The Suffering 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Ja biztos várhatunk rá egy darabig !!!!

De jó is lenne ha még ebben az évben kiadnák a játékot !!!!

Talán majd a Jézuska meghozza karácsonyra !!!!<#nyes><#nyes><#nyes>
Vagy sokkal elõbb mint az gondolnánk !!!
berlinboy6329
Ki nem akarna aki imádja/ta ezt a gémet?Csak sajna sehol semmi hír,kép,trailer.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

wesker24
Naná én is !!!!!!!!!!!!<#hehe><#hehe><#hehe>
berlinboy6329
Igen,és az 1. részben kalandajink során emlékképeszeûren újra eszünkbrjut,hogy nyírtuk ki.Már csak az a kérdés,hogy minek a hatására? 3. részt akarookkk!!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

grebber
Jaja mi elvileg :"Az egész történet úgy kezdõdik, hogy egy Torque nevü hangtalan elitéltet vissznek a börtönben a cellájába a bûne miatt, ugyanis kiirtotta a családját. A bökkenõ csak az, hogy õ ebbõl az egészbõl egyszerûen semmire az ég világon nem emlékszik."

Next PC upgrade: 2022

constantin: igen jol müxika crack!!!
berlinboy6329
Én se vágom,mert nem tok angolul h hozzádvágjam a választ,de én úgy vágom h mi vágtuk le õket.Kel 1 3. rész ahol kiderül.😊

grebber
Lehet láma kérdés de nemvágom.Most akkor mi öltük meg a családunkat?

constantin
Csá.Hallotam van crack.Jól mûködik?Egyáltalán mûködik?Válaszoljatok

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

wesker24
Halfer az 524 hozzászólásomban leirtam a különféle támadásokat jó és rossz morál esetén. Két féle választás van jó esetében segits minél több embernek és ne ölj meg egyetlen egy civilt sem és a morálod feljebb megy minél feljebb megy annál több támadást tudsz majd végrehajtani a space-el jelenleg 3 szint a 3.szint már nagyon durva

A gonosz oldal az sokkal egyszerübb ölj meg minden létezõ embert és szörnyet és a morálod ekkor is felmegy minél nagyobb itt is a morálod annál több támadást tudsz véghez vinni.

Részletes leirás az 524. hozzászólásban

berlinboy6329
Pont arra a hsz-re válaszoltál. 😊Minél többet segítesz/ölsze civilt,annál jobban növexik/csökken a morálod,annál másabb/erõsebb fegyókat kapsz.

Halfer
Jah rájöttem, hogy hülyeséget kérdeztem. Az Insane az alapszint az átváltozáshoz, a Morality-t meg tudtam mi és hogy.
Szóval hogy érem, hogy többféle támadást csináljon a SPACE-re? Lehet hogy leírtátok már (bocs) akkor egy hsz számot kérek pls.

wesker24
Ja vegyesen embereket is meg szörnyeket is <#hehe><#hehe><#hehe>
berlinboy6329
Ja tényleg,én a moralt írtam 😊.Szörnyeket kell mészárolni.

wesker24
persze itt van a link itt minden le van irva amit csak tudni akarsz

http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/suffering_2.txt

Az INSANE-t úgy lehet felvinni hogy minél több szörnyet nyirsz ki annál hanarabb felmegy az INSANE szint én úgy szoktam csinálni hogy mindig hagyok egy picit az INSANE szintbõl hogy ne fogyjon el teljesen pl: már 2 triggerman kinyirása után már fullon van az INSANE szint !!!
berlinboy6329
Cselekedj jókat,azaz segíts az emberekenk/öld meg mind.Ha segítesz növexik a morálod,ha megölöd mind csökken.

Halfer
No és hogy is érem el hogy menjen fel az INSANE?

berlinboy6329
A linket meg tudod adni?Érdekelne.

wesker24
Na arról nem irtak benne de majd utánanézek annak is aztán ha van valami hir akkor beirom ide !!!!
wesker24
ott aztán minden megtalálható a játékról ami csak kell karakterek, fegyverek, tárgyak, szörnyek leirása, naplók jegyzetek leirása, teljes végigjátszás,amit ideirtam Insane és Morál szintek jelentése, teljes Suffering sztori és háttértörténet és ez mind angolul ha legalább középszinten tudsz angolul akkor simám elolvashatod magát a sztorit és a háttér történetet is.

ha kell megadom a cimet is én középszinten tudok angolul és ha elakadok egy játékban és nincs hozzá magyar végigjátzsás akkor leszedem az angolt megkeresem az a részt és elolvasom ezt nem azért irom hogy most felvágjak másoknak de azért egy pici angol tudás azért kell hozzá !!!
berlinboy6329
Folytatásról van vmi hír?

wesker24
egy angol oldalon csak leforditottam ahogy tudtam !!!
berlinboy6329
Hol találtad?

wesker24
Na megtaláltam milyen fokozatok is vannak az Insane szinten jó és rossz oldalon !!!

Semleges morál: Szörnyként a földbe csap ettöl a szörnyek pár mp-re elkábulnak.
Jó morál 1.szint : Két lánc a hátából amivel csapkod
Jó morál 2.szint : Két UZI gépfegyver a hátából amivel lõhet
Jó morál 3.szint : Óriási energia labda: egy hatalmas energia mezõt gerjeszt minél tovább nyomod a space-t annál nagyobb lesz az energia mezõ által okozott elektromos robbanás.

Rossz morál 1.szint: Hatalmas pengék: Hátából óriási pengék jönnek ki és mindenkit megsebez aki a hatósugarába van.
Rossz morál 2.szint: A hátából olyan savas robbanó izéket lövöldöz ki midenhova olyat amilyet azok a savköpö szörnyek is ránk szoktak köpni és azonnal robban ha ellenséget talál vagy földet ér
Rossz morál 3.szint: Óriási tüzlabda: Egy hatalmas tûzlabdát gerjeszt minél tovább nyomod a space-t annál nagyobb lesz a tûzlabda és annál nagyobb lesz a tûz okozta robbanás.

Jó és rossz morál maxon 4.szint: Cataclysm
Olyan óriási massziv sebzés ami az egész pálya területén lévõ szörnyeteget is megöli !!! Gondolok itt arra hogy nemcsak azokat a szörnyeket öli meg akik a közeledben vannak hanem a tõled messze lévõ szörnyeket is azonnal megöli !!!
berlinboy6329
Az úgy volt h a csajra nem emléxem, a rendõprbõl 2 volt,1 vérbeli kommandós meg 1 félénk szemüveges,mind2-t megmentettem,nem öltem embert max nem tudtam teljesen segíteni neki.

berlinboy6329
Ja,és UE3 motor alá kérem a gémet 😊

berlinboy6329
Jó lenne folytatás.Killjoy még mindig él,meg a monszták sem tértek vissza a helyükre.Van vmi hír folytatásról?

berlinboy6329
A kéket tom,még az enemy is megvakul tõle,mint a flashbang grantól.

wesker24
Újabb érdekesség hogy a rossz oldalon teljesen sárga a képernyõ a jó oldalon meg teljesen kék !!!!
wesker24
Naná hogy a rossz oldalon is vannak jó képességek kicsit utánanézek aztán ide beirom õket !!!!
wesker24
Egy kérdés azt már nem tudom hogy hányadik pályán de amikor a rendõrt kell kiszabaditani vagy megõlni te mit csináltál ?? Megölted vagy megmentetted a rendõr csávót ?? És mi a helyzet Constansával azzal a csajjal aki a ketrecben volt abban a helyiségben ahol még a játék elején voltál ?? Amúgy átlagban hány embert mentetttél meg és hány embert öltél meg ?? Azt olvastam hogy 4 fokozat van a 4 fokozat már über brutális de azt kibaszott nehéz lehet elérni csak akkor kapod meg ha maximumon van a morál szint !!! Utána is nézek hogy mit lehet kapni a 4 szinten !!
berlinboy6329
És mind2 oldallal vannak különleges képességek szörnyalakban?Például jóban 1. szinte lácnos fegyók állnak ki a hátadból amikkel csapkodhatsz,2. szinen 3 géppityu,3. szinten meg áramozol v mi odáig nem jutottam L.Rossz alakban is van vmi képesség?

wesker24
Erre nem tudom a választ mert semlegesnek lenni pont a pálya végére nem könnyü dolog akkor már vagy nagyon rossz vagy nagyon jó vagy !!!! Lehet hogy meglehet csinálni hogy semleges maradj a játék végére de akkor igen csak taktikázni kell hogy kit kell megölni kit nem !!!

Én meg azokat a föld alatt kúszó szörnyeket sem csipáztam nagyon a trigermanekrõl nem is beszélve !!!

Amúgy ha rosszat cselekszel akkor mindig valamilyen véres kép villan be blackmore szövegével ha meg jót cselekszel akkor mindig a feleséged villan be az õ szövegével !!!

A jó oldalon azt tetszett hogy Torque amikor átváltozott szörnyeteggé csak a teste változott át a feje emberi maradt a rossz oldalon viszont teljesen szörnyeteg lett a fejérõl nem is beszélve !!!!
berlinboy6329
A semleges is ugyanazzal a játékmenettel jár mint a jó?Szal ott is a csaj van a heliben és sotis csávóval kell küzdeni?

wesker24
A gyereket meg lehet menteni habár nem könnyü dolog !!!

A játék végén a gilisztával nem kell foglalkozni õ csak a szörnyeket termeli Blackmorral kell foglalkozni !!! A játék végén nagyon hatásos az RPG pillanatok alatt felmegy az INSANE szint aztán már lehet amortizálni szörny alakban Blackmore-t !!!!

Ha éppen gonosz vagy akkor csaj is besegit neked a helikopterrel gépágyúval az oldalán igy legalább az a nagy dög nem termeli egy darabig a szörnyeket !!! Egy másik eset a 15 pályán ahol a helikopter lövöldözz rád a rossz oldalon Blackmore van benne a csaj is segit neked lönni a helikoptert !!! az utolsó elötti pályán meg azzal a nagy darab kövér döggel kell megküzdeni aki már felbukkant a játék elején !!!

Ha jó vagy akkor a pálya végén egyedül vagy számolnod kell a szörnyekkel is meg Blackmore-ral is !!! és a 15 pályán ahol a helikopter lõ téged nem Blackmore hanem a csaj van benn !!! Ja és az utolsó elötti pályán nem azzal a kövér döggel kell küzdeni hanem azzal a shotgunos csávóval na meg a kutyáival !!!!
Halfer
Aki végigvitte a 2-t, az 1-et is? Ha nem akkor álljon neki, ha igen akkor tudja mi a játék 😊

berlinboy-nak igaza van, killjoy-al még el kell beszélgetnünk 😉

berlinboy6329
Suffering 3-ra lehetne készülni hisz a szörnyek még nem mentek l és még killjoy-t se szedtük széjjel,szal lehetne mivel folytatni.

grebber
Én is végre!!!!!!

berlinboy6329
NEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!4<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Nem hiszem L!Végivittem!!Még több részt akarok!!!!!

Halfer
Éppen nem rég írtam le ide (meg még az elõtt is 😄). Ráadásul még spoilert sem használtam :S
Kellett volna ide is egy kis segítség vagy FAQ ebbe a topikba.

berlinboy6329
Milyen giliszta?Az nem csak a szörnyeket idézi?vagy késõbb õ is beszáll?Mert Blackmore-t verem szörnyalakba rendesen,de aztán õ is átalakul és szétszedi a pofám.

grebber
Bazeg a vége kurva nehéz valaki mondja már kivel kéne foglalkozni azzal a irtozatos dög nagy gilisztával vagy a pirosruhás csákoval ?
Azé ha nemkeztem bele 50x akkor 1x se 😞

berlinboy6329
A seggbe.Meg kell küzdenem Blacmore-ral.De miért?Tök jó vok,igaz csak a 2. szinten.

berlinboy6329
Azt k...Megcsináltam.A gyereket meg lehet menteni?

berlinboy6329
olvastam lejjebb h van crack a gémhez.Végül csináltak 1et?Én még annakidején mikolr leszedtem kerestem hozzá,de aztán el tudtam indítani.Most még mindig ott szenvedek ahol eddig. 😞

berlinboy6329
Merthogy kerestem,és csak sajna NesQuick save-m van sima save-bõl meg csak a 9. pálya van meg.

A sok lõszer is a 4 marlsmanre ment L,no meg a 3 gránát.

grebber
Ezt nemtudom.

berlinboy6329
Nem lehet a mapot restartolni?

grebber
Akkor aztkell hogy mondjam sokat pazarolsz mert volt ott sok fegyver nekem volt még akkor amikor jött a csóka revolver shotik meg az a géppisztoly.
2 gránátod ha van az már félsiker mert földön akkor nem kell lõszer pazarolni.

berlinboy6329
Örülök ha 2-ig Ljutok.Mondom,van 12 recvolver lõszerem meg balátm, az életemrõl nem beszélek, 1/4-ed meg 1/2 Lmebaj,szal naon jól állok.