Az antigravitációs fórumba beraktam pár érdekes hely címét. :)
Mr. Rodostó: Nekem akkor is tökéletes befejezésnek tűnik az a válasz, de ez saját vélemény. :)
Tény a papok sokat adtak a tudománynak, de sokat is hátráltatták cserébe, ami azért kár volt.
Azért lepett meg az hogy egyre többen hisznek istenben, mert elképesztő mód egoista vagyok: (http://www.origo.hu/tudomany/tarsadalom/20050330halal.html)
A barátaim között is nagyon kevesen vannak akik hisznek benne (igaz ez a dolog leginkább magánügy), mióta felköltöztem xy-ba egyre több emberrel ismerkedek meg aki hisz benne. Talán a neveltetésben és a személyesélményekben található eltérések miatt is így van. Pl: engem egyszer nem vertek fejbe, mert nem hittem a megváltó/isten stb..-ben
Viszont nagy hatást tett rám az, hogy a papnő hmm.. testikényszerrel veszi rá a férjét, hogy a misebort hagyja békén, és a másik templom parókiáján a pap a jegyzőnővel elég erős intim viszonyba került. Tehát ők sem hisznek abban, hogy létezik élet a halál után.
Viszont lenne 1 sokkal érdekesebb kérdésem. Milyen könyvben található az általad említett vöröseltolódás leírása? Nekem csak a lufis példa jut eszembe, hogy a felfújása közben minden rajta felvett pont távolodik egymástól. (A belsejében persze nem vettek fel pontokat, és így tényleg erőszakolt ez a példa)