S.C.A.R. - Squadra Corse Alfa Romeo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Ja ja az akkor a MBRW lesz:)))) Az elso resz tenyleg jo es igenyes lett!!! Nem szimulator, de nem is kell mindennek annak lennie, de nagyon jo autosjatek lett!

De sajnos, a masodik resz a hivatalos informaciok szerint, erosen az arkad jatekosokat celozza meg, sokkal egyszerubb iranyitassal, csak kulsonezetekkel, hatalmas ugratasokkal, toresekkel stb. Sajnos...
Pedig az elso resz (ha egyaltalan a MBWR-rol van szo:D) tenyleg jo lett. Igenyes belsonezetek, jo iranyitas, erezhetoen mas es mas autokezeles stb. Bar uzleti szempontbol valszeg tenyleg kifizetodobb az arkad-, funrace fele venni az iranyt, de en szemelyszerint azert sajnalom:(
hykao
Tessék pár egyéb kép az árkádszagú dologból: kép1, kép2, kép3, kép4
hykao
Az "arkad szagu dolog" elsõ részével magad is játszottál, s ha jól emlékszem nem volt olyan rossz véleményed róla... :)))

Sõt most látom csak, hogy te voltál a téma indítója...csak egy ideje cserbenhagytad a topikot, pedig az igazi móka a multi (ami gond nélkül megy warez verzióval is) és a számtalan addon autó megjelenésével kezdõdött... :)))
hykao
Már elnézést de miért a Ford Racing a viszonyítási alap? Persze igaz, hogy mindennél lehet szarabbat találni...
Valóban ha mindenáron akarunk valami pozitívumot is találni a játékban, akkor a fizikát hozzuk elõ...bár azért az egekbe nem magasztalnám azt se, max. a játék többi - igen kiábrándító részéhez képest - kiemelkedõ...

Örülök, hogy te a képek alapján megállapítottad, hogy "valami arcade szemét lesz"...ki kell ábrándítsalak: annak a játéknak, amibõl a képeket linkeltem, már az elsõ része sem volt rosszabb - fizika terén - mint ez a SCAR...sõt...a második rész pedig további finomításokat ígér pl. a törésmodell és a sérülési zónák terén...persze nem egy csak kormánnyal irányítható vérbeli szimulátor lesz...de hát azt hiszem ez a SCAR sem az...
fitutufi
hát az :(

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Alexease
Igen, de az valami nagyon arkad szagu dolog lehet... Bar nem tudom pontosan mi az, de a SCAR-ban legalabb a jatekmenetet "ujragondoltak" es egyedinek tunik - es azert a vezethetoseg sem olyan rossz.
Istencsászár
jót? scar nem a legszebb de nagyon élvezetes irányitani jól eltalálták ( az ilyen kaliberü ford racinghoz képest) amirõl meg mutatod a képkeket ezse szebb de láccik rajata valami arcade szemét lesz

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hykao
Sajnos osztanom kell a véleményt...ha valaki jót akar Alfázni, akkor várja meg ezt: kép1, kép2, kép3, kép4, kép5, kép6
Na inkább nem mondok semmit:((
Ronda,gagyi......
fitutufi
nem rossz game
minnyá húzom

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

toMpEr
SCAR Squadra Corse Alfa Romeo-RELOADED

Duddits
És aztán meg ott osztottad a hülyeséged!! És ne a dátumot nézd vazze! Ha azt néznénk, akkor a Half-Life is kint lenne már 3 éve! Meg a Stalker!

Danman
Ha elolvastad volna akkor az van kiírva hogy 27th may 2005!!!és egyébként nem én kérdeztem mindig a SC topikban hogy megvan-e,csak akkor kérdeztem amikor elõször léptem a topikba.!!!

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Istencsászár
megvan a demo:DDD lama

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Duddits
Istenem!! NE csináld már azt amit a Splinter Cell topikba! Még ki se adták!

Danman
Valakinek megvan már????

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Danman
szentem jobb nekem jobban bejön az irányítás graf se olyan rossz meg ez a pontozás is jó.És szentem sokkal jobb hogy mondjuk inkább csak egy kocsifajtával foglalkoznak(alfa Romeo) minthogy többel de viszont kevesebb a különbség közöttük.

Alexease
Jobbnak azert nem jobb, inkabb csak mas...
Danman
Május 27 már naon várom a demot alig tudom békénhagyni és valami ami a lényeg szentem JOBB A TOKÁNÁL!!!

petee
Elvileg májusban,ebben a hónapban!

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Danman
Mikor jelenik meg pontosan?

ProSatanos
Hi.
Én is kipróbáltam a demót és nagyon tetszett(mondjuk alfa rajongó vagyok lehet ez is beszámít az értékelésbe)

Volt bene egy csomó "apróság" amitõl az egésznek "feelingje" van.

Kimondottan tetszett pl. hogy törnek az autók, akkor is ha csak a pályáról mentem le, meg az ellenfelek "szorongatása" :)

Graf lehet nem a legjobb/legszebb de fizika az ott van :)

Istencsászár
pár racét lenyomtam
az tuti hogy toca reacer drivernél jobb, irányitás meglepõen jól eltalálták , autok viselkedése is elégjolett, nem a legszebb autos gém de a nagy tocánál jobb

bricsi01
na kipróbáltam a demót. töröltem is. ez se lesz a kedvenc járgányos gémem, az tuti.

JohnnySmith
GT4-el :DDDD
1et értek veled.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

petee
van.
Sztem elég jó lett,ha vki jobban megnézte van benne ilyen szerepjátékszerû fejlõdési lehetõség a verseny közben,tehát egykét jó kanyarbevétel vagy ellenfél kiütése stb. esetén fejlõdsz.Ígéretesnek tünik.A grafika igaz, nem a legszebb,de nem is csunya azért.Én azt mondom ne a grafika legyen a jó,hanem a játszhatóság! Akinek a grafika a lényeg az játszon az NFSU2-vel! Uff:)

Autótörés van benne ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

hykao
Hát az irányítás nem annyira rossz ja, de az azért kevés...

Azt hiszem az ALFA-k szerelmesei is jobban fognak járni a World Racing 2-vel, noha nem ALFA specifikus játéknak készül, mégis ahogy elnézem, meglehet többféle ALFA lesz benne, mint ebben, a már meglévõ, s majdan készülõ ALFA addonokról már nem is beszélve...(és persze a képi megvalósítás sokkalta jobb lesz, hisz már az elsõ rész is übereli ezt sajna...)
Hi!

Itt tartok idõben.

Ha v.ki nem látott volna még ALFA traktort!

OFF
Alfarajongokat várom itt:AlfaAmore
ON
JohnnySmith
Ez azért fura mert most néztem kicsit vissza a konzolos képeket és azok sokkal szebbek meg élesebbek.
De az irányítás tényleg nem rossz.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

hykao
Húú ez sajnos szörnyû! Az elõzetes videók alapján még reménykedtem, de sajnos mindhiába...
Már a menübe lépéskor rossz elõérzetem támadt, meglátva a 320x200-as 16 szín hatású felületet...
A különbözõ nézetek perspektívái is valahogy olyan furák...(fõleg a két üldözõ nézeté...)
A grafikai megvalósítás szvsz a kb. 10 évvel ezelõtt divatos játéktermi autós játékok hangulatát idézi... :(
Érzésem szerint ez 2005-ben nagyon-nagyon kevés...még konzolokon is...
JohnnySmith
Hát most kipróbáltam nálam nem akarja figyelembe venni a pedálokat :((( (Logitech Driving Force PRO) Egyébként nem lenne vészes azért kipróbáltam hogy gombokra raktam a gázt és a féket :D

Kell kicsit gépészkedni de hát ez a Cuore Sportivo érzés többek között <#ravasz1><#vigyor>

JuanG
legalább motorháztetõ nézet van :)...és kormánnyal milyen? ...nekem csak este vagy holnap lesz idõm megnézni...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JohnnySmith
Nézetek:

JohnnySmith
Nincs sajnos:(((( Tipikus nfsu nézetek vannak :(

JuanG
nem túl meggyõzõ :(...és nincs belsõnézet???<#guluszem1><#wow1>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JohnnySmith

JohnnySmith
Nincs :(
Teszek 1-2 képet.

hykao
Belsõnézet nincs mi? :(
JohnnySmith
A menû nagyon konzolos. Írányítás nem rosz (kormánnyal majd késõbb tesztelem)
Grafika....hááát nem kimondottan rosz de láttam azért szebbet is. Kocsik törnek. Hang nem tetszik. Nem Alfás :)

JohnnySmith
A demo letõlthetõ !
Hardwiredrõl.

Nem3sis At Work
ha hazerek meglesem :-)

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

Zola NFK
A demót próbálta már valaki?
Ha igen, milyen lett?

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

DJ Bee18
Meg egy alap 155-ös is jó lenne :)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Ja, és vajon lesznek gyengébbik erõforrásokkal? (pl. 156 1.6 TS?)

petee
Egy kérdés: Van már lista arról,hogy milyen alfák lesznek benne?

DJ Bee18
Én nem is akartam összehasonlítani, csak egy apróbb megjegyzést tettem arra vonatkozóan, hogy a büdös életben nem vennék Fiatot :)))
Egyébként RE-PEACE :DD

Al Age
Úgy értem, egy Alfát egy Fiathoz hasonlítani nem igazán stílszerû, eltérõ a célközönség, anyagi háttér tekintetében szinte mindig és sokszor ízlés tekintetében is. De igaza van Johan-nak ne vitázzunk egy ilyen (remélem) jó kis game topikjában errõl.
Peace
Cuore Sportivo, Forza Italia!

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

DJ Bee18
Tudom, kösz a figyelmeztetést :), itt egy kép, hogy alátámasszam, amit mondtál :)):

JohnnySmith
Srácok hadjuk már a fiatokat és a német autókat elvégre ez egy Alfa game topikja ahová természetesen sok minden belefér....de ez már kicsit off.
Félreértés ne essék örülök hogy nem pang a topik.

De felõlem mehet a vita csak gondoltam megemlítem.