újabb tycoon
-
Én meg már Chelsea-nél tartottam,mikor egyszercsak lefagyott,a gép újraindult,még 3szor próbáltam,ugyanaz lett,aztán a gép úgy megzakkant,hogy mindent újrakelett raknom!A mentéseim elvesztek!
Ha valakinek kell segítség,csak szóljon,odáig tudom,mit kell tenni!Egyébként clone van meg,a reloaded crack el!Nem lehet,hogy a crack csak a reloaded verzíóval megy rendesen,a clonet nem szereti?:S Mindegy,mostanában nem kezdem újra,jó időre elegem lett belőle,főleg addig nem csinálom,míg kiderülhet,hogy hiába is mentek,akkor is kifagy,és még a gép is kikészül!Mellesleg vírus nem volt a gépen,ezt meg 100%tudom!Tehát a crackel vagy a clone+crack el nagy gáz van!Mellesleg nekem nagyon hiányzik egy New York hétköznapos jelenség!Méghozzá a felhőkarcolók közt cikázó helikopterek!A másik meg,hogy nagy őrültségnek tartom,hogy hiába emelsz egy felhőkarcolót az üzletednek,egy idő után úgy is kimúl,arról nem is beszélve,hogy a köcsög ellenfél később már mindig a te vállalkozásodat nyitja az új helyeken!Szóval ha nem jön be annyi,akkor a nagy nehezen 6os szintre emelt házad,3as,2 es szintre visszacsökken!!??..LOL ha egy felhőkarcoló felépül 180 métersre pl,akkor az nem fog lecsökkenni 120ra!Egyszerűen ez miatt nem is lehet igazán nagy felhőkarcolókat csinálni!Szóval ez gáz!Az az igazság,ezt az ember csak egyszer fogja végigvinni,mert már annyira fusztráló egy idő után,hogy mindig bezárjam az ellenfél üzleteit!:(
A Továbbjutáshoz anyit,hogy 3 feltétele van!Az egyik,a fő küldetések teljesítése!A mellékküldik csak bónuszt adnak!A második,hogy feljebb kerülj a top 10ben,ergo nagyobb legyen a hasznod,a többi riválisnál!A harmadik pedig,nem a beépítés,hanem ha rákkattintasz a lakosság számára,ott mutatja,mi a következő fok,amit létszámban el kell érned!Ha ezek közül 2 teljesítve van,akkor megkapod a következő területet!