S.C.A.R. - Squadra Corse Alfa Romeo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De sajnos, a masodik resz a hivatalos informaciok szerint, erosen az arkad jatekosokat celozza meg, sokkal egyszerubb iranyitassal, csak kulsonezetekkel, hatalmas ugratasokkal, toresekkel stb. Sajnos...
Pedig az elso resz (ha egyaltalan a MBWR-rol van szo:D) tenyleg jo lett. Igenyes belsonezetek, jo iranyitas, erezhetoen mas es mas autokezeles stb. Bar uzleti szempontbol valszeg tenyleg kifizetodobb az arkad-, funrace fele venni az iranyt, de en szemelyszerint azert sajnalom:(
Sõt most látom csak, hogy te voltál a téma indítója...csak egy ideje cserbenhagytad a topikot, pedig az igazi móka a multi (ami gond nélkül megy warez verzióval is) és a számtalan addon autó megjelenésével kezdõdött... :)))
Valóban ha mindenáron akarunk valami pozitívumot is találni a játékban, akkor a fizikát hozzuk elõ...bár azért az egekbe nem magasztalnám azt se, max. a játék többi - igen kiábrándító részéhez képest - kiemelkedõ...
Örülök, hogy te a képek alapján megállapítottad, hogy "valami arcade szemét lesz"...ki kell ábrándítsalak: annak a játéknak, amibõl a képeket linkeltem, már az elsõ része sem volt rosszabb - fizika terén - mint ez a SCAR...sõt...a második rész pedig további finomításokat ígér pl. a törésmodell és a sérülési zónák terén...persze nem egy csak kormánnyal irányítható vérbeli szimulátor lesz...de hát azt hiszem ez a SCAR sem az...
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ronda,gagyi......
minnyá húzom
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Én is kipróbáltam a demót és nagyon tetszett(mondjuk alfa rajongó vagyok lehet ez is beszámít az értékelésbe)
Volt bene egy csomó "apróság" amitõl az egésznek "feelingje" van.
Kimondottan tetszett pl. hogy törnek az autók, akkor is ha csak a pályáról mentem le, meg az ellenfelek "szorongatása" :)
Graf lehet nem a legjobb/legszebb de fizika az ott van :)
az tuti hogy toca reacer drivernél jobb, irányitás meglepõen jól eltalálták , autok viselkedése is elégjolett, nem a legszebb autos gém de a nagy tocánál jobb
1et értek veled.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Sztem elég jó lett,ha vki jobban megnézte van benne ilyen szerepjátékszerû fejlõdési lehetõség a verseny közben,tehát egykét jó kanyarbevétel vagy ellenfél kiütése stb. esetén fejlõdsz.Ígéretesnek tünik.A grafika igaz, nem a legszebb,de nem is csunya azért.Én azt mondom ne a grafika legyen a jó,hanem a játszhatóság! Akinek a grafika a lényeg az játszon az NFSU2-vel! Uff:)
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Azt hiszem az ALFA-k szerelmesei is jobban fognak járni a World Racing 2-vel, noha nem ALFA specifikus játéknak készül, mégis ahogy elnézem, meglehet többféle ALFA lesz benne, mint ebben, a már meglévõ, s majdan készülõ ALFA addonokról már nem is beszélve...(és persze a képi megvalósítás sokkalta jobb lesz, hisz már az elsõ rész is übereli ezt sajna...)
Itt tartok idõben.
Ha v.ki nem látott volna még ALFA traktort!
OFF
Alfarajongokat várom itt:AlfaAmore
ON
De az irányítás tényleg nem rossz.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Már a menübe lépéskor rossz elõérzetem támadt, meglátva a 320x200-as 16 szín hatású felületet...
A különbözõ nézetek perspektívái is valahogy olyan furák...(fõleg a két üldözõ nézeté...)
A grafikai megvalósítás szvsz a kb. 10 évvel ezelõtt divatos játéktermi autós játékok hangulatát idézi... :(
Érzésem szerint ez 2005-ben nagyon-nagyon kevés...még konzolokon is...
Kell kicsit gépészkedni de hát ez a Cuore Sportivo érzés többek között <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor>#vigyor>
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Teszek 1-2 képet.
Grafika....hááát nem kimondottan rosz de láttam azért szebbet is. Kocsik törnek. Hang nem tetszik. Nem Alfás :)
Hardwiredrõl.
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Egyébként RE-PEACE :DD
Peace
Cuore Sportivo, Forza Italia!
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Félreértés ne essék örülök hogy nem pang a topik.
De felõlem mehet a vita csak gondoltam megemlítem.