• sz4bolcs
    #23
    Jó hát nem ettetek még "Kínai sütemény"-t...
    Volt egyszer, kértem étteremben. Nem volt külön neve.. csak így szerepelt az étlapon. Gondoltam finom lehet. Életem egyik nagy tévedése lett ez a gondolat, és még azóta is kísért és fenyegetnek vele haverok. Na úgy képzeljétek egy, hogy egy 7x7 cm-es kocka, szárított rízs+gyümölcsök, és mint a pörkölt cukor, vagy mintha satuval préselték volna össze. Néztem miért nem hoztak hozzá villát, aztán megfogtam, odakoccantottam 2x a tányérhoz, és mintha golflabdát ütöttem volna neki, olyan volt a hangja. De hősiesen megettem egyet. (2t adtak)
    Az íze nem is volt olyan rossz, de azért a légkalapácsot hiányoltam. Azóta a rémálmaimban látom viszont. Esküszöm ezzel ölni lehet, ha valaki jól céloz.
    Poén: Egy hét múlva ugyanoda megyünk be, heccelnek a kínai sütivel. Egy párocska ül szomszéd asztalnál, kajálnak valami vaslaposat (egyik legdrágább kaját amit ott lehet kapni - nem szokott érdekelni, csak nehéz volt nem észrevenni amikor kiviszik a kaját és vaslapon sütik ami lángol (?) na mind1... Befejezik a kaját, ránéz a faszi az étlapra, és szúr egyet. "hmmm Kínai sütemény? Egzotikusan hangzik, nem drágám?" Na hát ott elkezdtünk dőlni a röhögéstől.. Végig néztük ahogy megszenvednek vele. (Pécs - Arany folyó)
    Szóval fal+kína+kaja = Én ezen már nem lepődöm meg.