• neoCT
    Heh lol x) Örülne is neki mindenki.
    tenso: Én programról nem tudok, csak kódról, de sajn nem tudom mi lehet az :/ Pedig én is örülnék egy ilyennek garilejárat után... Mondjuk már csak egy hónapot kell rá várnom.
    Régebbi hsz-hez: Szerintem kissé belassítja a telót a kártya, zenehallgatásba és videónézésbe egyáltalán nem szól bele, de a menüben és főleg a képek között nekem eléggé belassul sokszor, most csak annak örülök, hogy már elég régen nem fagyott a mobil. (koppkoppkopp) Egyébként a néha nagy lassúsága mellett szinte semmi hátrányosságot nem tudok mondani. Nekem elég gyors, amiket pedig használok rajta, azok működnek tökéletesen. Mondjuk wapot még nem nagyon próbálgattam, netet mégannyira sem.
    Most egy kérdés tőlem: Valaki nem tudja hogyan kell kitölteni az SE oldalán azt az ojjektumot, amivel a mailezést tudom megcsinálni a mobilon? (Remélem már használta valaki innen..., ugye arra gondolok, mikor kiküld a végén a mobilra egy parancsot, amit elindítva beállítja a kért dolgokat, és működik minden hacsak el nem rontottad...) A lépések nagyrészét értem, de van egy, ahol megakadok mielőtt elkérné a mailcímem adatait.