The Suffering 2
-
himpike #661 No, végre sikerölt megfektetni Blackmore-t. Kis segítség az utánam következőknek
Spoiler! Blacmore, a főellenség legyőzése:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!]
Nos, legegyszerűbb úgy kinyírni, ha csak slayerek spawnolnak ránk. Ezt legkönnyebb úgy elérni, hogy az elején azonnal rakétavetőre és thomsonra váltunk. A rakétavető azért kell, hogy gyorsan fel tudjuk tuningolni az őrületet nagyobb távolságból, a thompsonnal meg közelről oszthatunk. Szaladjunk fel a lépcsőn, nem sokkal később jönnek majd a slayerek, abáljuk le őket. Jön a szürkés, sebezhetetlen is, és teremti az újabb és újabb példányokat. Ha túl közel érne, a rakétavető dobozánál ugorjuk le, pont a thompson doboza mellé fogunk érkezni. Töltsük fel a készleteket, és várjuk be a slayereket, írtsuk őket, míg át nem tudunk változni. NE változzunk át azonnal, várjuk meg míg a slayerspawnoltató leér, menjünk vissza fel a lépcsőn, és tartsuk az emeletet amíg újra oda nem jön, ekkor leugorva alakuljunk át, és üssük meg Blackmoret. 1x elég megütni és hanyatt esik. Átlagosan 3x lehet padlóztatni egy átalakulásból. Ha közben lejön pár kopasz slayer akkor azokat is leüthetjük, de vigyázzünk, hogy a főnöküket ne csapjuk szét, mert akkor más tipusú szörny esik a nyakunkba. Ha ez a tüzes fajta, akkor jó esélyel be is fogjuk bukni a dolgot, ha a Triggerman(pók), akkor váltsunk rakétavetőre, és azzal folytassuk. A pókokból igan hamar fel lehet tornázni az őrületet. A lényeg ugyanaz, mikor a főpók feljön, leugrás, és Blackmorekoncolás. Mediumon játszottam, a jó oldalán. A villámlós spectámadást nem javaslom csak Blackmore első leütésére, mert a többinél valószínűleg leérnek fentről a többiek, és ha szétcsapjuk a spawnoltatójukat, bajba kerülhetünk. Ha csak a könnyen sebezhetők jönnek, nyomjuk be nyugodtan, letarolja őket és tövább tart az átalakulásunk. Nem tudom megmondani hányszor kell megütni Blackmore-t, de nem túl sokszor, gondolom nehézségi szint függő is, kb 12-15 alkalommal esett hanyatt. Én minden sikeres széria után felfutottam a lépcsőn, és mentettem. Figyelni kell arra, hogy ne legyen mellettünk lény, mert szar is az, ha load game után egyből szétvágnak.. Míg mindezt csináljuk, Blackmore sétálgat a pályán, és vagy megpróbál átsuhanni rajtunk, vagy megdob egy lila villámgömbbel. ez igyakezzünk elkerülni, főleg ha át vagyunk alakulva, mert visszakényszerít veleminket az emberi alakunkba.
Találunk még a pályán pár gyógyszeres dobozt, ezeket fel lehet szedni szorult esetben, nekem megmaradt mindegyik. Található még lefűrészelt csövű shotgun párban. Ez se rossz slayerírtó, de én néha mellélőttem vele és körbeszabdaltak, meg nem is visz túl messzire, szóval azt sem ajánlom használatra.
Ha Blackmoret legyőztök a fhős visszalakul, és fel kell menni a lépcsőn hazavágni őt. Végső anim nincsen, ezen nagyon felkúrtam magamat.
Hát ennyi lenne a főellenfél legyőzése. Nekem a vadász nehezebbnek tűnt, valószínűleg a körülmények miatt. a játék hajlamos bugzani, mentsünk rendszeresen több helyre, mert bizony megeshet, hogy valami nem történik meg, és nem tudunk továbbhaladni!