1859

• joe1980
    Kib....ott jó!
  • arty
    egyszer bennem is felmerültek alapvető kérdések, de gyorsan visszaolvastam ;)

amugy igen+nem
  • deestroy
    sziasztok!!! Demot végignyomtam!!! Nagyon ász!!!! Megszerezhető már a fullos gém??? És ha igen ugye nem lehuzkodós???
  • arty
    sztedf mi a reálisabb értékelés? itt a játékosok véleménye vagy a lefizetett ujságirok?
  • berlinboy6329
    Tud vki vmileyn infót a gémről? Úgy értem h újságokból. Hány %-ot kapott,+um,-um?
  • Tatyla
    audigy live 5.1-eshez kéne nekem egy pontos driver link...
  • Tatyla
    szerintem nem...
  • zolo
    A játék megy dx8-as kártyán?
    Mert még csak a demót próbálnám ki,de csak 2-3 zseblámpa fényt látok és semmi egyebet.Ez normális vagy a kártyámmal van a gond?
  • arty
    ez nekem is egyértelmü volt... csak betat nem mertem felrakni, mert creativéknál a full whql is halál bugos :(

de akkor lehet megkísérlem ...
  • Maxtreme
    Softmodded Au1@Au4 + Eax3 and Advanced Eax HD bekapcsolva, nem volt pattogás 1x sem.
    Szal nálatok driver gond lesz.
  • Macccy
    nekem csak a csonti múmiák térd és könyök ízülete pattogott a padlón ...
  • zakariás
    Sziasztok.
    Nem tudna esetleg valaki felrakni egy mentési pontot a kosárpálya utánról?Nekem állandóan előjön a bug a repülő kézzel.Emiatt a tovább haladásom nem igen megyeget.Próbáltam már pálya ujrakezdéssel is.Az se segített.
  • ThugEdge
    nem értem miért nincs már a topik rég 1000 felett,úgy tűnik,hogy az emberek jobban kedvelik a populáris gémeket,amik persze tartogatnak azért minőségi darabokat is,de hát ilyent nemtom hogy lehet kihagyni
    isten
  • MerlinW
    szedjétek le a lefrissebb audigy beta drivert (soundblaster.com - support menü)
  • arty
    pattogás nekem is, audigy2+eax bekapcs esetén jött elő :(
  • Tatyla
    pattogás nálam is volt...
  • berlinboy6329
    Van vki másnak is gondja a hangokkal? Mert nek, rendszertelenül 1.Pattog,sistereg,zörög mint vmi rossz rádió

2.A hangok késnek.Amikor szólniuk kellene az 1. 1-2 mp le van vágva és csak a mondat 2. felét hallom,pedig már rég beszélnie kéne,és a lövéseket se hallom 1.-re.
  • modernslave
    ja nem...egy bu*i lámpát azt látok...:))) messze ..kicsi és ku*va pixeles:))
  • modernslave
    hi...elindítottam a demot és az életerőn kívül minden tök fekete a képernyőn ..ez miért lehet?? segítsetek...driver a legújabb directx9.0c...nem értem...
  • MerlinW
  • Agy Halott #917
    nem kell, csak mar faradt voltam es nem lattam a letrat!
  • Macccy
    Nos ezis egy elmélet ... ezt vártam, hogy legyen már valami találgatás mer így könnyebb összeállítani valami értelmes (?) magyarázatot... Most nézegetem a reportokat a játékban.
  • Blekk Síp
    Nekem megy. Bejön az oldal és ottvan h kattints oda :D
  • Halfer
    Már nem megy a fájl linkje. Nem rakná fel vki vhová újra?
  • McW
    Én itt folyamatosan olvasgatom az elméleteket, de sehogy se áll össze a kép a sztoriról. Angolul jól tudok, nem ez a gond. Ha a valóságos oldalról közelítem meg a dolgot, akkor szerintem a csávókánk csak behaluzta ezeket a dolgokat. NEM hiszem, hogy SENKI rajtunk kívül nem észlelte volna az abnormális jelenségeket (zombik,stb). A töltési képernyők elején lévő jelentésekből fokozatosan kiderült, hogy a madarak agya valamitől bomlásnak indult (nem emlékszem mitől, lehet nem is mondják) és ez az emberekre is hatással van. Namost ez okozza az erőszak hirtelen növekedését, ez idáig mindenkinek világos. Nade, hogy a "Scully-ügynök" kollégánk is lazán lófrál a könyvtárban velünk és még csak meg sem említi, hogy zombik akarják megcsócsálni a vádliját, na ez azért már... Szóval ránk is ilyen hatással volt ez a cucc (többször hány kisbarátunk), amitől mindenki begolyózott. Azt, hogy ő (azaz mi) mért nem tesz csupán egy apró megjegyzést senkinek arra, hogy:Bammeg, zombi! -azt nem vágom! Az SKX pedig egy agyament, aki után nyomozunk, a bácskája pedig meg akarja menteni a bőrét...
  • MerlinW
    Nem akarok kötekedni, de ne játszunk helyetted?
  • Agy Halott #911
    jaja sikerult es telleg megjavult, most itt vok mikor levettem a nyomot és a masik k-palánk meg beszakítja a padlót es en meg leugrok... itt mit kell csinalni?

• Gabe18
    Hát akkor menüben "Load Chapter" kiválasztod az utolsót és ugy.Előről megy az egész pálya,de jobb megoldás nincs...
  • Agy Halott #909
    azaz ami nincs! mert a quick,- auto,- check save ugyanaz! :(
  • berlinboy6329
    köcce.Megyek is legyakok pár elmebeteget.
  • bepe79
    Egyel előbbi mentés visszatöltése, újra végigjátszás odáig, és próba újra.
  • Agy Halott #906
    akkor most mit tegyek?
  • Macccy
    Diplomatikus válasz testvérem ... de azért még kíváncsi vagyok konspirációkra. Elgondolkodtató történetek végén mindíg így vagyok ...
  • Macccy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen ... vissza talán ... a kalapácsal verd el a lakatot az "átépítés" miatt lezárt mozgólépcső mellett és GO
  • Macccy
    Höh! AMúgy valaki talált a game-ben felszedhető poroltót?? Úgy tűnik van benne, de nekem pl nem tűnt fel, csak néha hevert el egy, de az asszem immobilis.

• berlinboy6329
    Hi all!
    Lenne vmim: Ott járok h meg kell telálni a testet(a Match Makerét)És látomásom lett h lezúgott a liftaknába és ott kellene 1 másik utat találénom de nem tom merre menjek.Vissza talán?
  • Blekk Síp
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valóban bug lesz, a karnak a kosárlabda palánkon kell lógnia egyhelyben!
  • Gabe18
    Hát ennek nem igy kéne lenni ha jól emlékszem...
  • Agy Halott #899
    kernek egy kis segitseget, mert sztem bugba utkoztem!
    chapter 8 - St. Joseph's Secondary School pályán ebben a helységben egy szikrázó kapcsolót megnyomok es egy kosarlabda-palánk leereszkedik, ám egy kar is leesik, melynek az ujjbegyeirol kellene nyomot venni!
    nahhh itt jon a bug:
    a kar a levegőben forog és igy nem tok nyomot venni rola! most ez bug vagy igy kellene megcsinalni?

• bepe79
    A végét olyanra csinálták, hogy mindenki a saját képzelőerejére hagyatkozva fejezhesse be a történetet.