• IgH
    gondolom majd feljön ha kész és jelzi h hol lehet megnézni..
    dave én nem értek egyet nekem eddig az év játéka.
    Maxon toltam így tudom mondani,h elképesztő a graf,a hangok úgyszintén, a hangulat félelmetes komolyan mondom azon a pályán a végén amikor a házba kellett a falra írt feliratokat követni már rosszul éreztem magam olyan atmoszféra jött le nekem. Negatívumként amikor szembesültem,h csak 10pályás a rövidséget akartam felhozni,mert akkor voltam 3óra játék után az 5. pályán,de szerintem ebből ennyi pont elég volt. Azért mondjuk nagyon remélem lesz folytatás. És marad a sztori ami nekem egyszerre negatívum és pozitívum..pozitív,mert nagyon jó alapsztorit adtak neki és legalább gondolkodásra készteti az embert,h mi is történik,én se értettem mindent.(Először semmit) Viszont negatív,mert a vége felé elszaladt velük a ló és megint nagyon elrugaszkodtak a valóságtól és ez nekem nem jön be. Én valami olyanba bíztam és szerettem volna,h mittomén vmi módon kiderül,h mindent csak képzeltünk és mi öltük meg a két rendőrt meg még pár embert és a serial killer x-el úgy számolunk le mint gyilkos a gyilkossal. Ez nekem nagyon tetszett volna és semmi földöntúli se lett volna benne.
    Szal az én értékelésem 97% a sztori 2.fele miatt.