Párhuzamos Univerzum?!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Akarom kérdezni, honnan tudok utánaolvasni ennek?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
És jelenlegi tudásunk szerint ezek a valóságok nem átjárhatóak ..
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
de amúgy amiket ide írnak az emberek az ugyebár feltételezés.. és ott minden megtörténik.. amúgy ajánlom olvasd el még 1X és lehet hogy tisztább lesz az általam leírt kép 😉
szerintem
és ha így van hogy a párhuzamos univerzumok az 5D akkor az 5D az meg a gondolataink...
mert ha történik velünk vmi akkor mi elgondoljuk hogy mi let volna ha ...... és máris elindult egy másik univerzum....
Jahh amúgy az a mese rulz volt.. csak már nem emlécem rá sajnos 😞
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
...és mi lett a Spartacusos sorozat vége? Én már nem emlékszem rá.
az egyikben 3 kissrác álma teljesûl és kapcsolatba lépnek az idegenekkel úgy hogy mikor elaludnak mind3-an ugyanazt álmodják és így almukon keresztûl küldik nekik az idegenek a megoldást arra, hogy hogy építsenek egy kis ûrhajót és stb... a fõszereplõt Ethan Hawke alakította kb. 12 éves korában az volt az elsõ filmje 😊 sajnos a film címére már nem emlékszem de valamior '85 környékén készûlt
a másik filmre sokkkal jobban emlékszem, az volt a címe, hogy "Kis mágus" egy fiúról szólt akinek született képességei vannak a varázslásra és ezért mindeki félt tõlle és utálták és egyszer egy mágus érkezett abba a városba ahol a story játszódik és a fiú egyik elõadás után eldönti, hogy õ is mágus akar lenni, majd megkéri az öreg mágust, hogy had lehessen a segédje és mellette tanítsa meg õt is az igazi varázslat tudományára...nagyon szép mesefilm és visszaemlékezve asszem így 21 éves fejjel mindjárt elmorzsolok pár könnycseppet...
jah az Elsûlyedt világok nagyon nagy rajzfilm volt, emlékszem mikor az MTV1-en adták minden vasárnap, majdnem az összes részt megnéztem (még az ovodás farsangi bálon is Spartacus-nak öltöztem be úgy, hogy szereztem egy teniszes csuklószorítót és felvettem a narancssárga köntösömet 😄 )
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
Csak én néztem ezt úgy végig, mint a Hófehérkét?
Pl.:Mi lenne ha... (Naebbenemenjünkbele)
Ettõl függetlenül lehet, hogy van...
De én úgy képzelem el, hogy vagyunk egy univerzumban, amit mindig alakítunk a tetteinkkel. Fordítsd meg, amit írtál! Ne a nem elkövetett tettekbõl indulj ki, mert azok nem nyithattak új univerzumot. Akkor így hangzik: Írtam a fórumra, ezért nyílt egy új univerzum. 😊)) Végülis ebben is lehet hinni, de én úgy gondolom, hogy inkább csak alakítottad az univerzumot.
Minden egyes döntés létrehoz egyet. Pl.: Ha mostan eztet nem írtam volna le, az is egy párh. univ.. 😊
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Takezó: Engem nem szomorít el.