Minden erejével a Firefoxra koncentrál a Mozilla
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és mondjátok már, mennyire lehet testre szabni?
"Szerintem marad, ami volt: Notepad, VIM, stb. :-)"
na ezaz, a composer WYSIWG, ezek nem. Rádásul a notepad még csak nem is opensource :D
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Komolyan, egész jó volt :) kösz gyerekek.
Ja és ha már úgyis itt vagyunk a cikkel kapcsolatban van bárkinek mondanivalója? Mint pl ha már szétbontják a MozillaSuitot (Firefox - mozilla; Thunderbird-MozillaMail; Sunbird-Calendar) mi lesz a Composer sorsa, szvsz annak ellenére, hogy egy bugos szar, nincs túl sok (opensource) alternatívája.
Hát én azt enyhén szólva nem állítanám, hogy túlzsúfolt(kép)... a + funkciókat meg már többen elmodták.. szerintem te le se töltötted és
csak az elfogultság beszé belõled... a sebbessége meg már a béta verziónak is gyorsabb mint a Firefoxé..
(Ugye nem baj, ha egy hozzászólás kapcsolódik a cikkhez, ami itten egy kicsit feljebb látható??? <#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>)
Nem az a fontos, hogy honnan jössz, hanem hogy mit iszol.
\"The voices are back... Excellent.\"
Sikerult valakinek valakit meggyozni? NEM!
Grat a stilushoz...<#bohoc>#bohoc><#action>#action>
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Természetesen sose játszottam végig sem a HL1-et, sem az összes küldetéslemezét, a HL2-õt hírbõl sem ismerem, a Counter-Strike-ot, a DoD-ot és a többi MOD meg azt sem tudom mi fán terem. <#nyes>#nyes>
A PC Guru mint annyi szám.tech lap is írt már hülyeséget, nem is egyszer. Most is itt van elöttem, amikor két oldalon keresztül áradoztak az Orchid megjegyezhetettlen nevû Voodoo 1-es videókártyáról, amelyen állandó 30fps-el mennek a játékok. Aztán az elképedésemet, amikor a nagy felbuzdulásból megvett kártyámon nem egészen ezt tapasztaltam. Ohhh, régi szép idõk. :)))
Hogy most azzal próbálod kivágni magad, hogy mégis azonos a Q2 és a HL1 engine alapja?
Hát... most itt ülök a monitor elött, és jót derülök az egészen, vagyis inkább saját magamon.
Miért próbálok értelmes fórumozással veszõdni, amikor egy Leander-stílusú ízes káromkodással jól elküldhetnélek? Én is sz@rnok az egészre, a lényeg, hogy mindenki kapja be tövig a lipicai ménes összes csõdörének a méteres f@szát tövig... <#ravasz1>#ravasz1>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem az a fontos, hogy honnan jössz, hanem hogy mit iszol.
These are my friends, see how they glisten...
Itt olvashato:
"Az egész azzal kezdõdött...
...hogy pár emberke az SG fórumán... egy hihetetlen nagy tévedésben élt, mely szerint a Half-Life engine-je a Quake2- re épül. (egyébként jó, hogy ez így kijött, mert ezáltal közösen lázas keresgélésbe kezdtünk, és mindannyian okosabbak lettünk. Ezúton is köszönet nekik).
NOS EZ NEM IGAZ."
Olvasd el tovabb, engem ez nem erint.
IE motorral szaguldani az informacios szupersztradan (:-) soxor eletveszelyes. Huh, remelem osszefuggo, amit irtam...
A másik fele meg, hogy te írsz itt marhaságokat, és mégis én vagyok a hülye, mi? <#nyes>#nyes>
A stílusod meg hát... igen, talán stílusnak nem illendõ ezt nevezni...
Folytatás az indoklásban:
De miért mégis Quake1?
Válasz: MERT CSAK. AZÉRT, MERT CSAK
folyt köv: Mielõtt továbbmennénk, leszögeznék valamit: A Half-Life ENGINE-JE A HALF-LIFE ENGINE. NEM HASZNÁL SEM QUAKE1, SEM QUAKE2 ENGINET
Ennyit arról, hogy mennyire objektíven látod a világot okoska, szerintem húzd le magad a klotyón és kussolj!
ajánnlom figyelmedbe okoska az urlt:
http://www.half-life.hu/index.php?tartalom=Half-Life%20Engine
A Mozillas gyerekek, ha lenne penzuk? Van penzuk, hiszen pl. a New York Times-ban ket oldalas hirt jelentettek meg. Barmikor meg tudnak mozgatni egy nagyobb felhasznaloi bazist, akik baj eseten onkent hozzajarulnak a fejlesztesekhez.
Legalabb mondj valamit, ami miatt szegyelhetnem magam, amiert az elejen ugy "radformedtem" :-)
Ez tetszik. Még te okoskázol le másokat, aztán nekiállsz egy ilyen marhasággal érvelni...
A Half-Life elsõ része egy erõsen módosított Quake 1. motort használ és nem Quake 2.-õt.
De gondolom ezt is lesz@rod. Mit neked igazság. <#rolleyes>#rolleyes>
Ja és a Neptun nem ActiveX csak a progi ami IEben lekezeli a rdesktopot.
EMBER!!!!! Ha 1 (!!!) alátamaszott (!!) észérvet mondtál volna az nekem elég lenne, de csak puffogtattad a közhelyeket. Az érvek felett meg átsiklottál, hát gratula, élj vakon, állítólag boldogok a lelki szegények.
- Webmail támogatás alatt nem tudom, mit értesz. Yahoo-hoz meg Hotmailhez pl van egy eWebMail Color and Graphics nevû kiterjesztés, amivel használhatók Firefox alatt is az amúgy IE-re optimalizált részei is ezeknek a webmail rendszereknek (konkrétan pl a színek a levélírásnál).
- A spyware-es és egyéb "gány" oldalak listája megintcsak tök fölösleges, ActiveX hiányában Firefoxnál nincs igazán értelme. Több mint fél éve használok Firefoxot, eddig egyetlen egyszer sem próbálkozott semmi még csak egy egyszerû kezdõlap-átállítással sem.
Ja2: norton: felesleges erõforrások, a symantec azért ilyen sikeres mert a M$ cuccok binztonsági szempontból nagy nullák. Én szeretem teljesen kihaszálni a gépem, és annak biza nem a windows+norton+ie a módja azt elhiheted.