Társas játékok és egyebek
  • thomyerk
    sziasztok, nagyobb mennyiségben szeretnék eladni társasjátékokat:

Gauntlet of Fools: 5000 ft dungeon crawling szerű kártyás-dobókockás játék, nagyon szép grafikával, csak a doboz lett kibontva, de benne semmi, se a kártyák stb, Donald X Vaccarino játéka

Monsterpocalypse
    : 8000 ft
    a Monsterpocalypse nevű játékhoz van egy eladó seregem, az adatlapján utána lehet nézni, óriási szörnyekkel kell egymást ütni és a környező épületeket rombolni, minden nagyon szépen ki van dolgozva

Cthugrosh + Ultra Cthugrosh

Spitter Elite x2
    Squix x3
    Squix Elite x2
    Spitter x3
    Task Master Elite x1
    Meat Slave x2

ilyesmik: KÉP

adok hozzá épületeket, kockákat, health trackert, térképet is! plusz tudok másik sereget is csinálni valószínűleg, van még egy rakat itthon

Heroquest: 14.000 ft figurák tökéletes állapotban (egy goblinnak a kardja letört, de megvan), és TELJES játék, angol nyelven, ebayen posta nélkül ennyi, használt de én nem játszottam vele

Vineta 3000 ft - istenként egy szigetet kell elsüllyeszteni, és közben a saját házaidat jó helyre rakni, hogy ne vesszenek a tengerbe 2x játszott

Zombie Fluxx 2000 ft 3x játszott - könnyed zombis kártyajáték

Edo 9000 ft - 1x játszott - a feudális japánban történő nyersanyaggyűjtés-adokveszek-szamurájok stb

20th Century 3000 ft (Czech Games) - bontatlan

ha valaki többet visz, adok egy kis engedményt
    budapesten személyesen adom át, postázom is ha kell (kivéve talán a heroquestet)
    cserében talán benne vagyok az értékesebb játékok esetén, főleg a want to play listámról, vagy kérdezz rá