Condemned

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blekk Síp
Üss-hátrálj, üss-hátrálj, üss-hátrálj... végezd ki ha úgy adódik <#vigyor3><#buck>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Agy Halott
én ott jarok mikor a metrokocsiban leveszem a nyomot és elõjon a kalapácsos, (akitol elkene venni a kalapacsot) meg 4 zombi-csaj - harmat kinyir egyet én, de a kalapacsosat sehogysem sikerul, mert csak egy lapatom van!
ugye a megoldas az, hogy vhogy megis ki kell nyirni... de nagyon nem megy...
Blekk Síp
A zongorát már eltoltad az útból? :]

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

bepe79
Ne félj, a végén már sûrûbben lesz puska, na de nem lövöm le a pojjjént. <#eplus2>

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Ahol az ultra lámpával kell követni a 4 csíkot a falon? Pedig mind a 4-et meg lehet csinálni, már pontosan nem tom', hogy mi a megoldás. Ez már közelebb van a végéhez, mint a game közepéhez... fel kell majd venni egy fire axe-et, elvágni a lépcsõfeljárónál egy deszkát/gerendát, és lelökni a zongorát, amivel a serial killer eltorlaszolta a feljárót. Asszem' ez az a rész.

Suzuki Swift GL 1.3

Fegyvert csak ritkán lehet szerezni, de szerintem nem olyan nehéz.
sector512
Ááá hardra nem merném felrakni 😊

PSN: s3ctorHU

sector512
Ha a harcolós részekre gondolsz szerintem is az.

Halfer
jah, Hardon nagyon 😊

Elég nehéz a game!NEM?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

sector512
Hi!

Most járok a "vidéki házikó"-nál, 3 nyomot követtem de a negyedik egy olyan ajtóhoz vezet ami nem nyílik. Help pls!

arty
na megvan a lejárat... kis pinceablakon be/le ugrottam

Forza.

arty

Forza.

arty

megvolt, ésmost? 😉

Forza.

MerlinW
Nem lehet. Max ha tudja a monitorod, akkor PanScan vagy Aspect Ratio opciokkal ki lehet húzni 4:3-ba, de akkor kilóg a "HUD"😊

[merlinw.org]

arty
nem lehet átkapcsolni... ez ilyen! gondolom, h filmszerûbb legyen ... 15 perc játék után elfelejted, h nem 4:3ban játszol 😄

Forza.

MerlinW
nem tartok ott, de sztem zsákolj egy flippeset a büntetõ mögül😊

[merlinw.org]

MerlinW
1. telepítsd újra (full install) és dobd rá a crack-et
2. telepítsd újra (full install) tölts le egy mini image-et és használd daemon-nal

[merlinw.org]

arty
[/img]

itt elakadtam... kis hint ? 😉 elõre is THX !

Forza.

Hány pályás a game?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

LEtöltöttem arról az oldalról egy crack-et de még mmindig nem megy a játék😞
Ezt írja ki:
ERROR in CGlobalClientMgr::Init()
COULDN't initialize SoundFilterDB. MAke sure the DATABASE/Dark.Gamdb00p file is vauld!
Ha van valami tippetek hogy mit jelenthet akkor lécci irjatok!
pffff😊<#nevetes1>

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

NeoMaN
a monitorod kezelõgombjain... 😛PPPPPP

Hali!
Hol tudom beállítani,hogy ne 16:9 -es hanem Full kép legyen?
Hány pályás a játék?
grebber
Hát szó se róla Condemnedet és éppen emiatt hanyagolom igaz a helyhiány is közrejátszik.

Next PC upgrade: 2022

bepe79
De TES4😮blivion az nem kis eséllyel pályázik. 😊

Suzuki Swift GL 1.3

grebber
Ebbõl a felsorlásból a STALKER és a Crysis sem biztos 2006-ban.
GTR2, Flatout2 meg lol nemnagyon szokott autós game lenni az év játéka!

Next PC upgrade: 2022

bepe79
És akkor a TES4: Obliviont és a Call of Cthulhu-t még nem is említettem.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Huhú, a 2k6-os év hosszú még. <#smile> Olyan gémekkel kell majd felvennie a versenyt, mint a Hitman4 (Hitman:Blood Money), STALKER, Crysis!!!, Rig 'N' Roll, GTR2, Flatout2, stb. stb... kemény dió lesz.

Suzuki Swift GL 1.3

kevéske játékra szánt idõm mellett, bogarászósan, de végeztem vele 4nap alatt.
fantasztikus gáma, várom a folytatást(??)a Monolith-tól.
az év legjobbja eddig nálam.

LEtöltöttem arról az oldalról egy crack-et de még mmindig nem megy a játék😞
Ezt írja ki:
ERROR in CGlobalClientMgr::Init()
COULDN't initialize SoundFilterDB. MAke sure the DATABASE/Dark.Gamdb00p file is vauld!
Ha van valami tippetek hogy mit jelenthet akkor lécci irjatok!
Macccy
Ennek örülök, mert készül ... 7. fejezetig megírva ... eddig 57 sor, de wordben vagy pdf-ben lesz.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

#493 -ban ot van aCrack csak hagyd már abba.Annál nincs jobb,nekem is az van és megy a játék pedig már nincs benne a Daemon Tools-ban.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bepe79
Helló! Ott jársz, amikor bemész a metro-kocsiba, és föntrõl lezuhannak a testrészek? Ilyen csont, kar, láb, stb...
Nah, ott a toolkit-el le kell fényképezni az evidence-t, és utána egy rádrohanó ellen legyakása után a metrókocsi elején lesz egy létra, ahol föl lehet mászni a tetejére.

Üdv: Bepe

Suzuki Swift GL 1.3

Dj Xyberpunk
Gyerekek, ez valami õrült yó. Nemtom emléxik e valaki amigán a dreamweb c. játékra, iyesmi hangulata van. Tegnap este elvittem a bababoltos részig. Hát majdnem szívrohamot kaptam.. 82cm-es LCD-n, 5.1-en, max grafon, egyszerûen mozi szint. :-)

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

mrsix
Hi,A Game nagyon komoly egyszerüen Beteg,de jó bár nem lesz az év Játéka😞.
Viszont most elakadtam és tudna valaki adni egy Tippet hogyan tovább.
Grid 4 Subway Tunnels azt lálttom,hogy van egy Lépcsö a Metro felett,de nem tudok kimászni a Metro tetejére.Pedig bejártam mindent és nem találtam olyan dolgot ami hasznos lenne.Help!!!

Köszi

Tatyla
ha odaérek elküldöm...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Valaki lécci küldje el erre az msn címre egy olyan crack-ot amihez nem kell képfaile mert véletlenül letöröltem😞! [email protected] Vagy ugyan erre az e-mail címre:Elõre is köszi.Mert amit adtatok oldalt nem találtam csak egy progit amibe bekelett volna tenni a képfailt és az nekem már nincs meg.
Sgtfathi
Na még egyszer hátha: Kb a 4-ik pályán járhattam mikor egyéb okokból Winfost kellett installálnom.a lényeg elveszett a Save-m!!!!
Azon a pályán jártam ahol azok a bábuk az asztalon élettre keltek!! 4-ik pálya lehet.Aki tud dobjon meg 1 save-val!!!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

macccy szeretettel várjuk
Seth
alig várom, dereng a sztori, de nem akarok inkább nevetséges konspirációkról írni, úgyhogy rád van bízva<#nezze>

PSN ID.: Beegabor

na vki netán tudna a kérdéseimbõl vmelyikre választ adni?? szerintem vmennyire mindenki jobban értette mint én..ilyen rég volt,tekintve,h pl. s feart is elsõre megértettem...
annyira izgat a dolog h mi is volt igazából
Macccy
jaés remélem valaki még elõttem összefoglalja, hogy megértsétek ... ha nem akkor holnap én teszem fogalmazásban de az min. 35-40 sor lesz

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Hát én bízom benne, hogy nem így van ... majd befejezem holnap, már csak másfél fejezet úgyis. Eddig számomra a legjobb! ... Amúgy a szõrösszívû kritikusok is 100%-ot adtak neki mikor megjelent! <#eljen>

Seth
Na, kb.2 perce lett vége és én sem értem az egészet 😄
A gyilkos valódi szándéka nekem abszolút ködös, meg ki is volt egyeltalán,valami démon?
A vége meg, hát egy B kategóriás múvie legrosszabb jelenete
Amúgy tetszett, elején kicsit lassan indult be, de szuper lett. Rövid volt, de ebbõl ennyi éppen elég

PSN ID.: Beegabor

MerlinW
Árnyékokat Full screen effectet kapcsold be, mert kötelezõ élményt nyujt. FSAA, Texture Filteringet vedd lejebb inkább, azok a domináns sötétség miatt ugysem látszanak.

[merlinw.org]

én már végigtoltam,de kb hasonló kérdéseim vannak mert semmit nem értek:
SPOILER SPOILER
Mi volt télleg a városban? Miért õrült meg mindenki? Mi történt a madarakkal meg mi köze volt az almának ezekhez..meg vmi toxikus vmirõl is beszéltek azt se értettem..ki volt egyáltalán a fõellen? Mik voltak a zombik a gém közbe?? A legelején a csávó aki pl. a cigit is elnyomja és fel kell kapcsolni a villanyt ki volt?? Mi volt az übergyilkos célja?
Szori,de kajak nem értettem semmit
SPOILER SPOILER END
Macccy
Appáám ... ezek huh. Sütik ezek a kúszó arcok, de a KillerX az nagyon szimpatikus fazon nekem. Ez a csávó. Ennek van stílusa, megküldi rendesen az embereket és a szövege is jó. Én csak a ritka találkozást sajnálom. De a sztori még nekem se világos.
(SPOILER)
Már csak másfél fejezet van hátra ha minden igaz, de még mindíg rejtve maradt elõttem a KillerX személye és tevékenységének lényege, a nagydarab varrott szájú rém kiléte, Vanhorn valódi szándéka és az, hogy egyáltalán mi a jó lófasz folyik a városban és ki is vagyok?! Ez ritkán fordul elõ ezért már most gratulálok a forgatókönyvíróknak! Szeretem a titkokat! <#finom>

Csibe001
<#vigyor3>