who am I 7#71
hmm...hamarabb kész lett, de szvsz nekem jobban tetszett a dio1...imádtam, de a dio2 ahhoz képest sztem..csak egy gyenge rókabőőőrr..dejóó ezt sztem már 100x elmondták, de akkor is :)
A fejlesztési idő sajnos mostanába lerövidül jahhh, a minőség pedig romlik... :(
PR az egész...hál'istennek minden a pénzről szól.100%ig.
A konzol vs pc-hez vmi olyan ember szoljon már hozzá aki nem konzol v. pc imádó...mert ez az évekre hazavágja elég vicces és idióta hozzászólás.
Én annyit segitek annak az xbox bojnak, h ha kijön az új konzol nem fog csodát látni.Mivel még nem lesz olyan játék ami kihasználja a tech. adta lehetőségeket, és mire összedobnak egy olyan gamét ami kihaknázza addigra ott az u3 satöbbi.Szal, sehol sem lesz hazavágás..
Nos, hogy ON is legyek, szerintem nem hülyeség ez a 64bit, de elég vszinü, h csak pár év múlva lesz "kézzel fogható"/szemmel látható eredménye, mire mindenki át áll.Naja.
dez te meg olyanokat "mondassz", h az ember haja égnek áll :D de leginkább mire elolvassa amit "alkottál" :)
Az egész hadjáratodhoz annyit irnék pluszba, -optimalizálás-, ez lenne a lényeg...amire persze nincs elég idő..