Condemned
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
ugye a megoldas az, hogy vhogy megis ki kell nyirni... de nagyon nem megy...
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Most járok a "vidéki házikó"-nál, 3 nyomot követtem de a negyedik egy olyan ajtóhoz vezet ami nem nyílik. Help pls!
PSN: s3ctorHU
[merlinw.org]
Forza.
2. telepítsd újra (full install) tölts le egy mini image-et és használd daemon-nal
[merlinw.org]
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Ezt írja ki:
ERROR in CGlobalClientMgr::Init()
COULDN't initialize SoundFilterDB. MAke sure the DATABASE/Dark.Gamdb00p file is vauld!
Ha van valami tippetek hogy mit jelenthet akkor lécci irjatok!
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Hol tudom beállítani,hogy ne 16:9 -es hanem Full kép legyen?
Next PC upgrade: 2022
GTR2, Flatout2 meg lol nemnagyon szokott autós game lenni az év játéka!
Next PC upgrade: 2022
Suzuki Swift GL 1.3
fantasztikus gáma, várom a folytatást(??)a Monolith-tól.
az év legjobbja eddig nálam.
Ezt írja ki:
ERROR in CGlobalClientMgr::Init()
COULDN't initialize SoundFilterDB. MAke sure the DATABASE/Dark.Gamdb00p file is vauld!
Ha van valami tippetek hogy mit jelenthet akkor lécci irjatok!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nah, ott a toolkit-el le kell fényképezni az evidence-t, és utána egy rádrohanó ellen legyakása után a metrókocsi elején lesz egy létra, ahol föl lehet mászni a tetejére.
Üdv: Bepe
Suzuki Swift GL 1.3
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Viszont most elakadtam és tudna valaki adni egy Tippet hogyan tovább.
Grid 4 Subway Tunnels azt lálttom,hogy van egy Lépcsö a Metro felett,de nem tudok kimászni a Metro tetejére.Pedig bejártam mindent és nem találtam olyan dolgot ami hasznos lenne.Help!!!
Köszi
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Azon a pályán jártam ahol azok a bábuk az asztalon élettre keltek!! 4-ik pálya lehet.Aki tud dobjon meg 1 save-val!!!
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
PSN ID.: Beegabor
annyira izgat a dolog h mi is volt igazából
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
A gyilkos valódi szándéka nekem abszolút ködös, meg ki is volt egyeltalán,valami démon?
A vége meg, hát egy B kategóriás múvie legrosszabb jelenete
Amúgy tetszett, elején kicsit lassan indult be, de szuper lett. Rövid volt, de ebbõl ennyi éppen elég
PSN ID.: Beegabor
[merlinw.org]
SPOILER SPOILER
Mi volt télleg a városban? Miért õrült meg mindenki? Mi történt a madarakkal meg mi köze volt az almának ezekhez..meg vmi toxikus vmirõl is beszéltek azt se értettem..ki volt egyáltalán a fõellen? Mik voltak a zombik a gém közbe?? A legelején a csávó aki pl. a cigit is elnyomja és fel kell kapcsolni a villanyt ki volt?? Mi volt az übergyilkos célja?
Szori,de kajak nem értettem semmit
SPOILER SPOILER END
(SPOILER)
Már csak másfél fejezet van hátra ha minden igaz, de még mindíg rejtve maradt elõttem a KillerX személye és tevékenységének lényege, a nagydarab varrott szájú rém kiléte, Vanhorn valódi szándéka és az, hogy egyáltalán mi a jó lófasz folyik a városban és ki is vagyok?! Ez ritkán fordul elõ ezért már most gratulálok a forgatókönyvíróknak! Szeretem a titkokat! <#finom>#finom>