (Nemzetközi) altáblára.
    5. Kattintson a Languages (Nyelvek) fülre, ha szükséges.
    6. Ha a "Magyar" nem látható a Languages (Nyelvek) listán, kattintson az Edig (Szerkeszd) gombra. A megjelenő ablakban jelölje be a "Magyar" elem mellett látható jelölőkockát. Kattintson az OK (Jó) gombra.
    7. Húzza a "Magyar" elemet a Languages (Nyelvek) lista legtetejére.
    8. Léptesse ki a System Preferences (Rendszerbeállítások) programot, majd jelentkezzen ki.

Hogyan használhatja a magyar dátum-, idő-, és számformátumot
    1. Indítsa el a System Preferences (Rendszerbeállítások) programot és kattintson az International (Nemzetközi) altáblára.
    2. Kattintson a Formats (Formátumok) fülre, ha szükséges.
    3. Válassza ki a használni kívánt régióformátumot. Amennyiben a régió nem látható a listán, jelölje be a Show all (Mutasd mindet) jelölőkockát.

Hogyan telepíthet magyar nyelvű lokalizált elemeket
    Kattintson duplán a Hungarian.pkg ikonra. Ez a csomag tartalmazza a fő lokalizált elemeket. A fő lokalizált elemek telepítésének befejezését követően további csomagokat telepíthet az Additional Packages nevű mappából.

Fontos: Ez a csomag a Mac OS X 10.3.3 magyar nyelvű lokalizált elemeit tartalmazza. A számítógép nem fog helyesen működni, ha más verziójú Mac OS X rendszerre telepíti a csomagot. A telepítést követően a szoftverfrissítési szolgáltatás önműködően ki lesz kapcsolva."