• [NST]Cifu
    Ugyan már, olyan fárasztó volt a napom, hogy külön felüdit egy fórumozó aki nem ismered be, hogy valamiben tévedet, és ráadásul ezért még engem ostorozol.

Természetesen sose játszottam végig sem a HL1-et, sem az összes küldetéslemezét, a HL2-őt hírből sem ismerem, a Counter-Strike-ot, a DoD-ot és a többi MOD meg azt sem tudom mi fán terem.

A PC Guru mint annyi szám.tech lap is írt már hülyeséget, nem is egyszer. Most is itt van elöttem, amikor két oldalon keresztül áradoztak az Orchid megjegyezhetettlen nevű Voodoo 1-es videókártyáról, amelyen állandó 30fps-el mennek a játékok. Aztán az elképedésemet, amikor a nagy felbuzdulásból megvett kártyámon nem egészen ezt tapasztaltam. Ohhh, régi szép idők. :)))

Hogy most azzal próbálod kivágni magad, hogy mégis azonos a Q2 és a HL1 engine alapja?
    Hát... most itt ülök a monitor elött, és jót derülök az egészen, vagyis inkább saját magamon.

Miért próbálok értelmes fórumozással vesződni, amikor egy Leander-stílusú ízes káromkodással jól elküldhetnélek? Én is sz@rnok az egészre, a lényeg, hogy mindenki kapja be tövig a lipicai ménes összes csődörének a méteres f@szát tövig...