greekboy#44
Én nemtom, hogy miért fényezik annyira az FF-et? Az operáról annyit, hogy minden 3. oldalt szarul nyitja meg. Egy példa http://www.mail.com de most hagy ne sorolgassam. Szóval úgy szar ahogy van és engem nem érdekel, hogy szabványos oldal-e vagy sem, hanem az érdekel, hogy működjön. Jöjjön akkor a másik, FF. Meg is lepődtem, hogy csak 4 mega a telepítője. Míg a jó öreg Mozilla vagy 3-szor ekkora volt. Aztán írtam üzit az egyik gagyi free mail szolgáltatónál, de még mielőtt elküldtem volna, láttam, hogy vmi vacak flash reklám nem jelent meg. Láttam, hogy le lehet tölteni a jobb felső reklámban, ráklikkeltem, hogy hiányzó összetevők letöltése. Aztán szépen le is töltődött, majd az üzenetem kitörlte a picsába. Mekkora egy SUXX szar ez. 2005-öt írunk és nincs benne a böngészőben flash, java??? Ez a nagy nagy firefox. Véleményem szerint ez még a régi mozillához képest is visszafejlődés. Ja és a netcápa 8-asban, ha nem jön be egy rendesen be lehet kapcsolni, hogy ie enginet használjon. Ez még csak a béta és mégis kevesebb bug van benne, mint 1.0 ff-ben. Aki meg fényezi az operát és az ff-et, egytől egyig elfogult kis láma user, aki így akarja kiélnő a másság érzetét. Szóval engem ne győzködjön senki, hogy az opera, meg a firefox jó??? Mire??? Seggtörlésre??? Aztán most lehet anyázni, de ezek tények...