Eszmecsere a LEHETSÉGES harmadik világháborúról, mely lehet egyben atomháború is.
-
Tiberius B #336 Rosszul fogalmaztam az arab+olajjal, úgy gondoltam olajért támadnák őket tovább, és közben néhány államukban a terrorizmus virágozna.
Kínár egyébként direkt írtam, hogy POTENCIÁLIS, azaz nem hiper-szuperhatalom, de igazad van, egyébként én is írtam, csak rosszul és röviden megfogalmazva, hogy erősen exportőr: "szolga, éppen a "szimbionta-szakaszban" van", aztán írtam, egy lehetőséget, amit a kínaiak szeretnének, és hogy ennek (sarkosítva persze) mi lenne a hatása. Szerintem.
"ha szerencsénk van, akkor erre nem lesz majd esélye." ezt túl röviden és rosszul fogalmaztam, meg: szerintem vagy hamarosan elkezd sokat tenni a függetlenedésért, vagy egyáltalán nem lesz esélye rá, mert már most is eléggé exportra van berendezkedve. Sok benne a lehetőség, csak nem lehet még kihasználni. És remélhetőleg ha kihasználják, nem egy 3.vh előszél lesz az ok, vagy épp a 3.vh, ahol jó eséllyel az önös érdekei diktálnak majd, bár mostmár igazán nemtom, hogy vajon a belső presztízs, ideológia, propaganda vagy az export miatti függőség diktálja majd az érdeket.