Eszmecsere a LEHETSÉGES harmadik világháborúról, mely lehet egyben atomháború is.
-
DJviolin #385 Direkt azért merítettem az Indexes cikkekből, mert sajnos van egy két vad baloldali ezen a fórumon, hogy ha csak HírTV-s meg Magyar Nemzet-es híreket linkelnék be, akkor lehordanának a búsba, hogy Szélsőjobbos, így legalább nem kérdőjelezik meg a saját hírforrásukat. :)
Egyébként meg nem csak az Index beszél arról, hogy orosz vadászbombázok repültek el Izlandnál, hanem csak úgy az összes. Meg nem csak az Index beszél arról, hogy Putyin újra beindította az orosz vadászbombázók külföldi őrjáratozását.
Sajnos sokan nem akarják kinyitni a szemüket, és nekem is kényelmesebb lenne a fejemet a homokba dugni, és azt gondolni hogy nincs itt semmi, és nem idegesíteni ezzel magamat. De azt el kell ismernünk, hogy valami van a levegőben, ami nagyon nem normális dolog. Lásd: Litvinyenko meggyilkolása, Orosz-Brit helyzet kiéleződése, Orosz területfoglalás az Északi-sarki olalymezőkön, az olaly és gázvezetékek időleges elzárása, élesítetlen orosz bomba becsapódása grúz területen, most pedig a vadászbombázók portyázása.
Én nem bíznék annyira az orosz mentalitásban, hogy 91 óta végérvényesen leszámoltak a kommunizmussal, és nem kanyarodnának vissza oda, ha nem lenne egy hataloméhes vezető.