• Dredd
  #18
  Nem gondolod, hogy kissé radikális, ímit írsz? :DD
  Teszem azt, van egy haragosod, jó kapcsolatokkal a rendőrségen, gyártanak pár fals bizonyítékot, hoznak pár hamis tanút... már bent is csücsülsz a többi bűnöző között, mehetsz a déli sarkra embert enni. Meg Strassnurgba LOL.
  Amúgy a könnyű- és nehézdrogok közötti distinkciót vagy 15 éve meghúzta a WHO (az ENSZ Egészségügyi Világszervezete), és ők azért értenek az ilyesmihez, elhiheted. Azt is több helyen leírták, elmondták, kimutatták, tudós emberek, orvosok, pszichológusok, pszichiáterek és más egészségügyi szakemberek, hogy milyen lényeges (!!!) különbségek vannak könnyű- és nehézdrogok, valamint használóik között. Magyarországon pl. csak a felmérések szeint 500.000 (ötszázezer, másképp félmillió, az összlakosság 5%-a, a vizsgált korosztály kb 25%-a) fiatal próbált már valamilyen könnyűdrogot (ők azok, akik az ilyen anonim felméréseken igennel válaszoltak! a látenciát 2-szeresre becsülik a szekemberek), őket mind kivégeznéd?
  Komolyan, intelligens értelmes ember (mert az eddigi hsz-eid alapján ilyennek látlak) hogy írhat ilyesmit? Ez valami primkó demagóg politikus szájába való, aki a zombi szavazókat veri át ezzel a szöveggel.
  Hidd el, a bűncselekmények mindenkiből kihozzák az egresszívot (tavaly zsbtolvajok lopták el a tárcám, minden iratommal és vagy 120k forinttal - akkor én is levágtam volna az összes kezét). De a látszat itt is sokszor csal, és amint elkezdünk általánosítani ("a bűnözők", "a drogosok" stb) nagyon ingoványos talajra tévedünk. Ha pl. nem figyelsz oda az úton, elütsz egy embert aki meghal, börtönbe kerülsz. Halált érdemelsz? Vagy Déli-sarkot? Voltak rendszerek, amik megpróbálták megvalósítani amit írsz, kiirtani a buzikat, bűnözőket, fogyatékosokat, kommunistákat, kulákokat, rendszeridegeneket, stb. Ezeket a rendszereket megdöntötte a "nép", és hidd el, neked se lenne jó, ha megint az a világ lenne.