2396
  • totyak
    Személyes tapasztalatom szerint a K750I egy nagyon jól összerakott készülék. Eddig semmi gondom nem volt vele és az árához képest igencsak kedvező adottságai vannak. Magyam részéről csak ajánlani tudom.
    A kontakthiba azt jelenti, hogy valami nem érintkezik rendesen a készülékben (megjegyzem nálam fél év alatt eddig semmi ilyen nem volt tapasztalható). Ezt kontaktsprével, vagy esetleg tisztítással, grafitozással orvosolni lehet. A telefonra nem kell W800-as szoftvert rakni, de való igaz, hogy azzal a szofttal némileg jobban szól a muzsika, hiszen az arra van kihegyezve. Mindemellett én nem tennék rá semmi pénzért. Egyrészt, mert ugrik a garancia,másrészt meg szerintem a saját szoftverével is gyönyörűen szól. Azthiszem a legújabb K750I szoftverrel már 4Gb-ig is bővíthatő a készülék, (nem biztos)de arról nem tudok, hogy annál milyen sebességgel megy. 2Gb-nál még normál sebbességgel futnak a dalok.
    Ennyit tudok mondani a telóról. Szerintem megéri nagyon, persze én elfogult vagyok. De ha gondolod nézz szét a többi teló között, még biztosan rengeteg jó készülék van ilyen árkategóriában.
  • spy803
    Már ne vedd meg! Inkább egy K550i.
  • akos919
    helosztok
    most akarok venni egy k750 it de nem tom h megéri e? ha nem éri meg szerintetek mijet érdemes venem?
    mer irtátok h kontakt hibás egy pár telo de mi az a kontakt hiba?
    és mi az radirozás? meg mér kell w800 as szoftver a mobilra mér jobb?
    és meddig lehet bőviteni a telot? nincs ojan h belasul ha nagy memoria kártyát veszek bele? és irjátok meg a szemályes tapasztalaitokat pls
    de légyszi válaszoljatok mindenkérdésemre
    előre is kössz
  • gsm900
    Nézzétek ez nem általánositás és nem találgatás ! Ez tapasztalat ! Lehet nektek szerencsétek van vele !
  • Pheaper
    esetleg csak nálad ;)
  • Taylor
    Nekem lassan 2 éve van meg a HPM-70-es fülesem és jelentem semmi baja, úgyhogy nem kellene általánosítani...
  • fery02
    Még a walkman telókhoz járó fülesek is ilyen gányák? Mert ott azért tényleg elég gáz az ilyen hiba.
  • gsm900
    A helyzet az,hogy minden SonyEricsson headsett elég gáz ! Elöbb elkezd kimozogni aztán bent se marad,vagy nincs hang benne ! Sajnos ! gsm
  • neoCT
    Igen, ismerem az oldalt, én is itt találtam legolcsóbbnak neten a fülest, T-Mobilenál ugyanennyibe kerül a csomagolatlan, tehát ugyanolyan árban dolgoznak. Nővéremékkel meg is tudnám vetetni a raktárüzletben elvileg, tehát postaköltséget sem kellene fizetnem, de nem tudom megtennék-e nekem ezt a szívességet. Majd holnap felhívom telón, hátha sikerül lerendezni. Én memóriakártyát nagyon olcsón szereztem mikor Bp-n jártam egy hétig :D Ezt már anno leírtam. 10.000-ért egy 2Gb-s elég jó áron volt a MS-kártyák közt. Mondjuk az igen irritáló, hogy a MicroSD majdhogynem feleannyiba kerül ugyanakkora memóriával mint egy MS Pro Duo...
  • fery02
    Én innen rendeltem meg anno a fülest, meg innen is vettem memkártyát, szerintem jó áron mindkettőt.
    Amúgy erről nem is hallottam, hogy jobban zabálja az aksit, ha teljes képernyőn fut a médialejátszó :O.
    Ja, és nekem végülis úgy tűnik, hogy a kontakt hibára beválik a radír XD
  • neoCT
    Én az e-mailt szeretném beállítani inkább, de az még kérdés hogy hogyan fogom :D Kissé bonyolult így éjszaka 10után. Inkább holnapra hagyom. Na jóéjt minden éjszakai bagolynak x)
  • neoCT
    Hát igen, elég kínos lehet néha x) Velem még nagyobb tömegben nem történt hasonló szerencsére :) Egyébként ha bent vagy a media playerbe, akkor ugye pillanatok alatt megvan a pause billentyűzárral is ilyenkor :) Csak az a baj hogyha be vagy lépve és úgy van csak a billzár, tehát nem kicsinyítve van az alkalmazás, akkor eléggé aksizabáló :S És nem tudom miért, mikor ugyanúgy csak a fekete semmiséget, vagy rajta a takarék módú órát látod :D Ezen elcsodálkoztam már... Különben én most tervezem HPM-70-es vételét, de egyenlőre pórul jártam T-Mobillal, mert tegnap rendelni akartam, és akkor mondták hogy nincs raktáron, szombaton nem tudom miért nem volt képes megnézni a csaj hogy van-e vagy nincs :/ Mindegy, remélem jövőhéten már tudnak szerezni egyet.
  • neoCT
    Időközben mégis előkotortam a linket:
    http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hu&lc=hu&ver=4000&template=ps1_1_1_3&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242
    Remélem megfelel. :)
  • fery02
    Különösképp akkor zavaró, ha úgy elmozdul, hogy nem is érzékeli, ilyenkor persze miközben szól a zene, a hangot átrakja a hagszórókra, és különösképp irritálló tud lenni, mikor egy tömött buszon szólal meg, és mindenki hallhatja milyen állatságot hallgatok éppen. XD
    Ráadásul ilyenkor megállítani sem könnyű a zenét, mert ugye általában bill.záron van, és eltelik pár másodpercbe, mire kioldjuk, + ha kell, belépünk a Media lejátszóba, és pause :)
  • neoCT
    Na ez a telefon kora elég értelmetlenül jött ki. Csak azért írtam ezt, mert az enyém most lesz nemsoká egy éves (novemberben) és ugye mindenre jellemző az idő haladtával az elhasználódás.
  • neoCT
    Egyébként nekem is volt hasonló gondom a fülhallgatómmal, de a gyárival. Mondjuk nekem megoldódott magától, de ha már idősebb a teló 1 évesnél, akkor mondjuk kontakt hiba tényleg előjöhet. Nekem is ugyanígy, hogy kicsit megmozdult a csatlakozó, és már nem is volt csak féloldalt hang... De ezt mindössze egy nap csinálta, utána jó lett minden magától.
  • neoCT
    A sonyericsson.com-ról el tudsz jutni arra valahogy. Én a netet állítottam be így. Kiküld a mobilodra egy sms-szerű dolgot, ami magától beállítja a hálózatot, előtte neten az oldalon mindent megkérdez (ország, szolgáltató, azt hiszem telefon típust is, és a telefonszámod persze:))
    Linkkel nem tudok jelenleg szolgálni ami pontosan oda vezet, mert kissé be van állva a netem valamitől :S Örülök hogy ide is fel tudtam nézni.
  • fery02
    kössz a tippeket :)
  • chicco
    radir
    vagy finoman alkohol ill kontaktspray.akkut dobd le róla
  • fery02
    Nekem olyan gondom van, hogy vettem egy HPM-70-et már vagy 4 hónapja, és mostanában oylasmit csinál, hogy ha rácsatlakoztatom telefonra, sokszor nem is észleli, vagy ha észleli, akkor is bizonytalan. Sokszor van oylan, hogy szól a zene, egy kicsit megmozdítom a csatlakozót, elmegy az egyik fülesből a hang. Valszeg valami kontakt hiba van, az biztos, hogy nem a vezeték tört meg. Van erre esetleg valami szer, amivel be kéne fújnom a csatlakozó felületet? :P
  • chicco
    Sziasztok .Kaptam 1 MMS-t de nem tudom letölteni mert nics net profil hozzá.Vki tudja hogy kell beállítani??
  • neoCT
    Bocsi, a tagolatlanságért, csak elég vacak így töritanulás után az agyam. :D
  • neoCT
    Helo, szerintem nincs baj a mobillal. Ha nagyon arra gyanakodsz mégis, próbáld meg másik gépen, havernál vagy valahol, persze ott is legyen fent a progi. Kérdésem az lenne, hogy mióta van meg a telefon, mivel ezt nem írtad le. Próbáld meg anélkül hogy eltávolítanád az eszközt, leválasztani a mobilt. (Tehát nem szenvedsz a sarokban semmit.) Végül, ajánlom hogy nézz szét az USB portok beállításánál. Ilyen problémáról még nem hallottam, és nem is találkoztam. Ha a probléma nem jön elő másik gépen, akkor a tiéddel van valami gikszer, ekkor egy winreinstall ugye az ajánlott.
  • Balazs15
    hi all
    Most leirok egy érdekes dolgot..ha rádugom a telot a gépre a kábellel
    ráteszek valamit vagy forditvautána jobb also sarok usb biztonságos eltávolitása megfogom a kábelt kihuznám az usb-böl és??????UJRAINDUL AZ EGÉSZ GÉP WAZZZZZZEEEEEE GRRRRRR és ez mindig igy van ha már egyszer rajta van a telo az usb-n akkro má ujrafog indulni ez a retkes gép..és nem az adatkábellel van gond mert már ez a második..és nem is az usb portal mert ganmepadnál,joystickon nem indul ujra ha eltávolitom...szerintetek mi lehet a gond???szar a telo?:S
  • neoCT
    Hali, nekem a gyári K750i-mmel is ugyanezt csinálja sokszor.
    Csak nekem felismeri a gép a telót, de van olyan hogy délután rá tudom csatlakoztatni, este ha bekapcsolom a gépet, és rá akarom csatlakoztatni akkor nem megy. (legalábbis utóbbi két alkalommal este nem engedte csak :/ ) Nem hinném, hogy a napszaktól függene, de engem is eléggé idegesíteni szokott, mikor másolnék valamit, ami nagyon fontos és ilyen hülyeségek miatt nem sikerül... Jah igen és általában egy restart után felismeri (gép). De nem szeretek ujraindítgatni, mivel mindig sokmindent használok gépen és csinálok, amiket nem nagyon kellene félbehagynom.
  • JethroHUN
    Szép is jó is amit írtatok de 1. nem igazán kontárkodnék bele az xml fájlokba mert nem vagyok egy szakértő. 2. Olyan VKP patchot honnan szerezhetek? Keresgéltem a netet de letöltés azt nem találtam.
  • davidka003
    Elvileg VKP path-el nem lehet törölni.
    Én layout.xml szerkesztéssel tüntettem el.
  • Flamer
    ménem?
  • Pheaper
    vkp patchel...
  • JethroHUN
    Hello megmondnaá nekem vlaki hogyan tüntethetem el az operátor logót SonyEricsson K750i telómról. Kicsit zavar hogya T-mobil feliret miatt semmi jó hátérkép nem fér ki.
  • AC2
    Valszeg az, hogy nem tudja azonosítani
  • Flamer
    myphoneexplorer -be mi lehet a gáz amikor aztmondja hogy "a telefont nem lehet azonosítani" ??
  • Pheaper
    far al letőrlőd őket de ez nem olyan egyszerű..
  • fery02
    Nekem is segíthetne valaki ez ügyben :)
  • macipuszi
    sziasztok! valaki tudna segíteni hogy egy k750iről hogyan tudom letörölni a védett fájlokat? (pl pár hang, játék)
    köszi
  • Jofo
    helo mindenkinek nem tud véletlenül valaki mobiltelefonon nézhető tv címeket? nagyon érdekelne
  • Pheaper
    én nem a MyPhoneExplorer-re gondoltam :))
  • gaben104
    Nem megy!!! Nem értem felraktam aprogit amit ajánlottál de nem látja a telcsit. Nem vágom. Lehet,hogy az adatkábel szar?
    habár van hozzá kettő :) Az lehet,hogy bezavar a W800í szoftver?
    Velem csinálja csak vagy azért másnál is jellemző ez a fajta gond?
    Azért Köszi a segedelmet:))
  • Flamer
    MyPhoneExplorer
  • Pheaper
    csak egy progi kell
    ami ugy érzékeli mint egy merevlemezt raktál fel ^^