Hard Truck: Apocalyptic Wars
  • Lacc
    #145
    Városból, ahol adni-venni lehet, van bőven, szektoronként legalább 5-6, és szektorból is van valami 10 (de ezt csak így most saccra mondtam). Emellett van még jópár benzinkút, igaz azok nem nagyon játszanak szerepet a kereskedelemben.

    Az árak dinamikusak persze, kereslet-kínálat alapon vanak meghatározva, és szerencsére a térképen a városokra kattintva szépen meg is lehet nézni, hogy ahol az ember már volt, ott mit adtak el/vettek meg mennyiért éppen.

    Vezethető járműből összesen 5 fajta van ha jól számolom (és nem számolom bele azt a kis játékautót az artifactoknál ), viszont mindegyik fajtának külön lehet upgradelni a platóját, és az első részét. Az upgradektől teljesen máshogy néz ki a kocsi, és típusonként van 3-4 upgrade, plusz még egy rakás tuning-kiegészítő, meg persze a fegyverek.

    Hát ha végigviszed a fő szálat, akkor annyi, bedobja a főmenüt és nem folytathatod tovább. De semmi nem akadályoz meg abban, hogy ne menj el az utolsó mission helszínére, és inkább randalírozz a világban, mint a Freelancerben :) Itt is lehet kalózkodni, meg egyebek.

    Vannak random küldik, és kb. olyanok is mint a Freelancerben, menj-ide-menj-oda, öld meg ez-azt, ezek inkább csak pénzkeresésre jók.