1859

• grebber
    Nagyon régóta nem irtam ki semmit de ez megérdemli :D
  • veri5
    JÓ a 6600 gt?
  • NeoMaN
    Amúgy annyit hozzátennék, hogy grafikailag ez, és a FEAR is valami nagyon csaló, megtévesztő game, és indokolatlanul lassúak is.
    Textúrák felbontása és részletessége viccesen kevés, polygonok száma siralmasan kevés. Annyi az egész motor, hogy tele van shaderelve meg árnyékolva minden, de ez nekem nagyon nem jön be.
    A Serious Sam első részében sokkal szebb volt minden, ráadásul 4xx ilyen gyorsan szakított. Ez a shader dolog már kezd viccbe átmenni.
    szerintem
  • NeoMaN
    öhhööhhö, így nyomod 6600GT-vel? :)))
    Gyors lehet.
  • Halfer
    én gépem: Amd2800+, 512mb ram, msi6600gt128mb
    nagyon örültem, hogy többet kihozhattam belőle mint a fear-ből. magasabb szinten van a fear grafikailag szerintem, de legalább a condemned így jobban futott. pontosabban így:
    gfx1
    gfx2
  • mucsácsó
    egyébként télleg, a Fullscreen FX egyszerűen elhagyhatatlan, rengeteget, de rengeteget számít a game hangulatában...inkább játszok 800x600-ban, de legyen rajta a Fullscreen FX...
    mert ha nincsen, akkor nincsen az fekete-fehérség, nincsen az a szemcsés képernyő, nicsen az képernyőeffekt, mikor vmit nyomozni kell...meg ezek, amik én szerintem eszméletlen jók, és nagyon nagyon számít a gameben :)
  • mucsácsó
    hehe, én most jöttem pont a játékból :)
    a második pálya felénél tartottam...aztán most vagyok a 4. pálya legelején...
    aztarohadt...hát nagyon nagyon jó game, eddig is úgy tetszett-tetszett, de most olyan szinten megtetszett, hogy húhhúú!! :)) a 3. pálya eszméletlen milyen jó!!!

SPOILER TARTALMÚ LEHET, AMIT MOST ÍROK, AKI MÉG A 4. PÁLYA ELŐTT VAN, NE OLVASSA EL!
    kis élménybeszámolóm:
    még a 2. pályán, mikor a fotókat kellett fényképezni, utánna kimentem, és ott robbant valami, és hirtelen egy bunyóban találtam magamat...nemtudom az mi vagy ki volt, de eléggé szívósan viselte az ütéseim :D aztán kidobta a taccsót csávókám...de hogy mitől... :D
    a 3. pályán, a metróson, egyre több rejtett helyet találtam meg, sok Colt, Shotgun :)
    néha itt minthogyha...ilyen lelógó lábakat láttam volna, hogy a plafonról vmi lábak lógtak volna le, és aztán eltűntek...de lehet nem lábak voltak, nem tudom :D meg volt egy olyan rész, hogy úgy villogot a lámpa, hogy aszittem télleg kifolyik a szemem :D szinte alig láttam a nagy villogásban...
    meg ilyen volt, hogy léptem át egy ilyen láncot, fordul meg az emberem, és szalad felém egy állat egy reklámtáblával, hókon vágy, én meg bukfencezek le a lépcsőn, aztán láttam nagy fogak ott voltak a földön előttem :D
    aztán egy rész volt, ami nagyon tetszett, hogy a metrón potyautas voltam :)
    ez a saját szemszögből való nézetek télleg olyanok, hogy ilyeneket én még, legalábbis eddig soha nem láttam egy gameben sem, pedig aztán én már nem egy játékkal játszottam :) nagyon ott van télleg a játék, rossz szavam nem is lehet rá...1-2 buggal találkoztam, de nem voltak vészesek...
    na majd még játszom, csak "beosztom" a játékot :)

lehet kicsit hosszúra sikeredett :)
  • Halfer
    Az a lényeg hogy már törölve vannak!

Nos, én is végigvittem a játékot, már nem lő nekem senki semmilyen poént! De én sem vagyok olyan, hogy másokkal ezt tenném. Csak annyit mondok, hogy a vége nekem tetszett, talán még senkitől nem hallottam ugyanezt.
    Játékértékelésem: 10/9.5
  • Kandurex
    Gyusz csak témaindító semmi féle joggal nem rendelkezik.
  • mucsácsó
    köszi!
  • Agy Halott #968
    már írtam Gyusz-nak, hogy törölje!
  • mucsácsó
    töröld le a kodekeket!
    feltételezem ace mega codecs packod lehet...na azt kapd le, és rögtön fog menni :)
  • Bence94
    Help!!!!az a gond hogy amikor elindítom elindul és amikor ilyen videóknak kéne hogy legyen ott fekete háttér se hang és nem megy tovább.mi lehet a gond.és pedig már úgy akartam játszani
  • berlinboy6329
    Mind1.Kész. ilyen volt.Gondolom lesz folytatása.Remélem.Teszek be pár képet.
  • Halfer
    Spoilerbe nehéz írni?! He?! Le legyetek már ekkora IQ-bajnokok!!! Ahol írod a szöveget, ott makrókra kattints és Spiler makró. Le van írva. Használjátok már, ne csesszétek el a maradék játékosok élményeit a játékkal kapcsolatban! Köszi! GRR
    Én inkább nem nézek be ide többet addig, amíg végig nem viszem!
  • mucsácsó
    http://users.atw.hu/atwweb/fajlok/condamned0.JPG
    http://users.atw.hu/atwweb/fajlok/condamned6.JPG
    http://users.atw.hu/atwweb/fajlok/condamned7.JPG
    http://users.atw.hu/atwweb/fajlok/condamned8.JPG
    http://users.atw.hu/atwweb/fajlok/condamned9.JPG
    (meg ne nézzétek őket, ezek az AgyHalott skac atomspoileres képei...)
    DEL PLS!!!!!!!!
    LEGALÁBB AKIK MÉG JÁTSZANAK, ÉS ÉLVEZHETIK, AZOK NE LÁSSÁK...

[mellesleg ott elírhattad Agy Halott, nem condamned, condemned :PP]
  • berlinboy6329
    Eza nyomi ember mekkora baromág.Ennek a f***nak az ütéseit nem lehet kivédeni?Van nálam 1 bacott nagy fadarab és ütöm rúgom de semmi baja nem lesz.H lehet azokat a béna fémelemeket kicsavarni belőle?
  • Maxtreme
    Vagy aki berakta, annak kéne törölni a tárhelyről.. De úgy látszik eddig már nem terjed az IQ szintje.
  • mucsácsó
    hátjah, legalább a többi úgy playa érdekében =/
  • Maxtreme
    Szólni kéne 1 modnak hogy törölje a képeket...
  • mucsácsó
    én sajna jól megnéztem, pedig a 2. pályán tartok énis :(
    no mindegy...
  • Voltan
    Én gyorsan becsuktam a szemem :D
  • Halfer
    neked is ajánlom hogy ne nézz visszafelé a fórumban, mert egy agy halott elrontana mindent számodra IS
  • Maxtreme

De tényleg.. hogy lehet valakinek ennyi esze.. Ő már végigjátszotta, le van szarva ha más még nem, lőjjük le a poént...
  • arty
    a név kötelez :(
  • Maxtreme
    Sok eszed van.. spoileresebb nem volt?
  • Harly18
    Én még az elején vagyok, de nagyon állat....apróbb hibák vannak, de összességében nagyon izgalmas játék......:):):):)
  • Agy Halott #951
  • Halfer
    Nagyon remélem hogy a képeket nem a játék végéből vetted ki GRRRR! De NE válaszolj! GRRRR
    Még egy Chapter...
  • berlinboy6329
    Ez a főnyomi?Kicsit kinéz,de sztem amennyit ez kínozta magát ennyi szeggel meg vágással nem is kéne élnie.De fosatás terén meg néhány más 1éb téren tuti jodd mint a fear.
  • arty
    az, h az átlag "kifinomult" izlése a cod2-ig terjed, még nem itélet egy játékrol :)

a relative magas gépigény adja a második pofont a játékosoknak, ld. cod2-t milyen sokan dx7 alatt tolták végig

és végül az ismertség/hype hiánya: pl gamestarban nem minden második hir szól erről ill a papirujságban sem szenteltek neki 3x15 oldalt ;)

(én is csak hardwireden láttam a demot, h ajnározták, előtte sosem hallottam erről :) szal nem eccerü a helyzet ...)
  • Halfer
    szerintem nagyon jó ez a játék, de tudjátok mi mutatja, hogy nem lesz Év játéka? ha egy nap nem írok ide semmit, másnapra 10 olvasatlan üzenet is csak néha van, míg az oblivion-ban 200-300 hsz-t biztosan írnak. oké, lehet mondani hogy nem minden fan van itt. azt is hogy biztos a játékkal játszanak, de ahhoz elég rövid :P szal this is my opinion... :)
  • Seth
    igeeen? nem is figyeltem. Akkor szépen portolták xbox360-ról asszem :D
  • Shep
    Akkor azért, fat32-esre ezért nem ment fel, na mindegy már rakom a másik vinyóra.
  • berlinboy6329
    igen,és az 6,21 giga.
  • Shep
    Á lehet valami 4 gigástól nagyobb file is van a gameben?
  • Shep
    Óriási akkor hibás lenne, pedig a torrent szerint jó.
  • Halfer
    pedig annyi bőven nem kell neki
  • Shep
    Hány giga kell ennek a ...-nak, van 12 üres, erre a vége fele kiírja, hogy nincs hely a lemezen.
  • np
    A vidéki házas résznél miután kijutottam a házból, és rövid séta után jön egy látomásos rész. Itt rám támad az az alak aki már ott volt a házban is a padláson, de a fákjával itt sehogy sem tudom megölni. Ha valaki már túljutott ezen a részen leírhatná, hogy csinálta meg.