Eszmecsere a LEHETSÉGES harmadik világháborúról, mely lehet egyben atomháború is.
  • sz4bolcs
    Én meg olvastam egy olyan könyvet, hogy kubai válság, ott nem írtak arról, hogy mi lesz a jövőben, de azért mókás volt. Mint az a videó, amin bemutatták hogy angol katonákon teszteltek lsd-t, fetrengtek a röhögéstől, meg egymásra fogták a fegyvert. Ez a buzis vegyi vagy biológiai fegyver szerintem nem lehet valami hatékony, azt hiszem el is vetették a tervet. Én nem vagyok benne olyan biztos, hogy nem lesz atomháború. Azt hiszem ha már más választás nem lenne (persze a szabadságot mindig föl lehet adni), végső megoldásként bármelyik hatalom bevetné akár saját területére is, csak hogy pusztuljon az ellen is. Én nem voltam katona, de azt hiszem a háború nem az emberségéről híres, és épp az a dolog, ahol a cél szentesíti az eszközt. Amég mással meg tudják oldani a háborút, addig nem lesz atom, de amint elfogytak az eszközök, nyugodt szívvel...
    Ez lehet, hogy az én betegségem, de ha katona lennék nem adnám az ország szabadságát, és ha meg kell halnom érte, akkor jöjjön velem annyi ellenség, ahányat csak magammal tudok vinni - pukkanjon nagyot.