SCAR - száguldozz Alfa Romeoval :)
-
Én nem vagyok NFSU fan, még csak véletlenül sem...de ez szerintem is szar...jobban mondva nagyon-nagyon kevésnek érzem 2005-ben ezt PC-re...valahogy se ilyen, se olyan...kűlcsínre full konzolos árkád, belbecsre pedig ha már a fizikára nagyobb gondot fordítottak, mint a külcsínre, akkor miért olyan gagyi perspekívájúak a nézetek, és miért nem reális a sebességérzet??? NEM! Nem arról pofázok, hogy miért nincs száguldás érzetem, hanem arról, hogy miért nem érződik jobban, hogy most 40-nel vagy 140-nel megyek-e...ezenkívül a táj mozgatása is valahogy olyan furcsának tűnik...0 optimalizáció PC-re sajnos...
Bár lehet, hogy kissé elfogult vagyok, mert a World Racing túl nagyra tette a mércét ebben a kategóriában (ami elég jó fizikájú, de még nem kell kormány kategóriát illeti....), az bár két évvel korábban jött ki, mégis fényévekkel szebb, gyorsabb (a gépen kevésbé akadozva fut full beállítások mellett...), van belsőnézete, normálisabb törésmodellezése, időjárásváltozások, érdekesebb-változatosabb-hosszabb pályák, van benne normális MULTIPLAYER mód!!! (nem csak osztottképernyős konzolos baromság), és nem utolsósorban tökéletesen MOD-olható! Már jóval kétszáz fölötti a rajongói autók száma (alfák is vannak, pl: Alfa 90, Giulietta, TZ2), de van már rajongói pálya is...ezenkívül szerkesztő progi, amivel bármely autó tulajdonságait igen részletekbe menően megváltoztathatjuk, eredeti- és a rajongói autókét egyaránt...
Lehet, hogyha a World Racing kimaradt volna az életemből, akkor örülni tudnék ebben az NFSU hájpos időben ennek a SCAR-nak is, de így sajnos sok jót nem mondhatok róla...