A bezárt rocker topik után beszélgessünk itt arról, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a különböző helyzetű emberekkel, ki milyen mentalitást várna el stb.
  • tigeroo
    #57
    Lehet most belekötésnek fog hangzani
    De: Gyere le ide pár napra, meglátod itt is ugyan olyanok az emberek mint máshol. Persze Sz-sz-bereg megyében sokkal több falu van mint város . Pár éve fiatalok(most apa/anya:) is városokba mennek, hisz ott több munkahely van/pénz..a falvak szó szerint öregednek..
    Az meg egy másik dolog hogy ide vajmi kevés jut a "fejlesztésekből"...mi is fizetünk adót, de pesten a költségvetés felét "elkátyúzzák" a Fővárosban pl. A mentalitást itt végül is máshogy értelmezik(értelmezték régen..) (alföldnél vagyunk, nem elfelejteni!!!) például lehetsz itt orvos/akármi ha egy vasszöget nem tudsz beverni:)Mert papámék még mindig mezőgazdászkodnak.. Vagy éppen hogy megélsz a havi 70.000Ft-ból, de nagyon okos vagy, csak éppen az iskoláztatás nem volt megoldható gyerekkorodban..:/
    2oldalas elemzés!!!jó tom, hülyén jött ki de aki meg akarja érteni az megérti (Itt m.szalkán is voltak lövöldözések téliszünetbe'...asszem vmi 15K-s tartozás+kamatért 2 roma vandálkodott...)