Én itt folyamatosan olvasgatom az elméleteket, de sehogy se áll össze a kép a sztoriról. Angolul jól tudok, nem ez a gond. Ha a valóságos oldalról közelítem meg a dolgot, akkor szerintem a csávókánk csak behaluzta ezeket a dolgokat. NEM hiszem, hogy SENKI rajtunk kívül nem észlelte volna az abnormális jelenségeket (zombik,stb). A töltési képernyők elején lévő jelentésekből fokozatosan kiderült, hogy a madarak agya valamitől bomlásnak indult (nem emlékszem mitől, lehet nem is mondják) és ez az emberekre is hatással van. Namost ez okozza az erőszak hirtelen növekedését, ez idáig mindenkinek világos. Nade, hogy a "Scully-ügynök" kollégánk is lazán lófrál a könyvtárban velünk és még csak meg sem említi, hogy zombik akarják megcsócsálni a vádliját, na ez azért már... Szóval ránk is ilyen hatással volt ez a cucc (többször hány kisbarátunk), amitől mindenki begolyózott. Azt, hogy ő (azaz mi) mért nem tesz csupán egy apró megjegyzést senkinek arra, hogy:Bammeg, zombi! -azt nem vágom! Az SKX pedig egy agyament, aki után nyomozunk, a bácskája pedig meg akarja menteni a bőrét...