156
Hogy jön létre?hány db van?Eygáltalán létezik e ijentsmi?
-
#116 Azok nem igazi jósnők. -
#115 meg teafűből meg tenyérből. -
#114 nem.. Az igazi jósnők kávézaccból jósolnak. -
#113 ez érdekes.ÉS lehet hogy(ha vannak igazi jósnők akkor) innen látják a "jövőt" és a "múltat". -
#112 pszt! tojik a pók.
csak érvelek (:))
-
#111 drogos -e vagy?? :D -
#110 BomBa:
Igen van. Sokan tapasztalják. Veled még nem volt olyan, amikor semmihez nem volt kedved és teljesen erőtlen voltál? És aztán lefeküdtél aludni, és csak úgy kiesett pár óra az életedből. És aztán annyira kipihentnek és energikusnak érezted magad, mintha akkor születél volna. Gondolom éreztél már ilyet.. Szerinted akkor mi történt? -
BomBa #109 Én olyat is hallottam hogy néha átsétálunk egyikből másikba.
-
BomBa #108 Én is ismerem a feltételezéseket, hogy végtelen univerzum van, engem cska az érdekelne, hoggy ezt csak kitalálják? Vagy van vmi tudományos alapja is? (Ez szépen hangzott. :D -
Jimmyke #107 Ja. Egyszerűbben olyan, mintha a KotORban mást válaszolsz, máris egy teljesen új játékmenetet létrehozva. :) -
#106 Vagy nem?? -
#105 fogod a pisztolyt magad felé tartod és lőssz egyből oda jutsz :) -
#104 A jelenlegi tudásunkat honna szereztük?
Akarom kérdezni, honnan tudok utánaolvasni ennek? -
Inquisitor #103 A helyzet rosszabb. Minden esetben, mikor akár egyetlen részecskénél eldöl, aminek el kell dölnie, lesz vagy 2 új ága a valóságnak :)
És jelenlegi tudásunk szerint ezek a valóságok nem átjárhatóak .. -
#102 Most te ide azt írtad le hogy minden eljácott gondolatból egy új "univerzum" jön létre.Ezeke szertin több milliárd univerzum van.a Kérdés hogy lehet átmenni oda???? -
#101 Elolvastam 1X 2X 3X 4X. és ugyanúgy értem. :) Vajon Te is elolvastad amit írtam #65ben, és meg is értetted? Egyébként azt feltételezel, amit akarsz. :) -
#100 hmmm... sazbolcs te nem értesz ;) vagy csak kötkedsz :D
de amúgy amiket ide írnak az emberek az ugyebár feltételezés.. és ott minden megtörténik.. amúgy ajánlom olvasd el még 1X és lehet hogy tisztább lesz az általam leírt kép ;) -
#99 Ha gondolsz valamit az tényleg nagyon párhuzamos univerzum :D -
#98 #65 -
#97 amúgy az 5D az a párhuzamos univerzum ??? mert ha igen akkor aszt mi alkotjuk meg...
szerintem
és ha így van hogy a párhuzamos univerzumok az 5D akkor az 5D az meg a gondolataink...
mert ha történik velünk vmi akkor mi elgondoljuk hogy mi let volna ha ...... és máris elindult egy másik univerzum....
Jahh amúgy az a mese rulz volt.. csak már nem emlécem rá sajnos :( -
#96 15-16?? Akkor voltam 3 éves, de emlékszem rá -
Inquisitor #95 Inkább 15-16 éve, akkor még gyerek voltam :) -
#94 kb 10 éve Lali: na jó.. .csak akkor nagyon tetszett :) -
#93 Ezt a sorozatot kb mikor jácották? -
Vlala #92 hát, a "jó" erős kérdőjel, a hosszú viszont vitathstatlan. -
#91 Ja jó hosszú és jó volt a zenéje :) -
Vlala #90 Ugye ez volt az a sorozat, amelynek 2x10 perces főcímzenéje volt, és "epizód"-onként 8 perc tiszta, mondanivalóval tarkított tartalma? -
HUmanEmber41st #89 Az Elsüllyedt világokat én is néztem egy darabig, de nekem úgy tűnt, hogy a sorozat részeit tökéletesen összekeverve adták le.Így aztán semmi értelme nem volt.. -
#88 jah -
#87 Egy ilyen depis rajzfilmnél happy end? -
#86 gondolom hapy end -
#85 :-)))))))
...és mi lett a Spartacusos sorozat vége? Én már nem emlékszem rá. -
#84 :D -
#83 sz4bolcs nekem két film van ami nagyon megmaradt kiskoromból
az egyikben 3 kissrác álma teljesűl és kapcsolatba lépnek az idegenekkel úgy hogy mikor elaludnak mind3-an ugyanazt álmodják és így almukon keresztűl küldik nekik az idegenek a megoldást arra, hogy hogy építsenek egy kis űrhajót és stb... a főszereplőt Ethan Hawke alakította kb. 12 éves korában az volt az első filmje :) sajnos a film címére már nem emlékszem de valamior '85 környékén készűlt
a másik filmre sokkkal jobban emlékszem, az volt a címe, hogy "Kis mágus" egy fiúról szólt akinek született képességei vannak a varázslásra és ezért mindeki félt tőlle és utálták és egyszer egy mágus érkezett abba a városba ahol a story játszódik és a fiú egyik előadás után eldönti, hogy ő is mágus akar lenni, majd megkéri az öreg mágust, hogy had lehessen a segédje és mellette tanítsa meg őt is az igazi varázslat tudományára...nagyon szép mesefilm és visszaemlékezve asszem így 21 éves fejjel mindjárt elmorzsolok pár könnycseppet...
jah az Elsűlyedt világok nagyon nagy rajzfilm volt, emlékszem mikor az MTV1-en adták minden vasárnap, majdnem az összes részt megnéztem (még az ovodás farsangi bálon is Spartacus-nak öltöztem be úgy, hogy szereztem egy teniszes csuklószorítót és felvettem a narancssárga köntösömet :D )
-
Vlala #82 észrevettem. Amcsik, Hollywood, "még az esti mesébe is kell lövöldözős jelenet meg terrorista" hozzáállás, túlzott hangsúly az effekteken. -
Takezó #81 áz egy nátyon gyenge film vót :) -
Vlala #80 Nem egy világ van, összesen 125 darab, és eddig volt párhuzamos, mert az egyikben felfedezték, hogy át lehet menni a másikba. A másikban ugyanakkkor nem fedezték fel, hogy át lehet menni a harmadikba, tehát a párhuzamosság megszakadt. Aki átment a másikba, annak meg kell ölnie a másik világbeli énjét, mert akkor a csapat ereje már csak 124-felé oszlik, tehát léptél egy szintet. 5-ös szinttől felfelé már súlyemelők vagyunk, 10-estől gyorsabbak vagyunk a rendőrautónál, 50-estől repülni is tudunk. A végén, amikor már csak ketten vagyunk, az a félisten-állapot, ilyenkor már csak egy a célunk: kinyírni a másikat. Kezdetnek hozzávágok egy buszt, még csak nem is sérül, szétüti fél kézzel. Aztán fejbe akar vágni egy emeletesházzal. Elugrok előle. Fegyverrel rég nem foglalkozunk, azt már a huszas szinten kinőttük, úgy tűnik, puszta kézzel kell egymást nyírnunk. Piff-puff-dirr-durr, happy end.
Csak én néztem ezt úgy végig, mint a Hófehérkét? -
#79 jha E.T. belőle nyert áramot a telefonáláshoz osztan cserébe elszityózta. -
#78 Ami most beugrott egy film, kissrácot egy villámcsapás, vagy az idegenek fölruháztak egy képességgel, hogy akivel érintkezett azt megrázta olyan szinten hogy bele is halhatott, meg tudta irányítani az elektromos szerkezeteket... ahogy nőtt a srác megmaradt a képesség, de a film végén valahogy elmulasztották.. talán jöttek az idegenek és kiszedték belőle.. :D -
#77 Az is jó volt, amikor néztem. Félemetes.. Bár nem tudom most milyen hatása lenne :PPP Tudtok még mondani abból az időből filmeket/rajzfilmeket/műsoros kazettákat/lemezeket gyerek"mesékkel" amiknek az emléke még bennetek van?