The Suffering 2
-
igen, még 1-2 nap. sajna rövid.
igaz, az egy keményebb volt, most elkezdtem volna harmadszor is végigvinni, mert életem egyik legjobb játéka volt, de baja van (lásd: suffering topik) :( ez a rész szerintem kicsit sem lett parás (kivéve a palit akinek nők állnak ki a hasából, a hangja már elég para..) és még a hangulata sem lett olyan sötét mint az 1-é, bár sötétebbet ígértek. a sztoriban viszont semmi új, egy két új dolog belerakva, de az eredeti történet nem ment tovább, nem tudtam meg újat sajnos! ezért is jobb az 1!
ebben nem igazán értem a főellen elleni harc trükkjét. gyepáltam vagy 1 órán át, majd egyszer kipróbáltam szörnyként space-el csapni és lám, egyből meghalt. szerintem inkább PONT akkor halt meg attól a csapástól, és kevésbé hiszem, hogy elég lenne neki egy olyan...
viszont az egyben a főellent nem csak lőni kellett, hanem azzal a varázsizéval dobálni... szóval volt trükk, mert arra kellett rájönni hogy a magasból azt lehozd, de nem volt nagy ördöngőség. de jó lenne ha megint újrakezdhetném az első részt.... :(