Rizzsel erősítették falaikat az ősi kínaiak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
ha van még pár ilyen képed/linked ne sajnáld megosztani velünk de legalább is velem ;D
Habár alapjában véve azért õ sem panaszkodhat... <#wink>#wink>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Meg egy rakat hasonló adottságokkal rendelkezõ keleti szépség. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Láttatok már "Mocsit"? Jóféle japán risz-süti. Alapból kb. olyan mint csiríz, csak 20x sûrûbb.
Az újévi verziót kiszárítják, na az vetexik a vasbetonal!
a Kinaiknak ez volt.
De nekem más van és azal dolgozok!<#banplz>#banplz><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#violent>#violent><#violent>#violent><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Garfield
Nah, még mindig sárga-ellenesek vagytok? <#vigyor3>#vigyor3>
Szép a kép (,szép Kína).
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Volt egyszer, kértem étteremben. Nem volt külön neve.. csak így szerepelt az étlapon. Gondoltam finom lehet. Életem egyik nagy tévedése lett ez a gondolat, és még azóta is kísért és fenyegetnek vele haverok. Na úgy képzeljétek egy, hogy egy 7x7 cm-es kocka, szárított rízs+gyümölcsök, és mint a pörkölt cukor, vagy mintha satuval préselték volna össze. Néztem miért nem hoztak hozzá villát, aztán megfogtam, odakoccantottam 2x a tányérhoz, és mintha golflabdát ütöttem volna neki, olyan volt a hangja. De hõsiesen megettem egyet. (2t adtak)
Az íze nem is volt olyan rossz, de azért a légkalapácsot hiányoltam. Azóta a rémálmaimban látom viszont. Esküszöm ezzel ölni lehet, ha valaki jól céloz.
Poén: Egy hét múlva ugyanoda megyünk be, heccelnek a kínai sütivel. Egy párocska ül szomszéd asztalnál, kajálnak valami vaslaposat (egyik legdrágább kaját amit ott lehet kapni - nem szokott érdekelni, csak nehéz volt nem észrevenni amikor kiviszik a kaját és vaslapon sütik ami lángol (?) na mind1... Befejezik a kaját, ránéz a faszi az étlapra, és szúr egyet. "hmmm Kínai sütemény? Egzotikusan hangzik, nem drágám?" Na hát ott elkezdtünk dõlni a röhögéstõl.. Végig néztük ahogy megszenvednek vele. <#mf2>#mf2> (Pécs - Arany folyó)
Szóval fal+kína+kaja = <#falbav>#falbav> Én ezen már nem lepõdöm meg. <#worship>#worship>
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Btw, a rizs finom is meg egészséges is .. fõleg a barna!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Sztem még most is a legfontosabb táplálékuk, de mind1. Amúgy jó kép.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
én multkor rántottából próbáltam falat építeni... de megette e kutya :-(
Egyébként tetszik a kép.
...
azt is jobban csinálták 😞
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.