Csaba#58
Hmm. Mi bajod a Winnel? Tudsz rajta filmet nézni? Tudsz. Tudsz rajta játszani? Tudsz. Tudsz rajta zenét írni? Tudsz. Tudsz rajta dvd-t írni? Tudsz. Ha nagyokos vagy, akkor tudsz rajta programozni? Tudsz. Tudsz rajta e-mailozni? Tudsz. Tudsz rajta böngészni? Tudsz. Tudsz rajta szöveget szerkeszteni? Tudsz. És még sorolhatnám a rengeteg dolgot, amit meg lehet csinálni a felületén. Akkor meg mi a baj? Komolyan mondom, divat lett szidni. Elhiszem, hogy mindenki irigyli őket, mert jól megy nekik, de azért ne essünk már túlzásokba. Te használj más böngészőt, sőt, oprendszert is, nekem jó a win. A biztonságra ott van az Ad-aware, a spybot, egy jó vírusírtó progi, tűzfal, időnként teljesen kiüríteni a cookie-kat, előzményt, miegymást. Sp2-vel ott van a beépített popupblokkoló, amire aztán tényleg nem lehet azt mondani, hogy szar lenne, mert mindent blokkol, azóta azt sem tudom, hogy mik azok a felbukkanó ablakok, mióta feltettem... Ha ennek ellenére bajod van a winnel, vagy az explorerrel, akkor nem tudok mit mondani Neked. 98 óta használom, és 1 kezemen meg tudom számolni, hány vírust szedtem össze vele... Azok is kivétel nélkül a tempor könyvtárba voltak, azt meg egyszerűen lehet törölni. Nem védem én a microsoftot, nem szorulnak a védelmemre, de azért hülyeségeket nem kéne írni... Persze, hogy időnként frissítésre szorul. Elárulok egy titkot. Jön egy másik gyártó, ír egy szép oprendszert, mindenki csettint, hogy ez igen, hűű, tökéletes. Pár hónap, és jönnek az első hírek, hogy biztonsági rés itt, ott, amott. És a szuperhiper oprendszernek vége. Mindenki elkezdi fikázni. Tökéletes oprendszert nem lehet írni. Ez van. Használj linuxot. Hiperszuper biztonságos. Ingyenes. Mi kell még?