2396
-
rigaman #2155 Hy szerintetek olyat lehet csinálni ,hogy symbiant felrakni k750i-re? -
akos919 #2154 feltetem de nem ismeri fel hiába meg valamijen cabl progi is volt rajt vmi usb progi azt is rá tetem de nem jo -
#2153 A telód CD-jén van egy asszem PC Suite nevű program. Na azt tedd fel. -
akos919 #2152 pls segitsetek nem ismeri fel a telom a gépem van hozzá kábelem cd m most vettem a telot és nem ismeri fel a gép.
pls könyörgök segítsetek
-
motor22 #2151 egyébként nem felesleges mert lessz benne walkman funkció és engem az nem érdekel hogy 2 megapixeles a kamera hanem hogy legyen benne walkman funkció -
motor22 #2150 bocsi akit idegesítettem de már mindenhol kerestem és már csak ide tudtam jönni hátha kapok segítséget, másodszor is bocsi. -
rigaman #2149 Hali mindenkinek nem tom hogy jó helyen járok-e, de olyan kérésem lenne hogy ha tudtok olyan oldalt ahol nem drágáért kapok k750i LCD-t és vaku, kamera összekötő kábelt.
előre is köszi.:) -
neoCT #2148 Heh lol x) Örülne is neki mindenki.
tenso: Én programról nem tudok, csak kódról, de sajn nem tudom mi lehet az :/ Pedig én is örülnék egy ilyennek garilejárat után... Mondjuk már csak egy hónapot kell rá várnom.
Régebbi hsz-hez: Szerintem kissé belassítja a telót a kártya, zenehallgatásba és videónézésbe egyáltalán nem szól bele, de a menüben és főleg a képek között nekem eléggé belassul sokszor, most csak annak örülök, hogy már elég régen nem fagyott a mobil. (koppkoppkopp) Egyébként a néha nagy lassúsága mellett szinte semmi hátrányosságot nem tudok mondani. Nekem elég gyors, amiket pedig használok rajta, azok működnek tökéletesen. Mondjuk wapot még nem nagyon próbálgattam, netet mégannyira sem.
Most egy kérdés tőlem: Valaki nem tudja hogyan kell kitölteni az SE oldalán azt az ojjektumot, amivel a mailezést tudom megcsinálni a mobilon? (Remélem már használta valaki innen..., ugye arra gondolok, mikor kiküld a végén a mobilra egy parancsot, amit elindítva beállítja a kért dolgokat, és működik minden hacsak el nem rontottad...) A lépések nagyrészét értem, de van egy, ahol megakadok mielőtt elkérné a mailcímem adatait. -
tenso #2147 ki tud olyan progit amivel tudom függetleniteni a telot?
-
#2146 nem mer 6 megapixel lesz :DDD és 100db ingyen sms/hó. :D akárhova.
és a hivásdij is 100Ft olcsobb lesz percenként :D -
#2145 ehh szentem meg felesleges egy walkman szoftvert rá tenni mer attol az még k750i és semmivel se lesz jobb pl nem lesz 3 megapixeles kamerája -
#2144 joshua hozzszólásához még annyit tennék hozzá hogyha várnál 10 percet akkor esetleg egy hozzászólásba is leirhatnád a problémád.. nem kéne percenként és akkor nem az lenne hogy külön hszbe irsz le mindent..
üdv. -
#2143 Figy ember. Először is itt általában nem kapsz választ 1 perc után. Másodszor pedig a google télleg a barátod. Most szépen próbálkozz ott, és ha végleg nem megy akkor jöhetsz vissza. Sok sikert! -
motor22 #2142 meg milyen honlap azt nem tudnád leirné légyszi?? -
motor22 #2141 köszi de nekem w810i kéne
-
tenso #2140 Hmm.találgatok csak,de szerintem tölsdd le a honlapról a k700 as progit és telepisd a telodra.csak tipp -
motor22 #2139 na valaki tud segiteni, aki tud az irjon nekem!!! köszönöm -
motor22 #2138 csak szépen megkérdeztem valamit, ez annyira nagy baj b*zdmeg -
motor22 #2137 nem tok olyat amit kérsz -
motor22 #2136 nekem mondtad az előzőt? -
tenso #2135 hali van valaki?ki tud olyan progit amivel tudom függetleniteni a telot?
-
#2134 Lődd le magad ember, de tényleg, csak annyit tudok mondani énis, hogy : "#2127" -
motor22 #2133 -
motor22 #2132 :) -
motor22 #2131 na van má valaki aki tud segiteni? -
motor22 #2130 csak sürgősen kéne -
motor22 #2129 jóvan na -
motor22 #2128 jóvan na -
#2127 yólvan b4szod de várjál már öcsém.. most hogy percenként beirod sz4rse fog nkd segiteni.. :!! omg. :C
várdmegm ég yön valaki aki érthozzá. -
motor22 #2126 légyszike valaki segitsen -
motor22 #2125 kérlek valaki segitsen -
motor22 #2124 valaki tudna nekem segiteni? abban kéne hogy a sony ericsson k750i-m re egy másik szoftvert hogyan kell rárakni??? mert egy valamilyen wolmeneset szeretnék csinálni belőle, mondjuk W700i-t. -
motor22 #2123 szevasztok -
#2122 Én konkrétan onnan tudtam, hogy egy telefonos fórumon megkérdeztem, hogy az én szoftveremmel meddig bővíthető és azt mondták, hogy 4-ig. Márpedig nekem a legújabb szoft volt rajta, de ez már volt vagy 1 hónapja. Azóta lehet újabb szoft is kijött, de nyílván azzal is bővíthető 4-ig.
Amúgy a szoftvert úgy tudod megnézni, hogy jobbra joy, * , balra joy, balra joy, * , balra joy, * . (Tehát: J*BB*B*).
Nekem R1CA021 szoftver van és erre mondták, hogy 4-ig bővíthető. Nem tudom biztosra, mert nem próbáltam, csak tervben van, hogy veszek bele kártyát. -
akos919 #2121 azt honan tudom h ujjab szofver van rajt amt itt irtál "Azthiszem a legújabb K750I szoftverrel már 4Gb-ig is bővíthatő a készülék, (nem biztos)" ezt honan tudja az ember h ujjabb szoftver van rajt????
-
akos919 #2120 fojtasd!
-
spy803 #2119 jobb kamera és nagyobb felbontású videókat is lejátszik, a kijelzője pedig a beszarás jó kategória. tudom még folytatni. -
akos919 #2118 aha köszi -
#2117 Gyorsabb, hiszen még új teló. Értem ezalatt azt, hogy pl gyorsabb a java-ja, meg biztos gyorsabb a menüje is, kamera mondjuk nem tudom, hogy gyorsabb-e. -
akos919 #2116 a k550i miben jbb? mer én össze hason lítotam de semmi nagyobb változást nem vettem észre
köszi