• mucsácsó
    hehe, én most jöttem pont a játékból :)
    a második pálya felénél tartottam...aztán most vagyok a 4. pálya legelején...
    aztarohadt...hát nagyon nagyon jó game, eddig is úgy tetszett-tetszett, de most olyan szinten megtetszett, hogy húhhúú!! :)) a 3. pálya eszméletlen milyen jó!!!

SPOILER TARTALMÚ LEHET, AMIT MOST ÍROK, AKI MÉG A 4. PÁLYA ELŐTT VAN, NE OLVASSA EL!
    kis élménybeszámolóm:
    még a 2. pályán, mikor a fotókat kellett fényképezni, utánna kimentem, és ott robbant valami, és hirtelen egy bunyóban találtam magamat...nemtudom az mi vagy ki volt, de eléggé szívósan viselte az ütéseim :D aztán kidobta a taccsót csávókám...de hogy mitől... :D
    a 3. pályán, a metróson, egyre több rejtett helyet találtam meg, sok Colt, Shotgun :)
    néha itt minthogyha...ilyen lelógó lábakat láttam volna, hogy a plafonról vmi lábak lógtak volna le, és aztán eltűntek...de lehet nem lábak voltak, nem tudom :D meg volt egy olyan rész, hogy úgy villogot a lámpa, hogy aszittem télleg kifolyik a szemem :D szinte alig láttam a nagy villogásban...
    meg ilyen volt, hogy léptem át egy ilyen láncot, fordul meg az emberem, és szalad felém egy állat egy reklámtáblával, hókon vágy, én meg bukfencezek le a lépcsőn, aztán láttam nagy fogak ott voltak a földön előttem :D
    aztán egy rész volt, ami nagyon tetszett, hogy a metrón potyautas voltam :)
    ez a saját szemszögből való nézetek télleg olyanok, hogy ilyeneket én még, legalábbis eddig soha nem láttam egy gameben sem, pedig aztán én már nem egy játékkal játszottam :) nagyon ott van télleg a játék, rossz szavam nem is lehet rá...1-2 buggal találkoztam, de nem voltak vészesek...
    na majd még játszom, csak "beosztom" a játékot :)

lehet kicsit hosszúra sikeredett :)