797
The Suffering 2
-
Hellsing47 #597 áá..köszi...meg az elsövel is már..nagyon kössz..isten vagy...
hát reméelm hogy még rosszra tom forditani..igaz én csak azokat nyirtam ki akinél nem volt fegyver...egy fegyveres aki velem van akármikor jol jöhet:)
kár hogy nem volt nálad az m60:(
csak egy uzi meg egy fejsze..de ez se baj...a köv. pályán ott az m60 a falnál:)
mégegyszer télleg hatalmas köszi..már kezdtem megijedni hogy itt hagyhatom abba gémet..de hála neked nem!!!KÖSSZ!! -
#596 talán még rosszra tudod fordítani ;) -
Hellsing47 #595 áá..köszike!!!
:(de az nem jó hogyha jó leszek..mert elsözör a rossz befejezésre lettem volna kiváncsi..nah mind1!!
nagyon kössz..megprobálom megy-e.. -
#594 feltöltöttem neked 2 mentést, próbáld meg azt ahol vagy, hátha enyémmel megy, majd próbáld meg a következő pályát (nem biztos h a pálya eleje)
mellesleg a játék így a "jó" oldalra húzza Torque-ot, vagyis a morality-d alacsonyan van
direkt nem link-be rakom, itt vannak a címek:
http://users.atw.hu/aporworks/suff/05_Prison_Admissions.rsg
http://users.atw.hu/aporworks/suff/05b_Prison_Kitchen.rsg -
Hellsing47 #593 a pálya neve :Repeat Offender
és itt egy screenshot...
amint felmegyek a létrán és kezdené betölteni a következö map betöltöképernyöjét rögötn kibasz az asztalra:( -
Hellsing47 #592 igy néz ki az utolsó mentésem fájlának a neve: 05_Prison_Admissions
mindjárt megnézem hogy mi a pálya neve... -
#591 nekem nincs fent de a mentések megvannak a játék végéig. bár fogalmam sincs, hogy az a pálya pont van-e mert nem sűrűn mentettem. mi a pálya neve? esetleg ha ott mentessz, akkor mi a mentése neve? -
Hellsing47 #590 vkinek fent van még a játék??
nagyon fontos lenne...lécci az szoljon vagy irjon aki végig tolta és még fent van neki...bár lehet hogy nem kell hogy végig legyen jáccva..mert a 12-ik pályárol kéne egy mentés...mert amikor a 11pálya végén felmászok a létrán egy zsaruval együtt akkor kidob az asztalra..:(
és nem engedi hogy visszatöltem egy korábbi checkpoint-ot mert akkor is kivág..vki plííz segitsen... -
Hellsing47 #589 én az egyben csak molotov koktél használtam...itt meg molotovot, és flashbang-et a kommandosok ellen...
füstgránát???nekem oylan nem volt...=/
-
#588 én nekem is a double sawned shotgun a kedvencem (ha jól írtam..) bár az első részben meg a fejsze volt :D persze ott mivel nem volt ennyi féle, megbecsültem ha van shotgun, akár pisztoly, bár a Tommygun-ban mindig kevés töltényem volt úgy emlékszem. ebben a részben sem használtam szinte soha gránátot vagy füstbombát, mint az egyben sem. -
Hellsing47 #587 nem minden esetben gond..de amikor dupla revolverem és dubla uzi-m (vagy mim=DD) van akkos eléggé idegesitö hogy elkell dobnom az egyik párost ahhoz felvegyem a dupla sawed shotit...=/ -
#586 az nem gond szerintem hogy nem 20-30 fegyver van nála :D bár a xombiumot felvehetné valóban! az egy akkor is jobb xDD -
Hellsing47 #585 ja..nagyon király...bár sztem nem nagyon lehet rajta parázni..:(((
az egy jobban teccett..:((
meg van nhény "hiba" benne sztem...
pl. hogy csak 2 fegyver lehet nálad mig az egybe asszem az összeset magadnál tarthattad,meg a xombium-ot sem veheted fel hogy jo legyen késöbbre...ott helyben felkapja amennyire szüksége van..azt ami nem kell azt meg ott hagyja...=//
de lehet hogy ezek csak engem zavarnak=// -
Corleone55555 #584 Köszi majd megpróbálom!
Egyébként jó a a game?
-
#583 azt két kezes gépfegyverrel, akár uzival sorozd meg és egyből meghal, közben meg menj oldalra. egyszer sem fog eltalálni! -
Hellsing47 #582 nemá'!!!a triggerman az a pok szerü fos mi???
jajj ne...azt utálom..föleg mikor meglö azt Torque meg elesik..:///
és viszi az élet mint a szar!!!=(( -
#581 Főleg a páncélost.Az lőheted baja nem lesz.Lesz majd páncélos triggerman. -
Hellsing47 #580 hát remélem...meg kéne szerezenm ujra a dupla sawed-shotgun-t =DD
azzal jo a monsztákat gyilkolni:)
föleg a Slayer-eket -
#579 Lesznek még a végefel.Meg menteközbe is jönnek mejd. -
Hellsing47 #578 nah..sikerült..elbujtam egy szar alatt és onnan löttem...azok meg alik vettek észre..de a végén kifogytam a töltényböl és ki kellett mennem:(
nehéz menet volt..de sikerült..most egy kocsi hátuljárol osztom az áldást..azaz csak oszotottam mert lepottyantam lol
de sztem kezdik elbaszni a hangulatot...hol vannak már a szörnyek???az utobbi idöben csak kommandosokat kell gyilkolni..:/
ez igy nem teccik:/// -
#577 szerintem ott van végig, vagy max ők dobnak oda egy gránátot és attól lesz, ilyen scriptelt dolog lehet. de ha volt ilyesmi akkor egyből változz át. -
#576 az.nem tom,ha ott van akkor menjél át. -
Hellsing47 #575 mármint a repedés a falon..:) -
Hellsing47 #574 és a törött fal csak akkor lesz ott miután legyilkoltam az összeset??? -
#573 Öld meg mind.Itt szenvedtem magam halára,azt hittem sose fogynak el,kúrtam rájuk grant,molotovot,60X kvikklód,aztán csak meghaltak.De átváltozhacc és pont jó a akép abban az irányban elindulsz és jobbra lesz 1 törött fal,amit átváltozva át tudsz törni. -
Hellsing47 #572 ja jolvan..kicsit sötétre állitottam még az elején :)
amugy ott ahol ilyen 3xaros dobozbol kipotyognak azok az asszem páncélos "slayer"-ek...akiknél át kell alakulni mert csak ugy lehet kinyirni öket...
és utána jönnek a kommandósók ezrével...és folyton meghalok:(
pedig van nálam "tommy gun" gránát,molotov koktél,flashbang meg gránát vetö...:(
de hiába:((( -
#571 jó kép! xDDD baromira nem látni hol vagy xD -
Hellsing47 #570 nekem is volt egy ilyen verziom..nem kezdte el telepiteni..lekaptam egy másikat és megy...
ja és:
vki segitsen plíííz: elakadtam itt merre tovább??vagy csak gyilkolni kell azokat a k*rva kommandosokat???mert az nekem nem megy mert folyton lelönek..=/elötte még kinyirtam azokat "Slayer"-eket..de ezek nem tudom
vagy csak én vok a béna???:(
HELP!!! -
#569 még a telepítés sem megy?! nekem is a 3CD-s van. -
Corleone55555 #568 Csá!
Nekem a 3cd-s verzió van és nem kezdi el feltelepíteni a játékot!Beugrik egy fekete ablak és utánna semmi!Ha tud valaki seítsen!
Köszi -
#567 igen, még 1-2 nap. sajna rövid.
igaz, az egy keményebb volt, most elkezdtem volna harmadszor is végigvinni, mert életem egyik legjobb játéka volt, de baja van (lásd: suffering topik) :( ez a rész szerintem kicsit sem lett parás (kivéve a palit akinek nők állnak ki a hasából, a hangja már elég para..) és még a hangulata sem lett olyan sötét mint az 1-é, bár sötétebbet ígértek. a sztoriban viszont semmi új, egy két új dolog belerakva, de az eredeti történet nem ment tovább, nem tudtam meg újat sajnos! ezért is jobb az 1!
ebben nem igazán értem a főellen elleni harc trükkjét. gyepáltam vagy 1 órán át, majd egyszer kipróbáltam szörnyként space-el csapni és lám, egyből meghalt. szerintem inkább PONT akkor halt meg attól a csapástól, és kevésbé hiszem, hogy elég lenne neki egy olyan...
viszont az egyben a főellent nem csak lőni kellett, hanem azzal a varázsizéval dobálni... szóval volt trükk, mert arra kellett rájönni hogy a magasból azt lehozd, de nem volt nagy ördöngőség. de jó lenne ha megint újrakezdhetném az első részt.... :( -
Hellsing47 #566 akkor jó..elleszek vele még 1-2 napig:)
bár azt furcsálom hogy az 1-et a büdüös életbe nem kezdtem volna el este..ezt meg simán...kicsit sem parázok:):/
igaz az is lehet hogy itt több emberrel találkozunk..mig az 1be oránként 2-vel és ebböl az egyik zsaru volt és meg akart ölni!!xDD
kivéve ha én öltem meg elötte:)
nehéz lett ebben a fö ellen??
mert hát az 1be nem volt semmi trükkje...sztem..:)csak löni:) -
#565 ha jól tudom 20 mint az 1-ben. -
Hellsing47 #564 jaja..ott tom hogy már átkell mert a vászon mögött egy falat szét kell vernem...de ma már lusta vok belekezdeni..:)))
majd holnap megsasolom=))
amugy hány pálya van???mert csak most este kezdtem el vele jáccani,de már vagy 5map-en biztos tul vok...és nem vmi hosszuk..:( -
#563 Jah, bocs. Akkor valószínű onnantúl tudsz, a színháztól. Bááár, én úgy emlékszem sokkal előbb lehetett. De a színházban ott nem lehet, hanem KELL. -
#562 teljesben is van, de az eleje még csak visszaemlékezés... -
#561 passz.Szerezd meg a teljest. :) -
Hellsing47 #560 nem az..azt tudom hogy mivel..de ugy emléxem hogy a demoban az életerö csik alatt volt egy másik ami mutatta hogy mikor tok alakulni..de itt nincsen..:(
lehet hogy csak késöbb lehet majd átváltozni??:// -
#559 Azt tudnod kéne.C?vagy V asszem. -
Hellsing47 #558 ááá..mekkora gém...nemis tudtam hogy van crack hozzá :(
már vagy fél éve megvan de nem tudtam vele jáccani...pedig akkor még le is huztam a meghajtoimat..de most ujra elökaptam..kibaxott...a moziban vagy szinházban járok(amelyik pálya volt a demoban)az még mexxe van a végétöl??xDDD
tom hülye kérdés de akkor is..ja és mikor fogok tudni átalakulni???mert a demoban itt ahol most járok már átlehetett...