Párhuzamos Univerzum?!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pigo
Vagy nem??

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Rafaelo
fogod a pisztolyt magad felé tartod és lõssz egybõl oda jutsz 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

sz4bolcs
A jelenlegi tudásunkat honna szereztük?
Akarom kérdezni, honnan tudok utánaolvasni ennek?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

A helyzet rosszabb. Minden esetben, mikor akár egyetlen részecskénél eldöl, aminek el kell dölnie, lesz vagy 2 új ága a valóságnak 😊
És jelenlegi tudásunk szerint ezek a valóságok nem átjárhatóak ..

Pigo
Most te ide azt írtad le hogy minden eljácott gondolatból egy új "univerzum" jön létre.Ezeke szertin több milliárd univerzum van.a Kérdés hogy lehet átmenni oda????<#conf>

sz4bolcs
Elolvastam 1X 2X 3X 4X. és ugyanúgy értem. 😊 Vajon Te is elolvastad amit írtam #65ben, és meg is értetted? Egyébként azt feltételezel, amit akarsz. 😊

Nyaci
hmmm... sazbolcs te nem értesz 😉 vagy csak kötkedsz 😄
de amúgy amiket ide írnak az emberek az ugyebár feltételezés.. és ott minden megtörténik.. amúgy ajánlom olvasd el még 1X és lehet hogy tisztább lesz az általam leírt kép 😉

sz4bolcs
Ha gondolsz valamit az tényleg nagyon párhuzamos univerzum 😄

sz4bolcs

Nyaci
amúgy az 5D az a párhuzamos univerzum ??? mert ha igen akkor aszt mi alkotjuk meg...
szerintem
és ha így van hogy a párhuzamos univerzumok az 5D akkor az 5D az meg a gondolataink...
mert ha történik velünk vmi akkor mi elgondoljuk hogy mi let volna ha ...... és máris elindult egy másik univerzum....
Jahh amúgy az a mese rulz volt.. csak már nem emlécem rá sajnos 😞

sz4bolcs
15-16?? Akkor voltam 3 éves, de emlékszem rá

Inkább 15-16 éve, akkor még gyerek voltam 😊

sz4bolcs
kb 10 éve Lali: na jó.. .csak akkor nagyon tetszett 😊

Pigo
Ezt a sorozatot kb mikor jácották?

hát, a "jó" erõs kérdõjel, a hosszú viszont vitathstatlan.

sz4bolcs
Ja jó hosszú és jó volt a zenéje 😊

Ugye ez volt az a sorozat, amelynek 2x10 perces fõcímzenéje volt, és "epizód"-onként 8 perc tiszta, mondanivalóval tarkított tartalma?

Az Elsüllyedt világokat én is néztem egy darabig, de nekem úgy tûnt, hogy a sorozat részeit tökéletesen összekeverve adták le.Így aztán semmi értelme nem volt..<#whatever><#whatever><#wilting><#wilting><#confused><#confused>

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Rafaelo
jah

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

sz4bolcs
Egy ilyen depis rajzfilmnél happy end?

Rafaelo
gondolom hapy end

sz4bolcs
:-)))))))

...és mi lett a Spartacusos sorozat vége? Én már nem emlékszem rá.

Rafaelo
😄

Steel
sz4bolcs nekem két film van ami nagyon megmaradt kiskoromból
az egyikben 3 kissrác álma teljesûl és kapcsolatba lépnek az idegenekkel úgy hogy mikor elaludnak mind3-an ugyanazt álmodják és így almukon keresztûl küldik nekik az idegenek a megoldást arra, hogy hogy építsenek egy kis ûrhajót és stb... a fõszereplõt Ethan Hawke alakította kb. 12 éves korában az volt az elsõ filmje 😊 sajnos a film címére már nem emlékszem de valamior '85 környékén készûlt

a másik filmre sokkkal jobban emlékszem, az volt a címe, hogy "Kis mágus" egy fiúról szólt akinek született képességei vannak a varázslásra és ezért mindeki félt tõlle és utálták és egyszer egy mágus érkezett abba a városba ahol a story játszódik és a fiú egyik elõadás után eldönti, hogy õ is mágus akar lenni, majd megkéri az öreg mágust, hogy had lehessen a segédje és mellette tanítsa meg õt is az igazi varázslat tudományára...nagyon szép mesefilm és visszaemlékezve asszem így 21 éves fejjel mindjárt elmorzsolok pár könnycseppet...

jah az Elsûlyedt világok nagyon nagy rajzfilm volt, emlékszem mikor az MTV1-en adták minden vasárnap, majdnem az összes részt megnéztem (még az ovodás farsangi bálon is Spartacus-nak öltöztem be úgy, hogy szereztem egy teniszes csuklószorítót és felvettem a narancssárga köntösömet 😄 )

"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."

észrevettem. Amcsik, Hollywood, "még az esti mesébe is kell lövöldözõs jelenet meg terrorista" hozzáállás, túlzott hangsúly az effekteken.

áz egy nátyon gyenge film vót 😊
Nem egy világ van, összesen 125 darab, és eddig volt párhuzamos, mert az egyikben felfedezték, hogy át lehet menni a másikba. A másikban ugyanakkkor nem fedezték fel, hogy át lehet menni a harmadikba, tehát a párhuzamosság megszakadt. Aki átment a másikba, annak meg kell ölnie a másik világbeli énjét, mert akkor a csapat ereje már csak 124-felé oszlik, tehát léptél egy szintet. 5-ös szinttõl felfelé már súlyemelõk vagyunk, 10-estõl gyorsabbak vagyunk a rendõrautónál, 50-estõl repülni is tudunk. A végén, amikor már csak ketten vagyunk, az a félisten-állapot, ilyenkor már csak egy a célunk: kinyírni a másikat. Kezdetnek hozzávágok egy buszt, még csak nem is sérül, szétüti fél kézzel. Aztán fejbe akar vágni egy emeletesházzal. Elugrok elõle. Fegyverrel rég nem foglalkozunk, azt már a huszas szinten kinõttük, úgy tûnik, puszta kézzel kell egymást nyírnunk. Piff-puff-dirr-durr, happy end.

Csak én néztem ezt úgy végig, mint a Hófehérkét?

Pigo
jha E.T. belõle nyert áramot a telefonáláshoz osztan cserébe elszityózta.<#wow1>

sz4bolcs
Ami most beugrott egy film, kissrácot egy villámcsapás, vagy az idegenek fölruháztak egy képességgel, hogy akivel érintkezett azt megrázta olyan szinten hogy bele is halhatott, meg tudta irányítani az elektromos szerkezeteket... ahogy nõtt a srác megmaradt a képesség, de a film végén valahogy elmulasztották.. talán jöttek az idegenek és kiszedték belõle.. 😄

sz4bolcs
Az is jó volt, amikor néztem. Félemetes.. Bár nem tudom most milyen hatása lenne 😛PP Tudtok még mondani abból az idõbõl filmeket/rajzfilmeket/mûsoros kazettákat/lemezeket gyerek"mesékkel" amiknek az emléke még bennetek van?

sz4bolcs
Egyrõl beszélünk 😊 Spartacus - itt a története (angolul) Ha nem tudsz, ne kérd, hogy fordítsam le, mert én egyes részeket elég káosznak éreztem. 😊

sz4bolcs
És neked mi jött le a hozzászólásomból? Olvasd addig, amég rá nem jössz, hogy én is ezt írtam!

Rafaelo
#66 errõl a rajzfilmrõl én régen az rtl2-es rajzfilmeket néztem amikor még aprópénz voltam volt egypár komoly színvonalas sci-fi

ivjoe
A hegy gyomrában c. cuccról beszéltek? (Mirõl van szó?)
ivjoe
Sztem a döntések nem hoznak létre újat, az marhaság! Sztem azok eleve vannak! De nem párhuzamos univerzumoknak, hanem idõsíkoknak nevezném õket.
Rafaelo
de igen csak nem telyesen emlékszem a sztorira csak arra hogy eléggé elvont volt a sztorija asszem a föld belsejében voltak de lehet hogy keverek valamit?!?!?!

ivjoe
Az a SLIDERS sorozat. (Vagy tévedek?)
ivjoe
Ha léteznek a párhuzamos univerzumok, akkor a számuk végtelen.
Pl.:Mi lenne ha... (Naebbenemenjünkbele)
sz4bolcs
Nem volt kicsit olyan depressziós komor, vagy sötét? Épp errõl beszélgettünk haverral, valahogy nem illik gyerekek lelki világához... 😊)) Te hogy érezted a hangulatát?

Rafaelo
igen régen néztem fasza 😊

sz4bolcs

sz4bolcs
ez paradoxon... Nem valószínû, hogy ettõl új univerzum jön létre. 😊
Ettõl függetlenül lehet, hogy van...
De én úgy képzelem el, hogy vagyunk egy univerzumban, amit mindig alakítunk a tetteinkkel. Fordítsd meg, amit írtál! Ne a nem elkövetett tettekbõl indulj ki, mert azok nem nyithattak új univerzumot. Akkor így hangzik: Írtam a fórumra, ezért nyílt egy új univerzum. 😊)) Végülis ebben is lehet hinni, de én úgy gondolom, hogy inkább csak alakítottad az univerzumot.

Jah, az egyikben nem nyitsz témát errõl, egy másikban nem is regisztráltál az SG-re... Szóval gyakorlatilag (elméletileg) végtelen.

Minden egyes döntés létrehoz egyet. Pl.: Ha mostan eztet nem írtam volna le, az is egy párh. univ.. 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

sz4bolcs
Doors - tegnap volt a TV2n. Morrison-rõl és a Doorsról szólt.

Takezó: Engem nem szomorít el.

Azért elszomorító, mert így élnek emberek :|
Pigo
Mien filmrõl van szó?<#conf>

Pigo
Semmibaj.Csak nyugodtan szabi.<#wink>

sz4bolcs
Nem is szomorú. A Jancsi bohóc...az szomorú.

jóh <#hehe> érdekes volt, és elszomorító :|
sz4bolcs
Majd átrepülünk egy párhuzamos univerzumba, ok? 😊
Egyébként a film hogy tetszett?