Road to Hill 30
  • Angyisz
    #79
    NA MOST SZÓLOK BE SEPHINEK !!!

    Vazze öcsém, én végigolvastam ezt a k.rva topikot és a TE sértődött hangú hozzászólásaid miatt elindult vitán -AMIT IGENIS TE INDÍTOTTÁL- semmit nem olvastam mert elfajult a dolog a személyes dolgaid felé és más topikokban is így van. Még a téma elején leírtad, gogy neked a játék nem tetszik és kész pont, többet nem is akarsz róla beszélni. DE IGEN még legalább tízszer csak nem a játékról hanem a saját, magad ellen generált sértődött hangnemű hozzászólásaiddal.

    TIPP (ha megengeded): a hozzászólásaid számából ítélve rohadt sokat ülsz a pc előtt, illetve a hatalmas látókörödből ítélve a játékokkal szemben gondolom sok időt töltesz a konzol előtt is. Néha állj fel egy kicsit és menj ki EMBEREK közé beszélgetni a "külvilágba" ahol egy kicsit több inger ér és nem leszel ilyen "MINDENKI CSAK ENGEM BÁNT" típus, neked üldözési mániád van ami ettől a gépek által generált "ál" világ miatt amiben élsz vált ki belőled.
    BOCS NEM AKARTALAK MEGSÉRTENI DE ÉN ÍGY LÁTOM !! (és én többé ehhez nem szólok, akármi legyen erre a reakciód, mert tuti 100 hogy lesz rá)