SCAR - száguldozz Alfa Romeoval :)
  • Alexease
    - Nem hasznalok elsimitast. Sajnos a jatek a konzolport miatt foleg csak 800x600-ra van optimalizalva, de afolott sem rossz. Ami fontos, hogy ha TFT-n van futtatva, akkor mindenkepp nativ felbontasban menjen, mert skalazaskor "szeteseik". Amugy szerintem jo a graf, ott van a toppon. Benne van minden ami kell: jok az ernyekok, reszletesek az autok, palyak, szepek a fenyek (a nap nagyon jo), korrektek az auto tukrozodesek es jok a "csillanasok" az autokon es az aszfalton. vagyis, grafikailag nincs vele gond.

- Napszakok vannak, de palyankent fix, es csak a nappali tartomanyra (reggel-ejszaka nincs) - legalabbis eddig;) Idojaras, foleg eso nem hiszem hogy lenne.

- MOD-olni tuti nem lehet. Teljesen konzol-style;( Minden fixen lecsomagolva. Esetleg, ha valaki szerez-csinal hozza expandert, editort stb. akkor majd lehet - talan. De hivatalosan is megerositettek, hogy a jatek stilusa, koncepcioja miatt abszolut nem tamogatjak. (A BHMS-en van egy riport, abbol sok minden kiderul.)

- Az autokezeles-vezetes szerintem teljesen jo. Nem egy szim de nem is a buta arkad tipusu. Azert komplett segitsegek nelkul, manualis valtoval, motorhaztetorol eleg "kemeny" tud lenni egy hosszabb verseny (volt mar 15 perc kornyeki futam is, rendes versenypalyan). Es ennel meg csak kemenyebbek, hosszabbak lesznek a versenyek! En is csak az elejen vagyok. Szerintem, az arkadosabb vagy funrace-esebb jatekosoknak ez a resze mar nem biztos hogy tetszeni fog, azert nem egyszeru (persze nem probaltam segitsegekkel, ugy lehet hogy csak tologatni kell, lokdosodni aztan jol van:D).

Nem mondom hogy tokeletes, mert azert vannak benne bosszanto dolgok (konzol-style, menu, kormany kezeles, a cockpit hianya - bar ezek sem konkret hibak, inkabb csak a konzolos mivoltanak koszonheto szokasos dolgok), de azert osszessegeben egy eleg jo autos jatek lett - eddig.