1859

• Maxtreme
    Lol ha belegondolok hogy én végigbaseball-oztam 1 szál lapáttal :D
    Vazze jó tudni hogy volt ott fegyó :D :D
  • Maxtreme
    jujj :D
    Az kemény lesz :D
    Ott néha az FPS szám is kemény volt.. :D 24-25 :D
  • bepe79
    Egyébként ha az neked vidéki ház, akkor mit fox mondani később a game végénél?
  • Tatyla
    thx...
  • Maxtreme
    mind1, ezzel semmi olyat nem mondtál :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1ébként az 1iknél volt 1 fejsze. Elveszed tőle, odamész a zongorához és voálá :D
  • Gabe18
    Pff...ez jól sikerült most már mindegy...
  • Gabe18
    spoiler] Nem a zongorát kéne elmozdítanod? [/spoiler]
  • Tatyla
    ott befostam majdnem én is...
  • Tatyla
    help kéne ismét:

a vidéki házban miután berontanak a csövesek kinyirtam mindenkit ,merre tovább?

• Gabe18
    Az nagyon nagy jelenet volt.Nekem is az volt a legriasztóbb pillanat...
  • Maxtreme
    Chapter 1- [Wesiman Office Building]
    Chapter 2- [Central Metro Station]
    Chapter 3- [Metro Station Platforms]
    Chapter 4- [Grid 4 Subway Tunnels]
    Chapter 5- [Bart's Department Store]
    Chapter 6- [Burnback Alley]
    Chapter 7- [Metro City Library]
    Chapter 8- [St. Joseph's Secondary School]
    Chapter 9- [Apple See Orchard]
    Chapter 10- [Processing Center]
  • Maxtreme
    Én is csináltam majdnem valamit... nem közelit, büdöset..
  • Seth
    :D én tudtam, én tudtam, nagyon átlátszó volt amikor kérte a csaj hogy csináljunk egy közelit. Csináltam is előtte egy quicksave-t :D
  • Agy Halott #844
    hy! én most a St. Joseph's School pályán vok! azt szeretnem kerdezni, hogy:
    -kb. hany %-nál jarhatok?
    -hany pálya van meg hatra?

nagyon zsír-wow gamma...
  • Maxtreme
    Egyébként a játék alatt 1 olyan rész volt amikor majdnem magam alá rondítottam :D

A St Joseph középiskolába mikor meg kellett keresni 1 lapátot, meg a félkarú tanárbácsit. Meg is lett ugyebár a szekrényben. Szép békés fényképezés közepette grrrrrrrrrrr :D Vazze a szívem majdnem megállt :D
  • Maxtreme
    Nos kivégeztem :)

Így végigjátszás után kicsit bővebben véleményeznén a játékot ha nem baj. (ha baj akkor is :D)
    Szóval kezdeném azzal hogy az eddigi legjobb és legparásabb horror játék amivel eddig találkoztam.
    Közel sem mondom hogy tökéletes, de számomra 2006 meglepetése volt. :) A hangulatot, a story-t és úgy álltalánosságban az egészet nagyon jól összedobták a fiúk.
    Bár 1-2 résznél kicsit monotonná vállt a játékmenet, de mindig történt valami ami miatt nem lehetett ráunni, és azt sugalta hogy folytatni kell :D
    A közelharcokat félelmetesen jól megcsinálták. Etalon! Bár 1 hentelős gameről van szó, de jó ötletnek tartom hogy nem egész játék alatt 1 rakétavetővel kell rohangálni, és írtani a jónépet.. ez valami más.. valami új!
    A fizikába szintén nem tudok belekötni. Nem korszakalkotó de nagyon is jó.
    A gépigény abszolút nem vészes. Egy manapság átlagos konfignak nevezhető (mint pl az enyém) vason is teljesen jól fut magas beállításokon.
    Egyedül az utolsó pályán volt lassabb a játék (30 fps körül) Aki járt ott tudja miért.. :)
    A játék másik "lehengerlő" tulajdonsága a hangok. A hangulathoz nélkülözhetlen tényező számomra.
    A sok pozitívum után jöjjön a fekete leves. :)
    Nekem őszintén szólva kicsit hiányzott a guggolás és az ugrás. Jó.. azért szokható volt a dolog.
    Második negatívumként említeném a 16:9-et ami a játék elején szintén az agyamra ment, de végül is
    ehez is hozzá lehet szokni.

Összeségében 95%-ot adnék a játékra. ;)
  • Tatyla
  • Tatyla
    kb 15x-re sikerült a medencés rész...
  • Tatyla
    tegnap láttam egy nagyon para dolgot:

az öltözö elött mikor odaértem volt egy rácsos ajto ami nyitásra kidölt ,mikor visszanéztem oda és majdnem odaértem az ajtó felemelkedett és visszaált a helyére,lezárva az utat ...
  • MerlinW
    már én is linkeltem neki, de azt írta rá, hogy nem tudja kezelni ezt az oldalt...
  • arty
    http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_condemned.shtml

itt van mini image (is)
  • veri5
    A fő ellen nem a sárga ruhás!
  • dardevil
    Brutál ez a game.

• Halfer
    Szent Margit a példaképe
  • Blekk Síp
  • Gabe18
    Hát az hogy hogy ha egyszer nem jó szerinted,akkor minek szenvedsz vele?Ez valami önkínzás?
    Mert gondolom már az elején kialakult hogy ez neked nem nagyon tetszik.Akkor ott kellett volna nagyjából abbahagyni is szerintem...
  • Tatyla
    nagyszám a nevedben van...
  • Dave9214
    kijácottam, mi ebbe olyan anyg szám?
  • arty
    szted tényleg kijátszotta? ugyanmár :D

lgH: egyértelmüen a vége a leggyengébb láncszem :( és eléggé ki is nyirja sajnos az egészet - SZVSZ
  • Voltan
    Én csípem, csak nekem kicsit nehéz (béna vagyok az FPS-hez, na). De azért lassan poroszkálok, poroszkálok. A hangulata nagyon ott van.
  • Voltan
    Jogos...
  • Gabe18
    Akkor minek játszottad végig?
  • IgH
    gondolom majd feljön ha kész és jelzi h hol lehet megnézni..
    dave én nem értek egyet nekem eddig az év játéka.
    Maxon toltam így tudom mondani,h elképesztő a graf,a hangok úgyszintén, a hangulat félelmetes komolyan mondom azon a pályán a végén amikor a házba kellett a falra írt feliratokat követni már rosszul éreztem magam olyan atmoszféra jött le nekem. Negatívumként amikor szembesültem,h csak 10pályás a rövidséget akartam felhozni,mert akkor voltam 3óra játék után az 5. pályán,de szerintem ebből ennyi pont elég volt. Azért mondjuk nagyon remélem lesz folytatás. És marad a sztori ami nekem egyszerre negatívum és pozitívum..pozitív,mert nagyon jó alapsztorit adtak neki és legalább gondolkodásra készteti az embert,h mi is történik,én se értettem mindent.(Először semmit) Viszont negatív,mert a vége felé elszaladt velük a ló és megint nagyon elrugaszkodtak a valóságtól és ez nekem nem jön be. Én valami olyanba bíztam és szerettem volna,h mittomén vmi módon kiderül,h mindent csak képzeltünk és mi öltük meg a két rendőrt meg még pár embert és a serial killer x-el úgy számolunk le mint gyilkos a gyilkossal. Ez nekem nagyon tetszett volna és semmi földöntúli se lett volna benne.
    Szal az én értékelésem 97% a sztori 2.fele miatt.
  • Halfer
    legyetek szívesek használjátok a SPOILER MAKRÓT mert baromira nem akarom hogy lelőjjétek a poént, mert mindig járok ide a topikba és mindent elolvasok. lehet róla szó hogy teljesítsétek?!
  • Dave9214
    Kijácottam 5 napja, szerintem szar gém!
  • veri5
    hol lehet majd megnézmni?
  • IgH
    macccynak ma lesz kész a kisregénye abból majd minden kérdésre választ kapunk
  • veri5
    Tesóm végignyomta,azt a végén végül is nem a sárga ruhás a fő ellen,hanem az a hosszúhajú nem tom ki,De mi ezt csak képzeltük ezeket az embereket?
  • Norbi101 gamer
    Hála az égnek.
  • bepe79
    Izgalmasnak izgalmas lesz. Meg kicsit másabb lesz, mint az addig megszokott játékmenet.