• junkfer
    #80
    HI All!

    Nos egy kis magánvélemény. Igen jelentős része a népnek "birka" és megy a másik után... Magam is win-t használok mert ezt alkalmazza a cég, erre vagyok kényszerítve, mert az anyaválalat is ezt használja, és pont. alternatíva, kompromisszum nincs.
    Személyes beállítottságom szerint nem utasítom el (sőt!!!) a linuxot. A látszat szerint a linux nem annyira felhasználóbarát, de nézzük meg jobban a dolgot: ott a fedora, vagy az UHU (hogy magyar fejlesztést mondjak), kipróbálva annyi hátrányt tudok mondani, hogy a napi használathoz gyakorolni kell, alkalmazni. Ha nem csinálsz sűrűn valamit nem fog úgy menni, mintha napjában töbször is alkalmaznád. (Sajnos én semalkalmazom annyit mint szeretném)
    Igen személy szerint én is azt vallom, hogy a CAMPUS rosszul indított. És igen itt sajnos bejön a politika is a dologba, miért kell támogatni egy külföldi céget amikor lenne magyar alternatíva is?
    Nézzük meg a német kormány persze hogy a SUSE-t támogatja, meghagyja az országon belül a tőkét.
    Igen, teljesen jogos a kérdés mit is ad az MS az országnak? pár telepítőcd-t és néhány serialt?
    De jobban ne menjünk bele az MS/LINUX flame-be....
    (arról is van vélemény de lehet hogy nem itt kell kifejteni)

    Úgy gondolom, hogy jó üzletember alternatívákat kell keressen, és Bili gyerek ezzel a fúzással túllőtt az üzleti etikai határon, sztem ő most az erejét méregeti mint a kisgyerek, hogy meddig mehet el, csak ennek az eredménye néha nagyon nagy zakó vagy pofon is szokott lenni.