• haxy
    Nekem speciál semmi bajjjjjjjjjjom az Microsoftal.
    A linuxal viszont igen. és mielöt kritizál valaki, mert itt mindenkinek linuxa van. Nekem is van linuxom de már a TÖ.. is tele van vele, igy mivel nem volt hivatalos az az xpm tegnep megvettem 35800ft ért.

Ja és egyébként
    J.Eving nek hivnak, van egy olajtársaságom, meg 70%ban egyetértek az msel.

De B.papának már van elég oénze és elöb utob ugyis meghel, azt a sok lovét meg nem tudja elkölteni. Szerintem holnap álitsa le az egész ms fejlesztést és támogatást. Na jó a támogatást még ne de max 10fös kis csapatal végeze és félévente tegyék közzé az új szoftvereket.

Szerintem akkor meg ez nem tetszene az EUnak.

Szerintem az EUnak nem a szabadalmakal kéne foglalkozni hanem létre keéne hoznie egy ojan szabványt amit minde forgalomba hozot op rendszerbe bele kell épiteni azaz kötelezö és innen kezdve a dolog egyszerü mert ez évente megvizsgálva egy újonan kitalált tulajdonság is belekerülhetne minden op rendszerbe és mindegy hogy ki találta ki.

Gondoljátok, hogy az EU a hasára ütöt és azt mondta piszkáljuk meg az MSt?
    2 dolog lehetséges szerintem

1. Valaki fizetet pár millert valakinek hogy piszkálják már meg.

2. Az EU pénzt kért mert kevés volt a zsebükben és az MS nem volt hajlandó fizetni, igy most issza a levét.

ja meg miért kell nekem dizel, benzinnel üzemelö autokat venni? nekem elektromos autó kell.
    van tehát vehetnék. csak épp a kormánynak nem érdeke. De a köolaj iparnak meg pláne nem.

majd ha ti lesztek egy nagy cég feje, megnézem hogy ti hányszo fenyegetek, vesztek, sárbatiportok, stb, embereket cégeket kormányokat.

Addig is tudok ajánlani egy nagyon jó elme orvost, mert ez az ms fikázás már beteges.
    Mert ugye ha valami jó / szerintetek a linux /
    akkor miért az a szar drága windows terjedt el enyire?
    nekem volt anak idelyén C64 esem. bekelet volna nekik perelni a PC gyártokat és ki tiltatni az EU bol.

szoval egyszerüsitve a döntés az enyém és az EU elöb utobb megfoszt a lehetöségtöl hogy válaszak.
    az viszont már kényszer / ha csak linoxot használhatok /.