Hogy jön létre?hány db van?Eygáltalán létezik e ijentsmi?
-
sz4bolcs nekem két film van ami nagyon megmaradt kiskoromból
az egyikben 3 kissrác álma teljesűl és kapcsolatba lépnek az idegenekkel úgy hogy mikor elaludnak mind3-an ugyanazt álmodják és így almukon keresztűl küldik nekik az idegenek a megoldást arra, hogy hogy építsenek egy kis űrhajót és stb... a főszereplőt Ethan Hawke alakította kb. 12 éves korában az volt az első filmje :) sajnos a film címére már nem emlékszem de valamior '85 környékén készűlt
a másik filmre sokkkal jobban emlékszem, az volt a címe, hogy "Kis mágus" egy fiúról szólt akinek született képességei vannak a varázslásra és ezért mindeki félt tőlle és utálták és egyszer egy mágus érkezett abba a városba ahol a story játszódik és a fiú egyik előadás után eldönti, hogy ő is mágus akar lenni, majd megkéri az öreg mágust, hogy had lehessen a segédje és mellette tanítsa meg őt is az igazi varázslat tudományára...nagyon szép mesefilm és visszaemlékezve asszem így 21 éves fejjel mindjárt elmorzsolok pár könnycseppet...
jah az Elsűlyedt világok nagyon nagy rajzfilm volt, emlékszem mikor az MTV1-en adták minden vasárnap, majdnem az összes részt megnéztem (még az ovodás farsangi bálon is Spartacus-nak öltöztem be úgy, hogy szereztem egy teniszes csuklószorítót és felvettem a narancssárga köntösömet :D )