" Szóval én azt veszem észre, hogy te mondod a magadét, én pedig az igazat"
LOL Látod ez a tudat bennem is megvan :) azzal egyet értek, hogy belefuthatsz olyan oldalba ami nem megy (igaz én már elég rég láttam ilyet, legutóbb is a Gmail volt, de a 8as opera azt is viszi) Régen, az 5.x Opera mellett kellett az IE (IE5!!) a 6os Opera már kis kompromisszumokkal használható volt a 7es óta pedig végleg elfelejtettem az IEt.
Nekem az a bajom, hogy fikázod mások kemény munkájával létrehozott FF-t és Operát. Nem vagy hajlandó felfogni, hogy már rég nem "széllel szemben pisálás" Operát vagy FFt haszálni.
A NS8 külön sztori, elve halva született ötlet. Miért?
1. A NS már a 6os óta haldoklik, már azt sem kellett volna kiadni, rontja a régi hírnevet.
2. Gecko van benn mint a FFban, ergó attól jobb nem lehet.
3. IE motor? Biztos, hogy ez előny? Várj, kérdem máshogy: életképes ötlet ez? Gondolj bele, a NS8 csak windowsra jön ki, azon gyárilag van IE, ha valakinek IE kell akkor használja azt, ha esetleg az IE kevés neki de IEfan akkor Maxhton vagy Avant Browser. Ha pedig fenn a Firefox akkor arra meg van View in IE vagy hasonló nevű extension ami az oldalt gombnyomásra nyitja IEben. Kész ugyanott vagy mint a NS8 csak abban nincsenek meg a FF extensionjei (adblock elég hasznos tud lenni)
Amit a NStől kapsz egy nagy ronda (oké ez relatív) skinnel moddolt FF.
Security beállítás, napaff kukik meg activex, activex nélkül élek évek óta eddig nem tűnt fel, hogy hiányozna, az opera cookie managerét meg ajánlom iskolapéldának...