Személyes tapasztalatom szerint a K750I egy nagyon jól összerakott készülék. Eddig semmi gondom nem volt vele és az árához képest igencsak kedvező adottságai vannak. Magyam részéről csak ajánlani tudom.
A kontakthiba azt jelenti, hogy valami nem érintkezik rendesen a készülékben (megjegyzem nálam fél év alatt eddig semmi ilyen nem volt tapasztalható). Ezt kontaktsprével, vagy esetleg tisztítással, grafitozással orvosolni lehet. A telefonra nem kell W800-as szoftvert rakni, de való igaz, hogy azzal a szofttal némileg jobban szól a muzsika, hiszen az arra van kihegyezve. Mindemellett én nem tennék rá semmi pénzért. Egyrészt, mert ugrik a garancia,másrészt meg szerintem a saját szoftverével is gyönyörűen szól. Azthiszem a legújabb K750I szoftverrel már 4Gb-ig is bővíthatő a készülék, (nem biztos)de arról nem tudok, hogy annál milyen sebességgel megy. 2Gb-nál még normál sebbességgel futnak a dalok.
Ennyit tudok mondani a telóról. Szerintem megéri nagyon, persze én elfogult vagyok. De ha gondolod nézz szét a többi teló között, még biztosan rengeteg jó készülék van ilyen árkategóriában.